Strona główna | Użytkownicy | Grupy | Szukaj | Rejestracja |

| Rejestracja

Serwer War3 cs Warcraft 3 mod 80.72.41.210:27228 [S/NS] steam
Serwer Diablomod Diablomod 194.149.88.242:27017 [S/NS] steam
Serwer FFA FFA 193.33.177.14:27231 [S/NS] steam
Serwer Pokemod Pokemod 91.210.130.90:27004 [S/NS] steam
Serwer Minecraft Minecraft mc.volta-sq.pl:32403 1.2.4
Serwer Teamspeak 3 TeamSpeak ts.volta-sq.pl 3.0

Zdrowie Wszystko o zdrowie, urodzie, czyli dobra kondycja ponad wszystko!

Odpowiedz

Odsłon tematu: 538  
Stare 06-10-10, 18:23   #1

TowdI

Czy to w końcu koniec ?

Donald Tusk zapowiedział, że jeśli w ciągu miesiąca ustawa pozwalająca na walkę z dopalaczami wejdzie w życie, to sklepy z tymi środkami już nie będą otwarte.
Zgodnie z rządowym projektem, inspekcja sanitarna będzie mogła wkroczyć do sklepu lub hurtowni z dopalaczami. Jeśli znajdzie tam narkotyki bądź środki zastępcze, psychotropowe lub szkodliwe dla zdrowia, będzie mogła zarekwirować produkt i skierować go do badania. Takie badanie może potrwać do 18 miesięcy, a jego koszty będą pokrywać producenci. Jeśli produkt będzie zawierał narkotyki, sprawa trafi do prokuratury.Lecz nasz bohater Dawid Bratko uważa że to nie jest do konsumowania lecz do "kolekcjonowania" i uważa że zamknięcie jego sklepów jest w 100% nie legalne a swoje straty szacuje na 300-400 tyś . Nasz premier który walczy o zamknięcie tego ścierwa wciąż ma problemy z "królem dopalaczy" dziś w moim mieście (łodzi) otworzył pomimo zakazu swój sklep mój znajomy przechodząc widział całe zdarzenie ale to także widać na zdjęciach iż nie jest on wystraszony lecz właśnie szczęśliwy. Paktofonika-"Chwile ulotne" stworzyli w czasach życia magika piosenkę o uciekającym żuciu , lecz w tych czasach boje się że te 'chwile ulotne' będą z powodu dopalaczy , dlaczego nie mogli zamiast zaczynać wojnę z dopalaczami z legalizować .? Polskie państwo , dziwne państwo . Pozdrawiam
Stare 06-10-10, 20:00   #2

Rzul3k

Odp: Czy to w końcu koniec ?

Strata 300-400 tyś przez weekend!
A jak na dłużej zamknięte to troszkę większe odszkodowanie.
Ale jak już wspominali że nawet jak pozamykają sklepy to i tak będą to sprzedawali w "podziemiach"...
Tak czy inaczej ludzie sami sobie taki los wybierają...
Nie wiedzą jak działa ale "kolega miał po tym fajną jazdę", też spróbuję i w wieku 21 lat zawał [*]. I jak sam "Dawid" powiedział że sprzedaje to "debilom"
Stare 06-10-10, 20:06   #3

Anod@

zalegalizowac? cos co zabija ludzi ? prosze Cie nie rozsmieszaj mnie...
Stare 07-10-10, 13:19   #4

Razjel

a co lepsze alkohol który zabije Cie predzej czy poźniej ? Ciebie powoli , rodzine i najlbiższych . Jeden syf i drugi syf
Stare 07-10-10, 17:16   #5

Anod@

Ja nie mowie ze jest lepszy mimo wszystko alkohol legalny jest a to scierwo dla mnie nie powinno byc ..
Stare 07-10-10, 17:53   #6

deTox~

A spróbujcie mi zdelegalizować moje kochane winko !! To zatłukę, było jest i będzie i tak ma pozostać Alkohol jest spoko więc jest legalny a to, że niektórzy nie znają umiaru to tak jak z dopalaczami tylko w tym różnica, że kto bierze ten debil a kto w siebie wpoi nie wiadomo ile ilości alkoholu też jest debil . Wszystko jest dla ludzi ale z umiarem nie wliczając w to dopalaczy
Stare 07-10-10, 18:42   #7

Radeon

To ja nie wspomnę ile jest bezdomnych w Polsce z powodu alkoholizmu, oraz całej opowiastki o opodatkowanych dragach, które zostały obwołane legalnymi.
Stare 07-10-10, 20:11   #8

Mardog

Alkohol jest bardziej szkodliwy niż nie jeden dopalacz. Powinni zioło zalegalizować i tyle, a państwo by sobie zarabiało grube pieniądze, a my byśmy palili coś normalnego a nie zakrapianke...

Chuj z dopalaczami, nie biorę tego i szczerze jebie mnie to czy mu to gówno zamkną czy nie.
Stare 10-10-10, 18:17   #9

Paradoxalny

Mardog , to słabo , jak nie umiesz sobie skołować palenia i musisz dopalacze palić
Stare 10-10-10, 19:17   #10

Mardog

A gdzie ja napisałem że pale dopalacze? Hahahahaha
Chłopie, ja mam do czech 15 min

Odpowiedz

Tagi
koniec, koncu