Strona główna | Użytkownicy | Grupy | Szukaj | Rejestracja |

| Rejestracja

Serwer War3 cs Warcraft 3 mod 80.72.41.210:27228 [S/NS] steam
Serwer Diablomod Diablomod 194.149.88.242:27017 [S/NS] steam
Serwer FFA FFA 193.33.177.14:27231 [S/NS] steam
Serwer Pokemod Pokemod 91.210.130.90:27004 [S/NS] steam
Serwer Minecraft Minecraft mc.volta-sq.pl:32403 1.2.4
Serwer Teamspeak 3 TeamSpeak ts.volta-sq.pl 3.0

Zarchiwizowane Tutaj znajdują się archiwalne posty naszego dawnego serwera.

Zamknięty temat

Odsłon tematu: 1098  
Stare 01-09-11, 18:28   #1

TheDestroyer3

Nynu

Data:1.09.2011
Nazwa gracza: Nynu
Kto składa skargę:ja
opis skagi: gracz Nynu cały czas przeklina i wyzywa na czacie innych graczy. Juz rozumiem że zdarzyło mu się to raz ale robi to dzień w dzień i szczerze mówiąc mam już go dosyc. Proszę o ,,ukaranie" danego gracza i proszę również graczy których przezywał o wstawienie się przeciwko temu.

Stare 01-09-11, 18:32   #2

szary92

Odp: Nynu

Słyszałem (a jest moim bratem) jak przez micro przez dobre 3h bez przerwy jeździł po każdym od kurewek, itp. itd. etc. Chciałem już mu za to wlepić bana, ale niestety konsola nie wyłapuje mi jego SID. Weź mu ktoś daj bana, bo młody myśli, że jak zaczął gimnazjum to może kurwami rzucać na wszystkie strony i nikt mu za to nic nie zrobi. Proponuję bana 24h - 1tyg.

Stare 01-09-11, 19:18   #3

Efix

Cytat:
Zamieszczone przez szary92 Zobacz posta
Słyszałem (a jest moim bratem)
Jezeli siedzi za toba/obok ciebie to wez podejdz do niego i mu jebn***, bedzie to wieksza kara dla niego niz ban godzinny.
Black, WeB i carawan. pomógł ten post.

Stare 01-09-11, 19:19   #4

Hmmm... Tak to prawda.
Destro dobrze wiesz że ja to ja. Wiesz co robię kiedy się wkurwię.
Tak już mam i dlatego wszyscy mają mnie w dupie i to ignorują.
Myślę że ty też masz to głęboko, ale skoro ja na ciebie napisałem skargę to chciałeś mi odpłacić. Nie mam po co się bronić dlatego poczekam na bana.

Stare 01-09-11, 19:46   #5

szary92

Cytat:
Zamieszczone przez Efix Zobacz posta
Jezeli siedzi za toba/obok ciebie to wez podejdz do niego i mu jebn***, bedzie to wieksza kara dla niego niz ban godzinny.
Walnąć go nie mogę, bo poleci na skargędo starszej i popłynę na tydzień na wszystko. Próbowałem go uspokoić dyplomatycznie, ale to jest Neokid i nic tego nie zmieni, prócz braku dostępu do kompa.

Stare 01-09-11, 19:52   #6

SimeK

bana na tydzień mu! albo na pohybel z nim

Stare 01-09-11, 19:57   #7

one week wystarczy

Stare 01-09-11, 20:36   #8

Wole pohybel jak to SimeK napisał.
Ja tu nie mam nic do powiedzenia, czekam na bana.

Stare 02-09-11, 06:31   #9

MaStEEER

ja powiem tak Nynu mial ze mna umowe ze moze gadac przez micro mimo ze nie ma 16 lat no coz przegial! wiec nynu powraca nasz stary uklad (sam sie na to zgodzil mam ss rozmowy steam!) jak uslysze ze uzywasz micro daje ci znow perma i tym razem go nie zdejme!!! mam nadzieje ze to jasne dla ciebie!

Stare 02-09-11, 13:43   #10

Na bana i tak czekam.
Zasady były chyba od 16 albo po mutacji, myślę że to 2 już mam.
Umowa nie była na perma tylko na chyba miesiąc do tego nie pamiętam żebyś mi dawał albo zdejmował perma...

Stare 02-09-11, 15:18   #11

zapsior1

Jak dla mnie to z takimi nynami się nie ma co bawić w ostrzeżenia tylko wlepić perma. Kurwuje wszystko i wszystkich, po tym TweeetymPL on przejął jego pałeczke w wykllinaniu wszystkiego i wszystkich.
Co do mówienia przez mikro master on straszy wręcz Tobą, że zaraz perma wyłapie bo go upominam, żeby morde zamknął przez te mikro.

Gra bardzo często, a buźka mu się na sekunde nawet nie zamknie...
Jak dla mnie tydzień to za mało
@Up Jak to dla Ciebie mutacja to przedstawie Ci mojego brata, który ma 12 lat i tak samo piszczy jak ty.
Destroyer ma mutacje, ty nie.

Stare 02-09-11, 15:28   #12

Chciałbyś kurwa.
Wjebcie mi perma i tyle.
Miło się z wami grało.
Żegnam

Stare 02-09-11, 16:56   #13

sunshine

Foszek ; ) ? przyjebaliście sie do niego ... Tak samo mnie nie lubi połowa serwera bo was biłem :<, ba mało tego Master nie możesz mu dać czegos takiego jak zakaz używania mikro ... po prostu jak będzie nadużywał to ban, nie wprowadzaj tutaj swoich zasad . Co do reszty zejdźcie z dzieciaka ok ? może przesadził, ale tacy sami byliście pamiętacie ? oohhh krótka pamieć ;<. Tydzień bana wystarczy tyle.

Stare 02-09-11, 17:07   #14

TheDestroyer3

EJ EJ EJ KURCZE!!! nie chciałem zakładac tego posta żeby nynu perma dostał. Chodzilo mi raczej o tydzień nie więcej nie róbcie se jaj. Ja rozumiem wyklinał trochę ale to nie powód na perma no ludzie... . Dlatego proszę o nie wlepienie mu perma tylko 1 week. POZDRO

Stare 02-09-11, 17:10   #15

Co za pomoc :O
Nie spodziewałem się że mnie tyle osób lubi.
Sami wiecie co ja mówię, dobrze mnie znacie.
Destro założył ten temat bo ja na niego skargę zrobiłem nie wiem po co.
Wybacz destro, poniosło mnie.
Zrobicie co chcecie, ja nie mam nic do gadania.

Zamknięty temat