| Zdrowie Wszystko o zdrowie, urodzie, czyli dobra kondycja ponad wszystko! |
![]() |
| | #1 |
|
| Masa
Próbuje przybrać masę , ale jest ciężko , ponieważ mam taki metabolizm , że żrem żrem i nie tyje A jak się ostro na jem , to od razu po jedzeniu na kibelek ![]() Co radzicie , aby zwiększyć masę? Co jeść itd. Kupiłem ostatnio hantle i trenuje już od jakiegoś czasu , na siłowni w szkole i w domu , ale bez masy jest lipa ;p |
| |
| | #2 |
| Wiek: 17
| Odp: Masa
Nie ma lipy [ame=http://www.youtube.com/watch?v=UFh3eAh2mzU]YouTube - Hardcorowy koksu ujawnia sekret swojej masy[/ame] [ame=http://www.youtube.com/watch?v=9RVYS72Pjw8]YouTube - Robert Burneika - Co jeść aby rosnąć? cz.1[/ame] [ame=http://www.youtube.com/watch?v=P_SHVvgUt2k&feature=related]YouTube - Robert Burneika - Co jeść aby rosnąć? cz.2[/ame] |
| |
| | #3 |
| Wiek: 16
| Odp: Masa |
| |
| | #4 |
|
Jak będziesz mi to smażył to dobra , a teraz idę wpierdalać marchewki |
| |
| | #5 |
| Wiek: 16
Marchewki??! Ciężkostrawne rzeczy. Jakieś sosy, fasole i inne rzeczy. Ew. dużo tłuszczy. Nie stroń od fastfoodów ;p |
| |
| | #6 |
|
A tajsu ja nie chce wyglądać jak niedźwiedź , tylko trochę zwiększyć masę. A węglowodany i witaminy? Co najlepiej z tych rzeczy? A nie jakieś steki , owsianki , to Polska nie Ameryka... |
| |
| | #7 |
| Wiek: 21
Chyba trzeba dużo białka, czyli sery, ryż, ryby, mleko itp. I może jakieś tabletki do diety, czy jakoś tak |
| |
| | #8 | |
|
| Odp: Masa Cytat:
A tak to sery , ryby , mleko to często , czasem też ryż. Mleko codziennie rano , sery w szkole ![]() Najczęściej na obiad schabowe z serem i ketchupem | |
| |
| | #9 |
|
| Odp: Masa |
| |
| | #10 |
| Wiek: 17
Marchewki i warzywa to zuo. ![]() Już wyobrażam sobie przypakowanego Raczka, eheheh. |
| |
| | #11 |
| Wiek: 18
Ryż , ser , konserwa turystyczna, jajecznica , jajecznica , ryz , jajecznica no i moze byc jeszcze ryz , jak nie masz ryzu ani jajek , to zjedz ryż albo jajecznice.
|
| |
| | #12 |
| Wiek: 20
Kurwa ja Ci doradzę, bo miałem to samo Jedź na Mazury, wpierdalaj co popadnie, leż na słońcu i w wodzie ile się da i obowiązkowo 3-4 piwka dziennie. Przed wyjazdem ważyłem tragicznie mało - 58kg. Po przyjeździe było 72 xd Teraz nie schodzę poniżej 65 i utrzymuję do 70 |
| |
| | #13 |
| Wiek: 20
czemu po prostu nie sięgniesz po białko 100% bezsmakowe? miesiąc 20kg ![]() pobrałbyś trochę i by się masa robiła |
| |
| | #14 |
| Wiek: 15
i jak tam ci idzie? a tobie chodzi o: po prostu zwiększenie masy wyrobienie sylwetki czy zwiększenia siły |
| |
| | #15 | |
| Wiek: 21
| Odp: Masa Cytat:
![]() Co do zwiekszenia masy to ja od dzisiaj zaczynam nowa diete. Ulozona przez znajomego dietetyka. Nie jest moze specjalnie smaczna (do tanich tez nie nalezy), ale on swego czasu przytyl na tym ponad 20kg takze skuteczna. Podstawa to regularne posilki, dwa sniadania, dwa obiady i kolacja. Nie musza byc duze porcje. No i wiadomo ryz i kurczak to polowa diety | |
| |
![]() |
| Tagi |
| masa |
| |