| Zarchiwizowane Tutaj znajdują się archiwalne posty naszego dawnego serwera. |
![]() |
| | #1 |
|
| Oddam pokemony
Witam wszystkich. Jest to już mój drugi temat tego typu, pierwszego nie mogłem znaleźć, dlatego napisałem ten, jeżeli temat jest zbędny, zapewne moderatorzy zrobią to co winni są zrobić. Przejdźmy do rzeczy... PROSZĘ O NIE PISANIE ZBĘDNYCH POSTÓW (SPAMOWANIE) LEGENDA POKEMONÓW : *** - GLOBALNY ** - POKEMON NA POZIOM 90 + * - POKEMON POZIOM 30 + ' - POKEMON POZIOM - 30 LISTA POKEMONÓW : Nidoqueen (231 lvl) *** Swampert (225 lvl) *** Tentacruel (160 lvl) *** Electabuzz (150 lvl) *** Raichu (130 lvl) *** Kricketune (110 lvl) ** Infernape (100 lvl) ** Luxray (115 lvl) ** Turtwig (1 lvl) ' Bibarel (100 lvl) ** Trapinch (1 lvl) ' Starly (1 lvl) ' Aron (1 lvl) ' Slowpoke (1 lvl) ' Chimecho (1 lvl) ' Gastly (1 lvl) ' Magmar (100 lvl) ** Seaking (81 lvl) ** Anorith (1 lvl) ' Flareon (100 lvl) ** Manectic (100 lvl) ** Latios (1 lvl) ' Doduo (1 lvl) ' Chicorita (1 lvl) ' Phanpy (1 lvl) ' Staryu (1 lvl) ' Parasect (31 lvl) * Lickitung (1 lvl) ' WARUNKI OTRZYMANIA POKEMONA : 1) Można wybrać tylko 3 pokemony powyżej 100 poziomu (w tym pokemony globalne) 2) Należy zrobić reklamę *** - za jednego globalnego 4 reklamy ** - za jednego powyżej 90 lvl 3 reklamy * - za jednego powyżej 31 lvl 2 reklamy ' - za 3 pokemony 1 lvl jedna reklama 3) Należy prośby wraz z reklamami umieszczać w tym temacie. 4) Interesują mnie reklamy servera JAILBREAK i POKEMOD 5) Reklamy POKE i JB mają tworzyć jedną reklamę. 6) Jeżeli ilość osób chętnych co do tematu będzie mała jest opcja wybrania dodatkowych pokemonów KONTAKT : PW FORUM VOLTY WZÓR REKLAMY --> http://volta-sq.pl/ogloszenia-11/711...-serwerow.html (Show Reklama Jailbreak, Show Kiepska reklama wszystkich serverów i wybieracie opcje server nr 3 - efekt poniżej) Serwer Jailbreak mod ![]() Warszawa ATM (Maszyna Prywatna)![]() Szybkie linki: wc3 mod - jailbreak cs serwery Volta Pokemod Fast Download Ponad 400 Pokemonów | NOWE skille | komenda Buy XP | Zapis XP na SID (dla steam) i nick dla nonsteam (rezerwacja nicku) Fast Download IP: 91.207.166.74:27019 Host: Maszyna dedykowana Pozdrawiam #3NyX* |
| |
| | #2 |
| Wiek: 16
| Odp: Oddam pokemony |
| |
| | #3 |
|
| Odp: Oddam pokemony
Duchovny - wszystko to co napisane zostało dostarczone |
| |
| | #4 |
| Wiek: 17
| Odp: Oddam pokemony
stary , jutro Ci napisze liste pokow i wez je tam poukladaj i segreguj xD bo widze jestes miszczem tego koloroffanki itd ;d oddam razem z legendami ;p
|
| |
![]() |