Strona główna | Użytkownicy | Grupy | Szukaj | Rejestracja |

| Rejestracja

Serwer War3 cs Warcraft 3 mod 80.72.41.210:27228 [S/NS] steam
Serwer Diablomod Diablomod 194.149.88.242:27017 [S/NS] steam
Serwer FFA FFA 193.33.177.14:27231 [S/NS] steam
Serwer Pokemod Pokemod 91.210.130.90:27004 [S/NS] steam
Serwer Minecraft Minecraft mc.volta-sq.pl:32403 1.2.4
Serwer Teamspeak 3 TeamSpeak ts.volta-sq.pl 3.0

Zdrowie Wszystko o zdrowie, urodzie, czyli dobra kondycja ponad wszystko!

Odpowiedz

Odsłon tematu: 749  
Stare 13-06-11, 09:30   #16

Edoc

Odp: e-papieros?

a myślisz że papieros nie jest niczym nasączony ?

Cytat:
niby terapia ma trwac 1m-ac , ale ojciec z matka jechali na tabletkach 1-2 tyg. i juz nic nie pala , zostal im tylko palacy synek
rodzice pewnie dumni

Co do tych tabletek, okazało się że mój ojciec miał jakieś przepisane, brał i jak widać nie pomogło, on potrzebuje zajęcia, chyba wezmę mu tego e-papierosa bo to ostatnia deska ratunku (nawet przy uzupełnianiu będzie miał trochę zabawy =D )
Stare 13-06-11, 14:37   #17

iQ^MatriX

Eh... Mój starszy był na "elektro-wstrząsach" na palenie papierosów. Zabieg kosztuje ~200zł i 75% szans, że przestaniesz palić po 1 zabiegu. Był raz i od miecha już nie pali.
Stare 13-06-11, 14:50   #18

kamilus

Cytat:
Zamieszczone przez iQ^MatriX Zobacz posta
Eh... Mój starszy był na "elektro-wstrząsach" na palenie papierosów. Zabieg kosztuje ~200zł i 75% szans, że przestaniesz palić po 1 zabiegu. Był raz i od miecha już nie pali.
yyyy? O tym to nie słyszałem Jak oni to robią? Nakurwiają cię prądem i krzyczą, że jak będziesz palił to będzie większe napięcie? Twój ojciec jest pod groźbą i dlatego nie pali
Stare 14-06-11, 21:22   #19

Cytat:
hahahahahahahahahaha MISTRZ
Stare 08-07-11, 09:37   #20

Taikoubou

słuchajcie jak ktoś pali 20+ lat to go gówno obchodzi smak. dla takiej osoby jeest ważne żeby co jakiś czas coś potrzymać w ręce, żeby coś wziąć do ust tyle. mój sądziad kupił swojej matce na urodziny e-papierosa za ok 130-140zl oryginalnego, nie jakieś podróbki czy huj wiec co to jest. w każdym bądź razie ona paliła od dobrych 25 lat i rzuciła w tydzien. nie pali nic. tylko tego e-papierosa
Stare 08-07-11, 10:25   #21

pnowned

Cytat:
Zamieszczone przez Taikoubou Zobacz posta
słuchajcie jak ktoś pali 20+ lat to go gówno obchodzi smak. dla takiej osoby jeest ważne żeby co jakiś czas coś potrzymać w ręce, żeby coś wziąć do ust tyle. mój sądziad kupił swojej matce na urodziny e-papierosa za ok 130-140zl oryginalnego, nie jakieś podróbki czy huj wiec co to jest. w każdym bądź razie ona paliła od dobrych 25 lat i rzuciła w tydzien. nie pali nic. tylko tego e-papierosa
Moja matka pali e-szluga jak jej się fajki skończą i nie chce ani jej, ani mi iść się do sklepu po nowe
Stare 08-07-11, 22:03   #22

iQ^MatriX

Cytat:
Zamieszczone przez pnowned Zobacz posta
Moja matka pali e-szluga jak jej się fajki skończą i nie chce ani jej, ani mi iść się do sklepu po nowe
Sprzedają Ci papierosy oO ?
Stare 08-07-11, 22:05   #23

pnowned

Cytat:
Sprzedają Ci papierosy oO ?
A tobie nie .... ?

W dzisiejszych czasach wszystko można kupić, doszło do tego że w poprzedni piątek w POLOmarkecie sprzedali mi 4-pak heinekena czy tam lecha czy chuj wie jakiego piwa, już nie pamietam
Stare 09-07-11, 20:58   #24

Skuzz

E-papieros to gówno jeśli ktoś myśli, że to wystarczy aby pokonać nałóg. Jak ktoś pali więcej niż paczke dziennie to za chuja nie rzuci nawet jak by cały czas jarał to gówno. Najlepszy sposób na rzucenie to silna wola lub brak kasy ^.^

PS. mam 2 z polskiego więc zdania złożone sprawiają mi trudność a za raczej (:O) rok matura.
Stare 09-07-11, 23:08   #25

*Muffin*

Skuzz powiem Ci tyle. Ci nie pomogło, nie znaczy, że nie pomoże komuś innemu.
Stare 09-07-11, 23:18   #26

Skuzz

Nawet tego nie próbowałem bo widzac po innych wole nie wyrzucać kasy w błoto. A jednorożce nadal giną:/
Stare 11-01-12, 11:29   #27

Odkopie starocia, gdyz mam pare informacji na temat e-szluga.

Od2lat palilem paczke/poltorej dziennie. Golden American 24 red, badz Marlboro Red.

Wychodzilo mi w chuj kasy za mc. Wiec musialem sie ratowac.

WYczailem E-papierosa. Kumpel dostal od matki. Mial w zestawie dwa. Pozyczylem na kilka dni. Mysle, fajnie sie pali.

Pojechalem do sklepu. Gadalem z gosciem z 30minut. WYjasnil mi wsio. Te zestawy co wygladaja jak prawdziwy papieros, badz kosztujamniej niz 100-150zl to badziew. Ludzie kupuja, odtraca ich to i pisza negatywne opinie.

Dalem za podstawowy zestaw 199. Mialem tam 2 Epapierosy(czyli bateria+grzalka).
Smakow od zajebania maja, tak samo jak z moca.

Kupilem najmocniejszy jaki mial. Ledwo spalilem butelczyne, tak rypalo po plucach.

Normalne fajki pale, ale baaaaaaardzo rzadko. Ogolnie jak pije vodke to mam e-papierosa, chyba ze grupowa wychodzimy gdzies na fajke to ide i jaram. ALe jak kiedys szla paczka na "imprreze" to teraz 2-3, mam dosc.

Plusy:
-Koszt(dla palacza ktory palil te paczke dzinnie) = okolo 12zl/tydzien
-Zdrowszy, nie ma subst smolistych iytd. Czysta nikotyna
-Mozna go wszedzie palic, w sklepie, autobusie, samolocie, pod lawka w szkole
- Nie smierdzisz, kompletnie nic
-Bardzo duza roznorodnosc wyboru smaow jak i ich mocy.
-Mozesz "Mioeszac" smaki np. mieta+wisnia

Minusy:
-Trzehba te 200zl wylozyc na poczatek
-Baterie trzeba ladowac raz na 2/3dni(dlatego polecam zestaw z 2fajkami, jeden sie laduje drugi palisz)

Polecam sklep E-papierosy elektroniczne, najlepszy elektryczny epapieros sklep, elektroniczny papieros - Smooke.pl

Gosc wszystko sfilmowal i pokazal jak sie tytm bawic, zajmowac a i ceny maja przystepne.

Ps. Pisze z komorki wiec moze byc niewyraznie.

Odpowiedz

« Pomoc dla Matrix'a | - »

Ostatnio wyszukiwane
battlefield 3 multiplayer na piracie counter strike 1.6 download non steam counter strike 1.6 non steam counter strike 1.6 non steam download counter strike 1.6 non steam pobierz cs 1.6 download non steam cs 1.6 download non steam v32 cs 1.6 non steam cs 1.6 non steam download cs 1.6 non steam download v32 cs 1.6 non steam pobierz cs download non steam cs non steam download cs non steam pobierz diablo mod download cs 1.6 non steam ffa forum cs mapy cs mapy do cs mapy do cs 1.6 phoenix download phoenix program pobierz cs 1.6 non steam polskie serwery cs prototype spolszczenie ronaldo messi tapety na telefon 240x320 ujarani volta sq kołobrzeg baza firm sale zabaw dla dzieci Kurs kelnerski szkolenie sprzedaż praca dla pielegniarek za granica