![]() |
| | #1 |
| Wiek: 17
| avek dla R.I.P
Wymiary: 100x100 Tematyka: no co CS oczywiście Tło: ładne ![]() Kolorystyka: niebieski ale niekoniecznie Napisy: R.I.P na pewno |
| |
| | #2 |
| Odp: avek dla R.I.P
Podjąłem się wyzwania i wyszło mi coś takiego : |
| |
| | #3 |
Dzięki jako jedyny coś zrobiłeś ;D Dodane po 12 minuty: A i mam do Ciebie prośbę może spróbujesz zrobić większy napis. |
| |
| | #4 |
No R.I.P Zaraz zrobię Ci nowy avek tylko najlepiej jak byś zapodał render którego mam użyć.; p @Edit no więc może coś takiego ? ![]() @Edit2 Jeśli wolisz z ramką : |
| |
| | #5 |
Ten pierwszy bardziej mi się podoba ;D Dzieki ;D Kombinuj dalej ;D Ja się nie znam ;D Także ci nie pomogę w tym |
| |
| | #6 |
: P Dalej brak pomysłów ale w wolnym czasie może coś wymaluje. @down w wolnym czasie coś wymajstruje. |
| |
| | #7 |
Wiesz co teraz daje ci wolną rękę. Wymiary: 100x100 Tematyka: twoja wyobraźnia Tło: ładne ![]() Kolorystyka: twoja wyobraźnia Napisy: R.I.P i twoja wyobraźnia No to teraz się męcz ))
|
| |
| | #8 |
: D ![]() No i rameczka : ![]() Więcej nic nie robię do puki ktoś mi nie powie jak robić napisy w Gimpie bo kurwa kompletnie mi nie wychodzą ;< @Down Spoko, ten up troszkę lepiej widać tylko szkoda że nie ma żadnego efektu :/ |
| |
| | #9 |
własnie tez mi sie tak widzim ze te napisy to sa malo czytelne ale dzieki starasz sie ;D
|
| |
| | #10 |
| Wiek: 21
| Odp: avek dla R.I.P |
| |
| | #11 |
Paradox widze jesteś bardziej doświadczony to masz zrób mi takie cuś i inni tez niech robia ;D: Wymiary: 100x100 Tematyka: Coś fajnego nie koniecznie laski Tło: niebieskie-czerwone-czarne- szare-grantowe no moze starczy nie musza byc wszystkie Kolorystyka: czrany czerwony Napisy: R.I.P volta-sq.pl |
| |
| | #12 |
Spróbuje ktoś??
|
| |
| | #13 |
Czy ktoś zrobi mi tego avka?? ;D Wymiary: 100x100 Tematyka: Coś fajnego nie koniecznie laski Tło: niebieskie-czerwone-czarne- szare-grantowe no moze starczy nie musza byc wszystkie Kolorystyka: czarny-czerwony Napisy: R.I.P volta-sq.pl |
| |
![]() |
| Tagi |
| rip, avek |