| Zdrowie Wszystko o zdrowie, urodzie, czyli dobra kondycja ponad wszystko! |
![]() |
| | #31 |
| Wiek: 19
| Odp: Masa
Ja wage mam odpowiednią do wzrostu, ale i tak przytyć muszę (chce). Ćwiczę na siłowni u kumpla - mam ułożony odpowiedni trening na cały tydzień. Mam nadzieje, że efekty będą .
|
| |
| | #32 |
|
Pierwsza dawka białka za mną |
| |
| | #33 |
| Wiek: 17
Raku... ale na kiego uja , Ty chcesz ladowac w siebie jakies sztuczne syfy...? Najpierw moze wszystko rob naturalnie... Najlepiej gdybys przeszedl na - diete WYSOKO BIALKOWA , ryz , jajecznica , jajka , ryz , jajka , gotowany kurczak , gotowane warzywka , ryz , jajka , jajecznica itd itp.. sprawdz sobie na internecie , co sie zalicza do produktow wysoko bialkowych. Pozdrowienia z Wawy |
| |
| | #34 |
|
Akurat mam takie kupki smakowe , że tak kurczak tylko czasem z ledwością , jajka mogę wpierdzielać , ryż z sosem pewnie , jajecznica też czasem , ale jakoś nie jem tego za często.
|
| |
| | #35 |
heh , ale u Cb ma byc to RUTYNA... a nie 3 razy w tygodniu Gotowany kurczak , z ryzem jakims sosem , gotowanymi warzywami i masz mniam danie + zdrowe i dobre do treningow |
| |
| | #36 |
|
Zdrowe ale dla mnie nie dobre. Od paru kęsów kurczaka mogę wymiotować ![]() U mnie rutyną są schabowe ;p |
| |
| | #37 |
smak to nie wszystko ... u mnie rutyna tez zazwyczaj byla zawsze smazona szama , ale od jakiegos dluzszego czasu , wszystko co gotowane , nic wiecej
|
| |
| | #38 |
| Wiek: 18
| Odp: Masa |
| |
| | #39 |
schabowy...? pnowned , widac , ze wgl nie doczytales , ZERO MIESA SMAZONEGO , chyba , ze kotlet gotowany lub mieso gotowane..
|
| |
| | #40 |
| Wiek: 18
Dokładnie to samo co Black ci pisalem raku . Jest takie powiedzonko dla dup " chcesz byc piekna musisz cierpiec ". To że nie przepadasz za jajecznica to masz pecha. Zupka w domu ? oczywiscie mamo/tato ale z ryzem. RYŻ , JAJKA wal non stop. A jeszcze wazniejsze jest to żebyś robił to regularnie , z poczatku lepiej jechac naturalnie. Chociaz ja mam tez problemy z przybraniem na masie ( pewnie od tego ze biegam) bo w przeciagu 4 lat przytylem 4kg. 55,4kg waże przy 173cm wzrostu. Juz troszke ogarnalem to cialo ii nie wystaja mi wszystkie kosci , ale wiadomo ze tak z 60-65 bym chciał mieć . RUTYNA + RYZ + JAJKA +PŁATKI OWSIANE = efekt. |
| |
| | #41 |
hiehie , nie mam takich problemow jak Razjel regularne bieganie? zdechlbym ale regularnie musisz szamac to co Ci pisalismy z Razjelem , Platki owsiane? rowniez moga byc zwykle platki jakies musli z rana codziennie z MLEKIEM + biale serki twarogowe z cukrem <3 , 195 cm wzrostu + 90 kg wagi haha :P |
| |
![]() |
| Tagi |
| masa |
| |