| Zarchiwizowane Tutaj znajdują się archiwalne posty naszego dawnego serwera. |
![]() |
| | #1 |
|
| Prosba
Witam nie wiem czy dobry dział jeśli nie to przepraszam. Waszego pokemoda już nie ma wiec chciał bym spytać czy nie udostępnilibyście mi wasza wersje pokemoda ponieważ nigdzie nie mogę znaleźć tego sezonu. Mogę obiecać że nikomu więcej nie dam tych plików. Pliki chce tylko i wyłącznie na mój własny serwer. Pozdrawiam WeeD |
| |
| | #2 |
| Wiek: 17
| Odp: Prosba
myslisz ze za darmo dostaniesz? jesli tak to mozesz juz wyjsc... |
| |
| | #3 |
|
jeśli nei za free to chciał bym cene usłyszeć nie wiem czy mnie będzie stać ale mam nadzieje ze sie dogadamy
|
| |
| | #4 |
| Wiek: 19
A na ile masz swój serwer wykupiony xDDD
|
| |
| | #5 |
|
serwer na 1 miesiac oplacony jescze 10 dni zostalo bo musimy oagrnac go i na 100% bedzie pzredluzany sry za bledy na szybko pisze bo mixa gram |
| |
| | #6 |
sadze ze takie rzeczy nie sa tanie , musialbyc rozmawiac z Panem Edoc-kiem ile placisz za ten serwer jezeli juz masz kaske zaplacona?
|
| |
| | #7 |
|
70 zl miesiecznei za serwer oplacam
|
| |
| | #8 |
obecnie Edoca nie ma na steamie ani na forum , ale jak bedzie to napewno Ci odpisze ... jezeli juz to pisz do niego na profil w sprawie oplat albo do Radeona bo chyba Radeon ma te pliki a Edoc niedlugo reaktywuje pokemoda Voltowego |
| |
| | #9 |
| Wiek: 18
na 100% nie dostaniesz tego moda gdyż jest to mod modyfikowany przez samego autora i ludzi z volty. Temat można zamknąć bo jeszcze wejdzie korzeń i pociśnie mu |
| |
| | #10 |
| Wiek: 20
| Odp: Prosba |
| |
![]() |