![]() |
| | #1 |
| Wiek: 20
| Avek Aru$
Wymiary: 100x100, 200x200 Tematyka: volta, cs, asg, (matematyka?) Tło: dowolne, może być coś pomazane w niebiesko-granatowym, albo jak logo eV które swego czasu miałem w avku na steamie Kolorystyka: dowolna, purpura, czerwien, niebieski Napisy: związane z voltą, mną? jestem otwarty na wszelkie propozycje ;D |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Avek Aru$
Zabieram się do roboty, niedługo zobaczysz dzieło sztuki = D ---------- Post added at 22:55 ---------- Previous post was at 18:30 ---------- Mam nadzieję, że się spodoba. Wrzuta.pl - volta Pozdrawiam crewetka |
| |
| | #3 |
B. fajny, aleeee..... sygna to i dobra, ale jak avatar z tego zrobie? xD
|
| |
| | #4 |
| Wiek: 16
Na avatar to proponuje mu zrobić główkę antyterrorysty z sygny, w tle jakoś błyskawicę VOLTY i napis, nie wiem biały czy jakiś widoczny nachodzący na głowę-piorun xD
|
| |
| | #5 |
|
Okej przerobie to na avatar w podobnym stylu !
|
| |
| | #6 |
A ja bym właśnie na avka bardziej widział lewą część sygny ;D ciul z tym terrorystą
|
| |
| | #7 |
|
Chciałem za wszelką cenę zawrzeć wszystko z poprzedniego obrazka = D Wrzuta.pl - volta2 Mam nadzieję, że będzie Ci się podobać tym razem ! |
| |
| | #8 |
dobre! mam nadzieję, że na steamie bedzie widac napisy ;d |
| |
| | #9 |
|
Jeśli będzie jakiś problem to wzmocnie kolor i rozjaśnię.
|
| |
| | #10 |
|
Według mnie badziew . Nic nie widać, wszystko się zlewa, obraz wydaje się rozciągnięty. Wrócę ze szkoły postaram się zrobić porządne.
|
| |
| | #11 |
|
Trzeba dostrzec jednak plus który przebija WSZYSTKIE minusy... KOMUŚ SIĘ CHCIAŁO! Takim właśnie osobom dziękuje |
| |
| | #12 |
|
| Odp: Avek Aru$ |
| |
| | #13 |
|
Jak byś wtopił render to był by bardzo fajny. |
| |
![]() |
| Tagi |