Strona główna | Użytkownicy | Grupy | Szukaj | Rejestracja |

| Rejestracja

Serwer War3 cs Warcraft 3 mod 80.72.41.210:27228 [S/NS] steam
Serwer Diablomod Diablomod 194.149.88.242:27017 [S/NS] steam
Serwer FFA FFA 193.33.177.14:27231 [S/NS] steam
Serwer Pokemod Pokemod 91.210.130.90:27004 [S/NS] steam
Serwer Minecraft Minecraft mc.volta-sq.pl:32403 1.2.4
Serwer Teamspeak 3 TeamSpeak ts.volta-sq.pl 3.0

Zdrowie Wszystko o zdrowie, urodzie, czyli dobra kondycja ponad wszystko!

Odpowiedz

Odsłon tematu: 749  
Stare 11-06-11, 09:20   #1

Edoc

e-papieros?

Niektórzy pewnie mają, każdy pewnie chociaż przez moment rozważał zakupienie czegoś takiego. Uderzam z pytaniem: Czy warto? Na czym polegają te wymiany wkładów? Czy trzeba stosować jakieś e-liquidy ?
Na ile starczają kartridże?

Jako, że temat ma odgórnie narzuconą tematykę, będę karać posty odbiegające od treści tematu.
Stare 11-06-11, 09:42   #2

pnowned

Odp: e-papieros?

Z tego co widzę to moja matka po prostu rozkręca filtr i wlewa płyn i jara dalej
Stare 11-06-11, 09:49   #3

xKrzysi3k

Ciekawa rzecz. Z tego co mi mówił kolega, to buteleczka (nie wiem ile ml) starcza na tydzień. Cena buteleczki zależy od nabywcy, gdyż są różne ceny np. 15 zł.
Plus jest taki, że to nie jebie, można palić w autobusie . Jednak za taki sprzęt trzeba zapłacić około 100 zł - w miarę już dobry.
Stare 11-06-11, 09:54   #4

Edoc

Jakbym miał wziąć to taki najpraktyczniejszy do którego łatwo nabyć kartridże, cena wacha się w granicach 20zł o takim tu będziemy raczej mówić bo jest najpopularniejszy
Stare 11-06-11, 09:54   #5

Bad Day

Z tego co widzę po wuju i kolegach z pracy.
Ktoś kto pali b. długo to nie smakuje mu ten e-papieros za bardzo albo pali te i te, czyli koszta rosną.
Mój wuja, rzucił tego e-papierosa chyba po 2 tygodniach.

Więc jeśli ma być warto to kupić, to trzeba dobrze się postarać
Stare 11-06-11, 09:57   #6

Edoc

ELEKTRONICZNY E-PAPIEROS +LIQUID +30 KART OKAZJA! (1640977523) - Aukcje internetowe Allegro

to jest full zestaw. Właśnie problem w tym że mój ojciec pali z ponad 20lat, chce rzucić palenie ale ma słabą wolę więc musi chwytać się takich rozwiązań.
Na ile paleń/pociągnięć starczy 1 kartridż ? Czy jak kupuję kartridże na allegro to nie potrzebuję liquida bo już w nich jest czy jak?
Stare 11-06-11, 11:45   #7

kamilus

Edoc. Mój ojciec palił 2 paczki dziennie. Dostał jakieś leki na recepte i już przez 2 miesiące nie pali.

Nie wiem na jakiej zasadzie te leki działają. W przeciwieństwie do tych niquitin itp nie zawierają nikotyny.

Po prostu nie chce ci się palić
Stare 11-06-11, 11:54   #8

Edoc

koszta też pewnie nie ziemskie
Stare 11-06-11, 12:45   #9

kamilus

Szczerze to nie mam pojęcia. Nie wnikałem. Ale bierzesz te tabletki przez miesiąc i jest ok. Później już nie trzeba. Na pewno jest to lepsze od plastrów niquitin..
Stare 11-06-11, 12:57   #10

pnowned

Cytat:
Zamieszczone przez kamilus Zobacz posta
Szczerze to nie mam pojęcia. Nie wnikałem. Ale bierzesz te tabletki przez miesiąc i jest ok. Później już nie trzeba. Na pewno jest to lepsze od plastrów niquitin..
I nazywa się to tabletki niquitin

<joke>

Eduś jak coś to tego e papierosa co ma moja matka to ona go ładuje raz na 2 tyg, i jara naprzemian z golden americanami
Stare 11-06-11, 13:00   #11

PaNiKa

No to zacznijmy od tego, że jeżeli jak napisałeś Twój ojciec pali od 20 lat to taki papierosek nic nie da.
Będzie go kopcił,kopcił i będzie to dla niego nadal za mało, więc będzie potrzebował nikotyny i znowu wróci do papierosów.

Z tego co słyszałem i w internecie i od kolegów oraz od takich punktów z e-papierosami ten wynalazek jest dobry, ale dla ludzi , którzy palą raz na jakiś czas po pracy,w pracy,podczas stresu czyli reasumując nie są nałogowcami.
Wtedy to działa, a niestety Edoc powiem Ci, że w tym wypadku szkoda pieniędzy na to.
Nie przekreślam Twojego ojca, ale po prostu nie da rady i tak rzucić.
Dlatego uważam, że powinien udać się do lekarza czy coś i wtedy jak kolega wyżej napisał leki jakieś,tabletki,odwyk no nie wiem.
Takie sprawy trochę kosztują, ale działają podobno i te parę stów i tak zwróci się pod względem długości życia i zdrowia, ale i pod względem portfela.

Licząc paczkę dziennie po średnio 11-12 zł to tygodniowo jest to 77-84 zł więc miesięcznie coś koło 300 zł lekką ręką.
Stare 11-06-11, 13:24   #12

^Korzen

Wszystko zależy od woli uzależnionego, więc nie ważne czy e-papieros czy tabletki czy ki chuj. Jak ktoś ma słabą wolę to mu nic nie pomoże (ew. dobrzy lekarze). Mój stary np. palił 15 lat, rzucił w 1 dzień i nie pali już prawie 8 lat. Więc twojemu może e-papieros pomóc, ale niekoniecznie
Stare 11-06-11, 15:32   #13

Rzul3k

Ja kupiłem sobie takiego bo też chciałem rzucić. Wydałem 200zł i nadal pale papierosy =]

Troszkę w sumie pomagało, ale jednak dla mnie było za słabe.
Są też "mocniejsze" płyny, ale jakoś już nie chciało mi się rzucać bo lubię palić.
A zapewne i tak dla mnie by były za słabe...
Stare 12-06-11, 20:48   #14

Nestea

Hmm Papierosy-Nie dość że drogie , to jeszcze psują zdrowie

/ +1 za offtopic
Stare 13-06-11, 08:52   #15

co do tabletek nazywaja sie "TABEX" w aptece czy gdzies tam kosztuje cala paczka 50-60 zl , moim zdaniem warto... tylko 3ba regularnie lykac przez okres bodajze miesiaca ...

ojciec nalogowo palil od 11 roku zycia , majac 42 lata rzucil palenie na tych tabletkach , 2 lata temu majac 46 lat , znowu wrocil i 2 tygodnie temu znowu rzucil na tych tabletkach .. niby terapia ma trwac 1m-ac , ale ojciec z matka jechali na tabletkach 1-2 tyg. i juz nic nie pala , zostal im tylko palacy synek

Ja nie ufalbym takiemu gownixowi jak e-papieros , plyn do papierosa? elektronika z plynem? MNIAM .

Odpowiedz

« Pomoc dla Matrix'a | - »

Ostatnio wyszukiwane
battlefield 3 multiplayer na piracie counter strike 1.6 download non steam counter strike 1.6 non steam counter strike 1.6 non steam download counter strike 1.6 non steam pobierz cs 1.6 download non steam cs 1.6 download non steam v32 cs 1.6 non steam cs 1.6 non steam download cs 1.6 non steam download v32 cs 1.6 non steam pobierz cs download non steam cs non steam download cs non steam pobierz diablo mod download cs 1.6 non steam ffa forum cs mapy cs mapy do cs mapy do cs 1.6 phoenix download phoenix program pobierz cs 1.6 non steam polskie serwery cs prototype spolszczenie ronaldo messi tapety na telefon 240x320 ujarani volta sq jarosławiec przyczepy campingowe ogrody zimowe wróżby miłosne katalog