| Zdrowie Wszystko o zdrowie, urodzie, czyli dobra kondycja ponad wszystko! |
![]() |
| | #16 |
| Wiek: 18
| Odp: Jaki rower ?
Wg. mnie Kellys > Unibike. Kellys znam lepiej i wiem czego używają w rowerach i tandety nie dostaniesz :P Dokładniejszy wybór roweru to kwestia indywidualna
|
| |
| | #17 |
| Wiek: 9
Jakościowo to rowery firm takich jak Author.
|
| |
| | #18 |
|
Ukraina ci nie sluzy? Duze kola, wyczynowki w chuj nic lepszego nie potrzeba ![]() Dobra na powaznie to te AUTHORY Ci polecam :P. Ze wzgledu na to iz sam takim popierdalam (a malo nie waze + miesnie) to jestem w szoku ze on kurwa jeszcze jezdzi i to prawie nowka, a i poszalec czasami mozna ![]() P.S KUP crossa jak po lesie chcesz jezdzic poskaczemy u mnie xD
|
| |
| | #19 | |
| Odp: Jaki rower ? Cytat:
| |
| |
| | #20 |
| Wiek: 21
Kończąc już moją męczarnię wybieram www.rower-sport.pl - Rower górski KELLYS SCARPE WHITE męski 2010 21,5" wys.0zł. Nówka, gwarancja, serwis itp. Tylko jeszcze potrzebne mi parę rzeczy do roweru. Po primo bagażnik taki na torbę co może zwisać po bokach, chyba to się nada www.rower-sport.pl - Bagażnik aluminiowy FUTURA TOURISTMAX 1 skręcany srebrny Jakieś błotniki, które będzie można zamontować pod w/w bagażnik i tu nie wiem, który się nadaje [czy w ogóle jakiś] www.rower-sport.pl - Błotniki KELLYS FRENZY MTB (26") www.rower-sport.pl - Błotniki KELLYS SENTINEL I ( 26" i 28" ) www.rower-sport.pl - Błotniki KELLYS SENTINEL II Propozycje biorę z tego sklepu internetowego, bo by wszytko w paczce poszło i chyba za darmo jest dostawa. No i teraz jakaś torba, tutaj jest kilka opcji, tutaj raczej każda będzie pasować na ten bagażnik. www.rower-sport.pl - Akcesoria |
| |
| | #21 |
Błotniki mają uniwersalne zaczepy, interesuje cie tylko rozmiar. Bagażnik i Torba również mają uniwersalne mocowania więc jedyne co to kwestia gustu. pzdr |
| |
| | #22 |
| Wiek: 23
ja w mój rower po zakupie włożyłem jakieś 2 tyś |
| |
![]() |