| Zarchiwizowane Tutaj znajdują się archiwalne posty naszego dawnego serwera. |
![]() |
| | #1 |
|
| TheDestroyer321
Data:01.09.2011 Name Gracza:TheDestroyer321 Kto Składa skargę:Ja Opis skargi: Destro cały czas używa bastiodona. Nie było by problemu gdyby nie to że bastiodon powinien dawać 5 sec nieśmiertelności, a tak naprawdę daje kilka sec więcej. Wiem że to wina poka, ale jak mówie do destro żeby zmienił tego poka ponieważ jest zbugowany, to ma to w dupie. Jak dla mnie to jest celowe wykorzystywanie bugów servera. Proszę o zrobienie czegoś z tym pokemonem i ewentualnie z panem TheDestroyer321. |
| |
| | #2 |
|
| Odp: TheDestroyer321
Lubię destroyera ale to się zaczyna robić wnerwiające.
|
| |
| | #3 |
|
zgadzam się z sealelem i moim zdaniem trzeba coś zrobić z tym pokiem
|
| |
| | #4 |
| Wiek: 15
tak jak ostatnio (Wczoraj?) w nocy buggował Krickeuntea normalnie grał jakimś tam pokeim a miał ciche chodzenie i grawitacje z Krickeutana (czy jak on się tam nazywa >.<)
|
| |
| | #5 |
|
To jest kolejny bug. Odpalasz krike, zmieniasz poke i wychodzi low gravity i speed.
|
| |
| | #6 |
| Wiek: 19
Speed nie dostajesz tylko ciche bieganie i gravity. Bastiodon ma 5 sec nieśmiertelności bo sam nim grałem i nie pierdolcie że jest inaczej. Na bastiodona jest prosty sposób - użyj musku.
|
| |
| | #7 |
|
do pjeca go |
| |
| | #8 |
|
chce powiedziec że po pierwsze nynu chcę z Tobą na ten temat porozmawiac ale niestety nie mogę bo mnie zablokowaleś i wcale NIE MAM TEGO W DUPIE . a po drugie weź lepiej nie chwal się ciągle że mnie w ranku wyprzedziłes bo ty masz 3 legendy a ja żadnej. A jeśli tak bardzo was denerwuje bastiodon to wybaczcie juz nim grac nie będę. POZDRO
|
| |
| | #9 |
| Wiek: 21
Skarga na gracza BEZSENSU. Skargę na nowego poka to w innym temacie. |
| |
![]() |
| |