![]() |
| | #1 |
| Wiek: 16
| Mongolito team 'herb'
184x184 wielkości ![]() Tematyka mongoły lub coś fajnego ( przyjmując nazwę Mongolito ) - aby pasowało. |
| |
| | #2 |
| Wiek: 18
| Odp: Mongolito team 'herb'
Zobaczę, tylko coś mi się nie wydaje że logo AlienWare będzie najlepsze na tło. No ale dobra zobaczę może jeszcze dziś coś zrobię ale to pod wieczór, teraz nie ma mnie w domu zią...
|
| |
| | #3 |
To znaczy wiesz, podałem obrazek dla wymiarów - chciałem jakoś zobrazować. Nie wiem, fajnie gdybyś coś wymyślił bo po prostu było by fajnie gdyby coś było. Nie zagiń... |
| |
| | #4 |
Coś mi nie wychodzi herb Koślawo itp.Mogę wam Logo zrobić albo userbar / sygnaturke lub coś innego |
| |
| | #5 |
logo czy coś. Mają być takie rozmiary. I, no ma to być obrazek przedstawiający team, może być trochę śmiechu. dzięki.
|
| |
| | #6 |
Zrobiłem coś bardzo prostego: ![]() Jeżeli chcesz mogę pobawić się i zrobić coś z przezroczystym tłem bardziej w stylu Loga tylko przydał by się render, gdyż na Googlu znajduje same zdjęcia dot. filmu "Mongol" |
| |
| | #7 |
Właściwie to miernie, jeszcze to logo steam'a nie mam pojęcia po co. Rendera także żadnego nie mogę znaleźć. Może możesz ładnie zmodyfikować ten obrazek http://upload.wikimedia.org/wikipedi...nghis_Khan.jpg i po prostu dodać napis, albo i bez.. Chciałbym aby wyglądało. |
| |
| | #8 |
Czyli to nie ma być pod cs'a. Zobaczę co dam rade zrobić z tym obrazkiem dziś. Ewentualnie mogę postarać się zrobić Logo. (Napis na przezroczystym tle) ![]() ![]() @Tło przezroczyste. Swoją drogą nie mogę dopasować żadnego renderu aby to fajnie wyglądało. Mogę coś z gier strzelić jeżeli powiesz mi pod co chcesz to. Lol'a / csa czy co tam, sam obrazek niestety dużo mi nie da gdyż tło i tak trzeba zrobić itp, itd. |
| |
| | #9 |
pod lola. ten koń może dosyć być a ten drugi obrazek, tam nic nie ma ;p
|
| |
| | #10 |
Jak by tło tego forum było jasne to byś widział cały obrazek ;p Łap: ![]() Nie miałem pomysłu na nic lepszego, chociaż myślę że wyszło fajnie |
| |
![]() |
| Tagi |
| herb, team, mongolito |