| Zdrowie Wszystko o zdrowie, urodzie, czyli dobra kondycja ponad wszystko! |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 9
| Pomoc dla Matrix'a
Składam sobie rzeczy do cosplay'u. Mam strój, ale brakuje mi peruki, a zapuszczenie włosów do dupy potrwa z 4 lata, nie mam tyle czasu, mam tu 2 peruki: ![]() ![]() Docelowo ma wyglądać tak: Spoiler: Która bardziej pasuje do oryginału? |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Pomoc dla Matrix'a
Jak dla mnie 1'sza nie dość , że grzywka krótsza (wydaje się przynajmniej :P) to kolor chyba lepszy |
| |
| | #4 |
|
Takie coś jest w Polsce ? oO
|
| |
| | #5 |
| Wiek: 20
Oczywiście, na konwentach, gdzie się wybierasz matrix? ---------- Wiadomość dodana o 21:26 ---------- PERUKA BLOND WŁOSY girl LADY GAGA PANIEŃSKI 1463 (1883242625) - Aukcje internetowe Allegro powiesz że się obcinałeś ostatnio |
| |
| | #6 |
W ten weekend na Hellcon II, ale strój mi nie dojdzie, więc będę się musiał zadowolić podróbką Kiry z Death Notes. A tak to na ten Konwent co będzie w Grudniu w Wawie, nazwy zapomniałem...
|
| |
| | #7 |
o ta będzie dobra, jakbyś zapytał typa czy ma bardziej żółtą PERUKA BLOND DAMSKA PERUKI BEAUTY NEW!!! P28107 (1861374668) - Aukcje internetowe Allegro---------- Wiadomość dodana o 21:31 ---------- ta też ok jakby była w kolorze, trza pytać Peruka imprezowa, karnawałowa !! PW014-P68 (1887804084) - Aukcje internetowe Allegro |
| |
| | #8 |
Obydwie za krótkie. Chociaż ta biała to dobra, tylko za biała :<
|
| |
| | #9 |
Co do MOKON w grudniu, koleżanka jedzie, może też bym się zabrał :P
|
| |
| | #10 |
|
Maniaki.xd Matrix ja wiem że to ty jesteś na tych zdjęciach. ;P Moim zdaniem ta 1 lepsza kolor bardziej podobny. Ps. Lipsko że ci nie dojdzie. Ale Życzę miłej zabawy już z góry. |
| |
| | #11 |
| Wiek: 18
Jak za Hirako to zdecydowanie 1...
|
| |
| | #12 |
|
| Odp: Pomoc dla Matrix'a Stroje powinny być przygotowane własnoręcznie. |
| |
| | #13 |
|
To ja bym zrobił samą perukę krótka i założył Maske hollowa. W odcinku jak Hirako ratuje dupe Ichigo i Rukii przed Grimmjowem coś takiego:} |
| |
| | #14 |
| Odp: Pomoc dla Matrix'a Przecież sam przytnę sobie perukę! Za późno, strój zamówiony, a strój jak ratuje dupę Ichigo kosztuje bodajże 100 zł więcej :< |
| |
| | #15 |
|
Ja bym na zamówienie zrobił jak by mi już tak odjebało xD A jak nie masz zbyt wiele czasu to rzeczywiście pomyślałeś szybko |
| |
![]() |