Strona główna | Użytkownicy | Grupy | Szukaj | Rejestracja |

| Rejestracja

Serwer War3 cs Warcraft 3 mod 80.72.41.210:27228 [S/NS] steam
Serwer Diablomod Diablomod 194.149.88.242:27017 [S/NS] steam
Serwer FFA FFA 193.33.177.14:27231 [S/NS] steam
Serwer Pokemod Pokemod 91.210.130.90:27004 [S/NS] steam
Serwer Minecraft Minecraft mc.volta-sq.pl:32403 1.2.4
Serwer Teamspeak 3 TeamSpeak ts.volta-sq.pl 3.0

Zdrowie Wszystko o zdrowie, urodzie, czyli dobra kondycja ponad wszystko!

Odpowiedz

Odsłon tematu: 515  
Stare 11-11-10, 12:39   #1

*Muffin*

Trening brzucha

Potrzebuję materiałów, dokładnej rozpiski ćwiczeń ( co i jak?) niezbędnej do ćwiczeń.
Codziennie wieczorem ćwiczę,l robię pompki i ćwiczę na plecy ( mam lekką skoliozę, już znika )
W każdym razie, poproszę.

Znalazłem takie coś ABS - trening mini brzucha jednak nie rozumiem niektórych ,,terminów''
Stare 11-11-10, 13:09   #2

Radeon

Odp: Trening brzucha

Szóstka Weidera warto, NATOMIAST

nie zrobisz jej dokładnie i porządnie bo masz za słabe mięśnie :]
Brzuch najlepiej rozćwiczyć na siłce, najpierw robisz ok 2mc trening ogólny, potem już poszczególne partie i za każdym razem robisz brzuch dodatkowo. W domowych warunkach nie pozostaje Ci nic innego jak brzuszki, A6W i ABS, ale to później

Brzuszki też mogą sporo dać, lecz troszeczkę bardziej urozmaicone.
Stare 11-11-10, 13:30   #3

*Muffin*

Co Ty gadasz, słabe mięśnie? Ja 200kg podnoszę :haha:
Brzuch na siłce, a jakie ćwiczenia? Jest tam specjalny ,,leżak'' do brzuszków, ale nie chodzi chyba jedynie o to.

Brzuszki, nie mam zbytnio warunków w domu aby nogi przytrzymać.
a6w wydaję się ciężkie, kiedy miałbym zacząć się w to bawić ?

Dodane po 5 minuty:

tutorial do a6w już mam [ame="http://www.youtube.com/watch?v=nRjEKVKACWM"]YouTube - Aerobiczna Szóstka Weidera [ www.kfd.pl ] - profesjonalny tutorial a6w[/ame]
Stare 11-11-10, 13:42   #4

Mardog

2 miechy ćwiczeń z A6W i masz kaloryfer
Niestety strasznie obciąża mięśnie brzucha, po tych ćwiczeniach miałem takie zakwasy, że śmiać się nie mogłem. Trzeba uważać, dlatego odradzam ćwiczyć na początku A6W :P
Stare 11-11-10, 16:10   #5

Luczjano

EE tam Mardog ja proponuję Ci A6W trening Plan B skoro wydaje Ci się za ciężki a następnie dopiero po a6w leć z abs dlaczego ponieważ jest to już rozwinięcie
podobno najlepiej ćwiczyć brzuch jak pobiegasz sobie z 30minut* ogólnie rozgrzewka
Stare 11-11-10, 17:48   #6

Chino Grande

Szóstka Weidera nie jest to najlepszy sposób ćwiczeń mięśni brzucha.Wiem co mówię bo uczęszczam na siłownie od półtora roku,i nikt mi nie powie że nie mam pojęcia o ćwiczeniach.Szóstka Weidera wydaje się skuteczna ale te ćwiczenia maja za duży nacisk na kręgosłup,przy wykonywaniu tych ćwiczeń mięśnie za mocno się ściskają w obrębie kręgosłupa,co może wywołać nieciekawą kontuzje i stały ból szyi.Osobiście mogę ci polecić te tu ćwiczonka,osobiście przeze mnie wypróbowane i powiem ci że bardzo dobre efekty są już po 2 miesiącach [ame=http://www.youtube.com/watch?v=bA2n6UC7nIo&feature=related]YouTube - 8 minut dziennie na miesnie brzucha[/ame]

Odpowiedz

Tagi
brzucha, trening

Ostatnio wyszukiwane
battlefield 3 multiplayer na piracie counter strike 1.6 download non steam counter strike 1.6 non steam counter strike 1.6 non steam download counter strike 1.6 non steam pobierz cs 1.6 download non steam cs 1.6 download non steam v32 cs 1.6 non steam cs 1.6 non steam download cs 1.6 non steam download v32 cs 1.6 non steam pobierz cs download non steam cs non steam download cs non steam pobierz diablo mod download cs 1.6 non steam ffa forum cs mapy cs mapy do cs mapy do cs 1.6 phoenix download phoenix program pobierz cs 1.6 non steam polskie serwery cs prototype spolszczenie ronaldo messi tapety na telefon 240x320 ujarani volta sq sala weselna warszawa domki narzędziowe katalog serwis klimatyzacji lublin żarówki led