| Zarchiwizowane Tutaj znajdują się archiwalne posty naszego dawnego serwera. |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 20
| Skargaa
Data: 4.09.11 21:31 do 21:41 Name Gracza: wszyscy gracze którzy się psocili Sid/IP Gracza: Nie sprawdzałam Kto Składa skargę: Ja Opis skargi: Jest ok godz. 21:31 do 21:41. Jesteśmy w tt a tu nagle ktoś z ct biegał kricketiunem i włączał przycisk wygrywający dla ct.Póżniej 2 osoby miały dugtrio i pod ziemią włączali przycisk .W tym sęk,że nie wolno tak robić dugtrio i nawet nie były otwarte bramy a oni już raszowali.(Otwarcie bram trwa 20 s. bodajrze) Dowody (HLTV/Demko/SS): HLTV z podanej godziny; mapa crazytank. Chciałabym,żeby sprawiedliwości stała się zadość i wszyscy ci którzy narozrabiali byli surowo ukarani.Proszę o szybką reakcje. Dziękuje )):*
|
| |
| | #2 |
|
| Odp: Skargaa
No troche przecholowali ci goscie wtedy...
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 19
Sealel, który używał Dugtrio już został przeze mnie na tamtej mapie ukarany krótkim banem uświadamiającym mu, co źle zrobił.
|
| |
| | #4 |
| Wiek: 18
Z tego co wiem to za nidoqueena jak przeskakiwali bramę to nie banowali ... 0.o
|
| |
| | #5 |
Nie za przeskakiwanie sealel dostal tylko za uwalnianie hostow prawdopodobnie ze skaly w srodku siedzial z tego co widzialem
|
| |
| | #6 |
Jest pkt w regulaminie na ten temat? Nie koniec tematu unban i przeproszenie + dodanie do regulaminu wzmianki o czymś takim. Proste.
|
| |
| | #7 |
Faith chyba kpisz ? Nie będę się stosował do regulaminu, ponieważ ktoś nie przewidział takiego sposobu na wygrywanie na tej śmiesznej mapie ... jak wróce na poke to za takie coś od razu ban na 24/h będzie gdyż jest to utrudnianie gry innym graczom .
|
| |
| | #8 |
Dostał ostrzegawczego bana 30 min. i z głowy. Wg mnie temat do zamknięcia. I wracając do wypowiedzi Faith, proszę o edycję regulaminu (jakby znowu miał się ktoś pluć). A po za tym sunn ma rację z utrudnianiem gry, bo przecież interpretacja regulaminu zależy od admina.
|
| |
![]() |
| |