![]() |
| | #1 |
|
| Wykonam herby, avatary klanowe, newsy, bannery, headery | Grafshop.pl ![]() Wykonuje Herby Avatary klanowe Newsy klanowe Headery Bannery Instaluje webspellPrace wykonuje bardzo starannie, przedstawiam jedną z nich: ![]() Praca jest ze znakiem wodnym ponieważ nie chce aby "poszła w obrót internautów". Spotkałem się z kradzieżą prac i zacząłem je zabezpieczać. Cena prac wykonywanych przeze mnie nie przekracza 11.07 zł sms. W razie pytań zapraszam do kontaktu: Gadu-gadu:1364730 E-mail:grafshop@wp.pl![]() GrafShop.pl |
| |
| | #2 |
| Wiek: 18
| Odp: Wykonam herby, avatary klanowe, newsy, bannery, headery | Grafshop.pl
Kolejny myśli że zarobi u nas na podstawianiu pod szablon.
|
| |
| | #3 |
|
| Odp: Wykonam herby, avatary klanowe, newsy, bannery, headery | Grafshop.pl |
| |
| | #4 |
Też interesuję się grafiką i wiem jak wygląda robienie avatarów dla klanów. I w 99% bierzecie wpizdu wielkie pieniądze za 2 min roboty (podkladanie do wzoru). Obejrzyj ile tematów już było o takich ludzikach jak ty którzy robią grafike za PLN'y |
| |
| | #5 |
|
Ja lubie robic grafike i nie przestane jej robic !!! I co z tego ze w moim przypadku laczy sie ona z korzysciami. Caly czas sie ucze i bardzo sie staram i nikt nie bedzie mi mowil ze robienei grafiki nie wymaga duzo czasu i poswiecen
|
| |
| | #6 |
| Wiek: 16
Źle to nie wygląda ale właściwie racja, w tym wzorze dużo już prac widziałem. pnowned, jesteś takim znawcom od grafiki i się non stop wymądrzasz a jedyne co widziałem to kilka sygnatur na forum... nothing else. |
| |
| | #7 | |
| Odp: Wykonam herby, avatary klanowe, newsy, bannery, headery | Grafshop.pl Cytat:
Jeszcze na DigArt mam acc.@T Nie fochaj się mówię tylko że 99% herbów które ludzie robią to podstawienie do gotowego wzoru. Nie widziałem żadnego bardziej unikatowego herbu od dłuższego czasu. | |
| |
| | #8 |
|
pnowned ty się starasz a skąd wiesz , że kolega nie , twoje poty to offtopy piszesz tak , bo poprostu chyba nie masz co robić , temat sie nie podoba nie czytaj .
|
| |
| | #9 |
| Odp: Wykonam herby, avatary klanowe, newsy, bannery, headery | Grafshop.pl |
| |
| | #10 |
|
Pnowned weź ty już zamknij tego ryja na forum i grzeczniej. Gdzie nie spojrzę to wypowiadasz się Ty i te twoje internetowe EGO. Pnowned jak jesteś taki przejebany to masz wgl. własne portfolio ? |
| |
| | #11 |
| Wiek: 19
I tu się z Gierem zgodzę. Jakikolwiek temat nie otworzę widzę twoje zjebane i niepotrzebne komentarze
|
| |
| | #12 |
Temat powinien zostać zamknięty a ty jacaś nie znasz mnie więc kut*s ci w oko ![]() Giero ty wiesz co ja o tobie sądze a portfolio nie prowadze od dłuższego czasu bo nie chcę mi się bawić z uprawnieniami na digart |
| |
| | #13 |
| Wiek: 21
Nie chcę mi się - powiedz szczerze, że słaby jesteś i nie robisz bo i tak nic z tego nie wyjdzie. Spinasz się w każdym temacie i to strasznie, jakby od tego zależało, Twoje życie.
|
| |
| | #14 |
Podaj mi kiedy mówiłem że jestem dobry...
|
| |
| | #15 |
| Wiek: 21
To wynika z tego co napisałeś wyżej.
|
| |
![]() |