| Zdrowie Wszystko o zdrowie, urodzie, czyli dobra kondycja ponad wszystko! |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 21
| Jaki rower ?
Nie wiedziałem gdzie to napisać. Więc tak, nie znam się na rowerach. Chciałbym wydać około 1500-2000 [jak zobaczyłem ceny to się obaliłem bo myślałem, że 400 zł z supermarketu to jest normalna cena ].Chciałbym zakupić raczej z jakiegoś sportowego/rowerowego, żeby miał gwarancję i serwis, a używanego nie jestem pewien. Chciałbym, aby lowelek miał: - wytrzymałe koła [bo mi zawsze 8-semki się robią, a nawet gożej :(], - amortyzatory z przodu i tyłu/środek [przyzwyczaiłem się do nich, ale jeśli te amorki podniosłyby cenę b. wysoko, to się jeszcze zastanowię],- wysoką kierownicę i siodełko [ostatnio miałem niskie te rzeczy :(], - coś jeszcze miałem dodać, ale zapomniałem, No i coś co znalazłem, przeważnie patrzę po wyglądzie [2 amory, są, 2 koła, są, Bad Day na nim, już za raz ].Decathlon - rowery rower górski B'TWIN - Rockrider 6.3 B'TWIN - dla kolarzy górskich*je|d|cych sportowo na*wycieczki*po zró|nicowanych terenach*wiejskich i górskich. Decathlon - rowery rower górski B'TWIN - Rockrider 6.0 2011 B'TWIN - do rekreacyjnej jazdy*MTB i wycieczek na Bonie natury, po*drogach i [cie|kach. Tutaj jest gazetka Go-Sport, podam kilka stron z niej KATALOG ROWERY ROLKI 2010 13 No może tylko 1 strona ![]() Jeśli macie inne propozycje lub sugestie/porady to b. bym prosił. |
| |
| | #2 |
| Odp: Jaki rower ?
Szpadaj do lekarza na operację miózgu ;~U Plosę powaźne sugestie. |
| |
| | #3 |
| Wiek: 18
Oho to widzę że masz więcej kaski ![]() CUBE*Reaction GTC Pro Pooglądaj rowery tej firmy. Bardziej zajebistych rowerów nie znam. Jeżeli nie masz sklepu Cube u siebie to idz do Go Sport i popatrz na rowery firm: Kellys Kross Giant Author Te firmy nie mają felernych modeli od lat 2009. Wybierz jaki będziesz chciał. Chociaż ja bym sobie zamówił rower Cube w Warszawie (Tam na 100% jest sklep bo byłem w nim). @Edit, te 2 rowery które pokazałeś to nic specjalnego, zwykłe rowery za jednego kartofla. W katalogu nie masz najciekawszych modeli (Wg. Nas) Przejdz sie po Go Sport i Decathlon... |
| |
| | #4 |
|
Ja mam Garego Fishera |
| |
| | #5 |
Ja mam unibike fusion: UNIBIKE-NAJLEPSZE ROWERY BYDGOSZCZ Polecam, rok już go mocno eksploatuje i do tej pory żadnych usterek. A używam go również w hardcore'owych zjazdach w lesie ![]() Ale amory tylko z przodu... Ogólnie polecam firmę unibike - najtańsze rowery, które są naprawdę dobre - np. giant w tej samej cenie ma lepszą ramę, ale cała reszta zdecydowanie gorsza. |
| |
| | #6 |
A ile kosztują mniej więcej te rowey Cube ? np. ten co zasugerowałeś, bo nigdzie nie mogę znaleźć. A unibike, thx, bo nawet nie wiedziałem ,że takie coś jest w Bydzi [na zadupi ] jak będę miał wolne to sprawdzę.A kaski to będę miał po 10 , a później o suchym chlebie i piwie ![]() P.S. A ten 1 co wart trochę ponad 1,5 kartofelka, to też zuo ? |
| |
| | #7 |
Cube ma rowery od bodajże 1,300 do 5 koła. Nie znam firmy tego pierwszego roweru dlatego nie polecam ci go. |
| |
| | #8 |
Byłem w Decathlon'ie i tam właściwie mają tylko jedną markę/firmę do wyboru. W tym moim przedziale cenowym były: - Rockrider 5.3 - 1499zł Decathlon - rowery rower górski B'TWIN - Rockrider 5.3 2011 B'TWIN - do odkrywania uroków*kolarstwa górskiego i sportowych wycieczek na terenach*le[nych i górskich. - Rockrider 6.3 - 1699zł Decathlon - rowery rower górski B'TWIN - Rockrider 6.3 B'TWIN - dla kolarzy górskich*je|d|cych sportowo na*wycieczki*po zró|nicowanych terenach*wiejskich i górskich. Myślałem, że odwiedzę dzisiaj Unbike, ale przez tą zjebaną pogodę mi się odechciało :( |
| |
| | #9 |
Nie widziałem dokładnie ale przerzutki to raczej średnie w tych rowerach są...
|
| |
| | #10 |
| Wiek: 23
KELLYS COOL TOOL MASTER na początek ci wystarczy ja mam trochę lepszy ale na podobnym jeździłem polecam kask i ochraniacze (zdrowe kolana ci na motrze sie przydadzą) |
| |
| | #11 |
Małe odświeżenie, bo znalazłem troch ę czasu na zwiedzanie. To co widziałem w GoSport: Nie wiem, czy to ta wersja, bo w sklepie była opisana "Kellys Quartz dsc smu" za 2000zł Kellys Quartz 2009 - opinie o Kellys Quartz 2009 Ten to chyba też nie to, bo cena jest większa niż w gosport Kellys Quartz DSC : Rowery : Katalog Rowerowy bikeKatalog.pl Katalog Rowerowy – GoSport Scraper AR2 - 1700zł Jeszcze Scarpe smu za 1,660 zł, ale na necie nie mogę znaleźć. I jakieś inne propozycje: www.rower-sport.pl - Rower górski KELLYS SCARPE WHITE męski 2010 21,5" wys.0zł. Rower Kelly's Kellys Scarpe 21" - model 2010 (1700352663) - Aukcje internetowe Allegro UNIBIKE-NAJLEPSZE ROWERY BYDGOSZCZ UNIBIKE-NAJLEPSZE ROWERY BYDGOSZCZ UNIBIKE-NAJLEPSZE ROWERY BYDGOSZCZ Albo jeśli macie coś innego z allegro albo innych ogłoszeń. __ Spam to już nie ten temat. Chcesz napisać głupotę poszukaj innego tematu, tu masz warna |
| |
| | #12 |
| Wiek: 9
No to tak, widzę, że uparłeś się na hamulce tarczowe, co Ci odradzam, bo w cenie ~2000zł, nie dostaniesz dobrych tych hamulców. Same klocki kosztują 35zł (najtańsze), plus do tego tarcza +60zł. A takie tarcze (słabe) mają tendencje do wyginania się gdy mocno pracuje i lipa :< Na pewno musisz kupić sobie rower wyczynowy (na polskie drogi tylko on się sprawdzi, wiem z własnego doświadczenia ).
|
| |
| | #13 |
Nie wybieram tarczowych [mi to lotto] z tego ost. zestawu tylko 1 rower ma tarczówki ;f Większość w sklepie je ma, więc za dużego wybory też nie ma. Ale jak już pisałem mi to lotto, tylko żeby działały dobrze. jeszcze jak tam cenowo/jakościowo stoją te lowelki ? |
| |
| | #14 | |
| Odp: Jaki rower ? Cytat:
@Uważaj co ci matrix doradzi wo jak dobrze pojdzie i sie go posluchasz będziesz tym jezdzic | |
| |
| | #15 |
Qrde, a żadnych propozycji od siebie ? Albo chociaż, który b. się opłaca cenowo/jakościowo ? |
| |
![]() |