![]() |
| | #1 | ||
| Wiek: 21
| Fabryka awatarów i sygn.
Wiele osób już namawiało mnie abym zrobił ten temat. Więc zrobiłem. Robię profesjonalne awatary w paincie to nie żart. Paint już od początku naszej przygody z komputerem służył nam pędzlem, ołówkiem, farbką i paletą zajebistych kolorów. Dlatego my powinniśmy być mu wierni i nie odchodzić do jakiś programów typu photoshop, gimp, piccasso itpJak wygląda zamówieni Cytat:
Cytat:
punkt 3) +2 warny za nieprzestrzeganie offtop +1 ___________________________________________ Więc pierwsza praca idzie dla Juli. Sygna z imieniem jak prosiłaś. ![]() Uploaded with ImageShack.us ____________________________ Moje uprawnienia 6 z painta w podstawówce. | ||
| |
| | #2 |
| Wiek: 17
| Odp: Fabryka awatarów i sygn.
Ale ja chciałam taką jak Axe, tylko, że zamiast jego nicku moje imię. ![]() Zrób mi Lord Vadera z Bad Dayem załatwiającym się na rondzie. |
| |
| | #3 |
Zamówienie przyjęte _______________________________________________ |
| |
| | #4 |
| Wiek: 19
| Odp: Fabryka awatarów i sygn. Klimat: coś sweetaśnego Postać: JaCaS Akcja: Może być jakieś specjalne życzenie typu srający ptak na Mardoga. Kolorystyka: różowo-czarna |
| |
| | #5 |
zamówienie przyjęte ___________________ |
| |
| | #6 |
|
hahahaa Noo to jak takie zamówienia składasz to ja bym chciała Klimat: OWOCOWO Postać: Katarzyna ![]() Akcja: TAŃCZĄCE OWOCE NA PLANIE GŁÓWNYM SUPER BANAN Z LASEREM W OCZACH! Kolorystyka: KOJOJOWO |
| |
| | #7 |
zamówienie przyjęte ___________________ na srode. |
| |
| | #8 |
|
Ja chcę sygne z napisem: Koszul & PaNiK Wieczni Napierdalacze A druga z napisem Koszula SSIE |
| |
| | #9 |
zamówienie przyjęte ___________________ środa/ czwartek. |
| |
| | #10 |
|
Dziffko pisałem Ci na gg nie odpisałeś.
|
| |
| | #11 |
| Wiek: 19
| Odp: Fabryka awatarów i sygn. Klimat: zimowo Postać: foka Akcja: foka - żartująca ze sztuki Koszuli. Kolorystyka: różowo |
| |
| | #12 | |
Foka przyjmuję czwartek/piątek. ___________________________________ Panik raczej nie wrócę maj/czerw mnie nie ma zobaczymyCytat:
![]() jak za duża zmniejsz ją sobie troszeczkę. Jako autor przyzwalam na to . Kurcze napracowałem się licze na godne odnoszenie się z sygną. Reszta w next dniach
| |
| |
| | #13 |
|
| Odp: Fabryka awatarów i sygn. |
| |
| | #14 |
| Wiek: 17
Dziękuję. Zobacz, nawet się zmieściła, a później sobie już rozmiar zmienię.
|
| |
| | #15 | |
| Odp: Fabryka awatarów i sygn. Cytat:
A wyjaśnienie co do drugiego wcielenia, umarłeś i odrodziłeś się jako piskle niektórzy odradzają się jako pasi konik, panika, czy mucha, ty miałeś szczęście rodząc się jako pisklę. Dziękuje, smacznego, dobranoc. | |
| |
![]() |
| Tagi |
| sygn, awatarow, fabryka |