![]() |
| | #1 |
|
| Spray dla Nyksia
Witam, wszystkich. Otóż mam prośbę, mianowicie zwracam się z odezwem o zrobienie uprzejmego spray'a dla uprzejmego człowieka jakim jest 3NyX. Proszę, aby spray był czytelny. Chciałbym, aby grafik zrobił 3 wersje : 1) Ciekawie napisany mój nick (grafiti - ale ładne) - #3NyX* , spray bez tła 2) Ciekawie napisany mój nicki (grafiti - ale ładne) - #3NyX* + podpis pod nickiem Number 1 (coś w tym stylu - że niby jaki ja pro nie jestem ;D) spray bez tła 3) Mój nick i tło Anime - Naruto / Naruto Shippuuden [postarajcie się, moje ulubione anime/manga] Proszę, aby spray'e były zapisane w tempdecal.wad i aby był widoczny w nich jakiś wkład ;D Za najlepsze będą + |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Spray dla Nyksia
/Refresh/ Mogę liczyć na jakiekolwiek zainteresowanie ze strony grafików?
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 17
| Odp: Spray dla Nyksia http://www.speedyshare.com/files/27997565/tempdecal.wad Nie wiem, dlaczego tylko taka jakość, bo z Painta ładniej wyglądało. :( Chyba, że ktoś poda mi lepszy program niż Half Life Logo Creator. |
| |
| | #4 |
| Odp: Spray dla Nyksia |
| |
| | #5 |
| Wiek: 20
o julia na wypasie zrób mi też taki z napisem EDOC |
| |
| | #6 |
Taki sam z pokemonem? (To jutro, bo już dziś nie chce mi się painta odpalać i malować). |
| |
| | #7 |
ta okey bo wypaśny jest hahaaha |
| |
| | #8 |
| Odp: Spray dla Nyksia |
| |
| | #9 |
dzięki haah funny |
| |
| | #10 |
|
Muahahh Julia ale pro sprej , czekam na dalsze propozycje (ale ten póki co może być ) , czemu sprej edoKa jest wyraźniejszy ? {FOCH}Przypomnę kryteria bo dosyć daleko do pierwszego postu ;D. Witam, wszystkich. Otóż mam prośbę, mianowicie zwracam się z odezwem o zrobienie uprzejmego spray'a dla uprzejmego człowieka jakim jest 3NyX. Proszę, aby spray był czytelny. Chciałbym, aby grafik zrobił 3 wersje : 1) Ciekawie napisany mój nick (grafiti - ale ładne) - #3NyX* , spray bez tła 2) Ciekawie napisany mój nicki (grafiti - ale ładne) - #3NyX* + podpis pod nickiem Number 1 (coś w tym stylu - że niby jaki ja pro nie jestem ;D) spray bez tła 3) Mój nick i tło Anime - Naruto / Naruto Shippuuden [postarajcie się, moje ulubione anime/manga] Proszę, aby spray'e były zapisane w tempdecal.wad i aby był widoczny w nich jakiś wkład ;D Za najlepsze będą + |
| |
| | #11 |
Jak dla mnie bezbłędne spreje |
| |
| | #12 |
| Wiek: 9
Ja też poproszę taki sprey Julcia.
|
| |
| | #13 |
|
No normalnie foch Temat zrobiłem z prośbą o spreja a tu teraz będą Julkę wykorzystywać (bez skojarzeń ). A tak na poważnie Julio czekam na więcej arcydzieł. Zachęcam również innych grafików , ja nie gryzę. Radeonie wiem że się na tym znasz (= .Julia a u mnie co oznacza Pikachu ;D? Że jestem pro elo hajt czy (gorsza odpowiedź) przydupaskiem, który lata za większym od siebie ;D ?? A jak będziesz robiła spreja AJKJUSOWI MATRIKSOWI to zrób jakiegoś małego (8 latuff). |
| |
| | #14 |
Matrix to pedałek, więc ma napis w kilku odcieniach różu + slowpoke (pasuje go niego ). tempdecal wad ![]() W tygodniu jak będę miała czas, to coś lepszego spróbuję. Paint jest niestety najbardziej zaawansowanym i jedynym programem graficznym, jakiego używam. ![]() Dodane po 1 22 minuty: Enyks łap Snorlaxa. ![]() ![]() tempdecal wad |
| |
| | #15 |
|
Julia to ja też chcę z Chalizardem |
| |
![]() |
| Tagi |
| nyksia, spray |