![]() |
| | #1 |
| Wiek: 20
| jedna/dwie tabelki turniejowe
Wymiary: [a ile ma kartka a4 :( ?] Tematyka: [counter-strike] Tło: [białe żeby mi tuszu dużo nie zeżarło] Kolorystyka: [czarne/szare dodatki] Napisy: [gdzieś w rogu(górnym) żeby pisało ZSTiH a na środku TABELA TURNIEJOWA] No i chciałbym żeby była jakaś estetyczna. Na 16 osób play-off tzn coś takiego - http://zapodaj.net/images/cb72dcd31097.jpg. A no i w okienkach żeby było miejsce na nick. Drugą tabelkę chciałbym na 32 osoby ale tabelki z miejscami tylko na numerek bo wątpie żeby zostały miejsca na nicki. Tabele mają być drukowane bo to turniej offline, organizowany przezemnie a że jestem **** z grafiki to sobie z tym nie poradzę Liczę na pomoc jakiegoś dobrego człowieka !
|
| |
| | #2 |
|
| Odp: jedna/dwie tabelki turniejowe
Dodaj turniej na 1s1k to tam wygenerujesz sobie taka tabelę ![]() Tabelę można zrobić też w wordzie - banalnie prosto, do tego dodaj w programie graficznym (nawet paint) jakiś tribal i będzie ładnie |
| |
| | #3 |
Ale ja chce ładną i estetyczną :P w wordzie kaszanka, wystarczy że będę robić tabelkę w excelu prawdopodobnie ;d a chce żeby były jakieś przejawy graficzne w tej tabelce ;d |
| |
| | #4 |
no i dupsko nikt nie zrobi ;o ?
|
| |
| | #5 |
| Wiek: 25
Niee ;D Nikt Cię nie lubi! |
| |