| Zarchiwizowane Tutaj znajdują się archiwalne posty naszego dawnego serwera. |
![]() |
|
| | #1 |
|
| Co byście chcieli dodać na serwer?
Witajcie! Związku z niską aktywnością graczy na serwerze, wychodzę z propozycją napisania przez Was (graczy serwera Pokemod):
Ode mnie wychodzę z propozycją:
|
| |
| | #2 |
| Wiek: 19
| Odp: Co byście chcieli dodać na serwer?
Bardzo dobry pomysł. W sumie przydało by się zrobić chyba tak - Reset poków ranku i pokeranku - mega reklame wszędzie gdzie się da przez osoby chętne (w tym ja) i nie mówię tu tylko o forach bo to jest raczej mało skuteczne według mnie bo nigdy przez forum nie szukam serverów. Chodzi mi raczej o reklame na innych servach oraz facebukach itp gdzie ludzie siedzą dzień i noc i czytają all co się pojawi. To tylko propozycja do dyskusji (mądrej a nie wyśmiewania).
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 17
Robimyyyy plakatyyyy.... zyyyy reklamą yyyy Voltyyyyy. |
| |
| | #4 |
|
to co Radeon proponujesz powinno jak najszybicej trafić na serwer . dobry pomysł |
| |
| | #5 | |
|
| Odp: Co byście chcieli dodać na serwer? Cytat:
Co do reklamy tak jak Faith mówił, reklamy na forach dużo nie dają (ale zawsze jeżeli przykładowo każdy z Adminów danego servera/SQ Volty zrobił by nawet 10 reklam to ile by ich już wyszło na samym FFA - 28/29 adminów x 10 = 290 reklam, a na poke ilość adminów jest podobna, dodatkowo jeszcze userzy, którzy chcą wspomóc sieć. Myślę, że jak by się każdy zmobilizował na te 10 reklam - max 20 min roboty (rejestracja na jakimś forum - minutka, skopiowanie wzoru, założenie tematu - minutka) Co do tych pokedollarów i tej pralki to good idea. Tylko jeszcze żeby te legendy wykupić to np. na te z kategori tańszych potrzeba min 200 k pokeranku, z kolei na droższe 400 k pokeranku... (wiem, że 200 k to dużo dla graczy początkujących, ale nawet jak nie kupią ich na początku to pokedollary będą się zbieraly i potem będą mogli sobie odbić kupując np 2 na raz - motywacja do gry - legenda za free ale muszę wbić te 200 k) Pozdrawiam Enyks. | |
| |
| | #6 |
Wiedziałem, że padnie propozycja resetu, ale nie ... ile razy mamy od nowa expic ... to nie tu tkwi problem... bo jak ktos chce sie wybić to sie wybije bez problemu ![]() za pokedollarami :P |
| |
| | #7 |
| Wiek: 16
Jak dla mnie także reset, no i oczywiście dobry pomysł radeon.
|
| |
| | #8 |
Pokedollary + Reset +/- Reklamy + Co do opcji reklam jest jeszcze możliwość powrzucania ogólnie volty (co będzie dobre też dla naszego Poke) na różnego rodzaju Top Listy, reklamowanie na gametracker, itp. W sprawie resetu - sunn ma częściową rację, bo nikomu się nie chce od nowa expić (zyskując nowych graczy, możemy stracić część tymczasowych), jednakże możnaby było spróbować podjąć tego typu ryzyko. OT: może mi ktoś pomóc? Na FFA normalnie gadam przez micro, a na poke mnie nie słychać. Co to może być?? |
| |
| | #9 |
|
Nie wiem.. Może złą propozycję podaję, ale może tak stawić na VIP'a. VIP szybszy exp, kasa za fraga + dodatkowe menu w pokemondolarach, np. kupno większej ilości exp'a za mniejszą cenę niż dla normalnego gracza. Ale jak na pokemondolary, to ja jestem za ;pp |
| |
| | #10 |
| Wiek: 15
Pokedollary + Reset - Rekladmy +/- |
| |
| | #11 | |
| Wiek: 24
| Odp: Co byście chcieli dodać na serwer? Cytat:
![]() ja osobiscie uwazam, ze jest za duzo pokow, ludzie sie w tym gubia!!! jak bylo do swamperta czy jakos tak, to juz bylo duzo, a teraz to juz wogle, kongo ogarnac je, a dla nowych graczy to juz wogle poezja! ludzie wlasnie szukaja malo skomplikowanych servov poke, aby sie pobawic, a nie marnowac N godzin na pojecie dzialania danego servera! tyle ode mnie, reasumujac wrocic do 256 pokow i starczy! | |
| |
| | #12 |
|
Plugin pokemon dollary ma trochę wad jak narazie w tej wersji.
|
| |
| | #13 |
|
|
| |
| | #14 |
| Wiek: 21
| Odp: Co byście chcieli dodać na serwer? |
| |
| | #15 |
|
Zauważyłem błąd że można kupić 2 napoje i 0 super napojów czy jak to się tutaj nazywa. Można kupić 1 super napój i 0 napojów, a powinno się kupić to i to bez problemu.
|
| |
![]() |
|