| Zdrowie Wszystko o zdrowie, urodzie, czyli dobra kondycja ponad wszystko! |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 15
| Zakaz palenia.
Ostatnio został wprowadzony zakaz palenia papierosów w miejscach publicznych np. w parku na ławce. Ja myślę że to wyjdzie wszystkim na zdrowie po pierwsze bd mniej zachorowań na raka po drugie bd lepsze powietrze i nie bd trzeba wdychać tego smrodu po trzecie chyba jakoś wpłynie to na ekologie tak mi się zdaje. A wy jak sądzicie. Ci co palą pewnie się z tym nie zgodzą lecz pomyślcie że ktoś od waszego zapalnie papierosa mógł zachorować na raka i umrzeć.
|
| |
| | #2 |
| Wiek: 25
| Odp: Zakaz palenia.
Powiem tak: Jebać ;x Nie tylko od papierosów jest rak i inne choróbska które zabijają. Nie długo będzie żeby nie jeździć samochodami bo dużo wypadków. Nie dymać się bo można hiva złapać. Może kuźwa najlepiej umrzeć ? A co do raka. Teraz praktycznie na każdym kroku spotkasz żywność/napoje i inne tego typu rzeczy które zawierają wiele chemikali i innych substancji które powodują przeróżne choroby. A często palacze żyją dłużej niż nie jeden co pali! |
| |
| | #3 |
| Wiek: 21
Moze powinienem tez nie jest smazonych rzeczy, jajek itp. bo holestterol podwyzszy i umre na to? Caly ten zakaz tylko uogolnia wszystko, nie pal tu nie pal tam...wczesniej nie mozna bylo na przystanku i w niektorych miejscach to teraz uogolnili to wszystko, zeby byl jeden wielki zakaz! A co do zmniejszenia zachorowan...co ty dalej bedzie to samo. |
| |
| | #4 |
| Wiek: 17
a mi to zwisa bo nie pale będę się śmiał teraz z kumpli ![]() Mi tam tabczki nie zabronią i zawsze se ją mogę zażyć nawet w busie |
| |
| | #5 | |
| Wiek: 18
| Odp: Zakaz palenia. Cytat:
![]() @Topic Mi to już wisi czy zakazują czy nie, rzuciłem i się cieszę zawsze więcej kaski, której i tak nigdy za wiele. | |
| |
| | #6 |
Według mnie to dobrze. ![]() Ja nienawidzę kiedy przechodzę, a ktoś akurat pali. Np. idziesz sobie ulicą, a ktoś pali, wiatr wieje w twoją stronę i później od włosów czuć dymem. ;< // jakbym słyszał moją drugą połówkę ;p Kózka;p |
| |
| | #7 |
Ja też nie pale ale uważam że to sprawa każdego z osobna. Jeżeli chce palić niech pali, jego życie, jego sprawa.
|
| |
| | #8 |
| Odp: Zakaz palenia. |
| |
| | #9 |
|
Na leb juz im padlo ! co komu przeszkadza ze sobie palisz na otwartej przestrzeci w lokalach to jeszcze. Zaa picie alkoholu 100 zl mandatu a za palenie 500zl najlepiej niech nas zamkna w getcie odrazu !
|
| |
| | #10 |
| |
| | #11 |
|
to jest 1 z najlepszych pomysłów bo dla osób nie palących dym przeszkadza i dla nich śmierdzi to więc to jest dobry pomysl
|
| |
| | #12 |
| Wiek: 16
| |
| | #13 |
Metiu, moim zdaniem histeryzujesz, robic z papierosow sredniowiecznego, francuskiego kata, ktory oblugiwal gilotyne...
|
| |
| | #14 |
Nie histeryzuje , lecz zdaje mi się że to zagraża światu.
|
| |
| | #15 |
| |
![]() |
| Tagi |
| palenia, zakaz |