| Zarchiwizowane Tutaj znajdują się archiwalne posty naszego dawnego serwera. |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 22
| White
Nick w grze: White Steam_ID (jeśli steam): STEAM_0:1:29334801 Wiek:21 Znajomość konsoli AmxModMenu: 5/10 Na jakich serwerach mam admina?: Na żadnym Na jakich serwerach miałem admina?: Kiedyś musi być ten pierwszy raz Dlaczego ja?: Mam doświadczenie, znam regulamin i szybko się uczę. Czesto gram i pragnę zaprowadzić porządek na serverze ponieważ coraz częściej odwiedzają nas cheaterzy. Posiadam również mikrofon. Ile dziennie grasz na serwerze?: 3-5h Będę płacił OBOWIĄZKOWE składki ? (sms 23.18zł/przelew 11zł na 1mc lub 25zł/3mc): Oczywiście przelew |
| |
| | #2 |
| Wiek: 18
| Odp: White
Posty. Nie wiem jak z aktywnością na serwie, ale na forum pierwszy post i podanie. Poudzielaj się a będę na tak. |
| |
| | #3 |
| Wiek: 17
jakos go nie kojarze wgl - chyba ze to jest ten White / Lisek jakos tak to jestem na tak. a jak nie to nie
|
| |
| | #4 |
| Wiek: 15
na tak.
|
| |
| | #5 |
|
kojarzę z serva, TAK |
| |
| | #6 |
| Wiek: 24
@blacku to jest ten! bezwzgledne poparcie!!! NA TAK! ogar kulturka wiek all!!! 10 x tak! |
| |
| | #7 |
| Wiek: 17
Ty White masz 21 lat ;d ? To opor ;d po Twoim glosie w zyciu bym tego nie powiedzial ;d Ogarniety itd , 100x tak |
| |
| | #8 |
| Wiek: 19
LisQ masz moje Tak.
|
| |
| | #9 |
Pamietam Cię, ale zakładasz konto na forum tylko po to, aby napisać podanie o admina, co świadczy o tym, że wcześniej nie interesowałeś się serwerem, tylko na nim grałeś. Będę na NIE 3majmy sie zasad ... 1 post i admin ? Znam sytuacje z Adminami na serwerze i wiem, że potrzeba, no ale ... |
| |
| | #10 |
Ja jestem na TAK - ogarnięty, kulturalny oraz mam nadzieję że kiedy dostanie admina będzie interesował się forum bo skoro zna regulamin to tam jest pkt że ma odwiedzać forum .
|
| |
| | #11 |
Niech będzie na Tak ;D
|
| |
| | #12 |
| Wiek: 24
da mu ktos tego admina?? co z tego ze malo na forum wazne ze duzo na servie kulturka jest wiek tez micro tez chlopak ogar! ja tez juz wracam na server po urlopie wiec bedzie si |
| |
| | #13 |
| Wiek: 25
| Odp: White Zostajesz przyjęty! Proszę uiścić opłatę (do wyboru): 1. Przelew 11zł lub SMS 23,37zł na okres 1mc 2. Przelew 25zł za okres 3mc. Kod zwrotny proszę na PM do użytkownika RADEON! SMS o treści AP.VOLTA2 na numer 79068 koszt sms 11,07 zł z VAT SMS o treści AP.VOLTA na numer 91958 koszt sms 23,37 zł z VAT SMS o treści AP.VOLTA1 na numer 92578 koszt sms 30,75 zł z VAT Dane do przelewu: Dane odbiorcy: Volta-sq.pl 37 1140 2004 0000 3502 5828 0479 W tytule wpisz swój nick na forum Usługa dostępna dla sieci Era, Plus, Orange, Play. Usługi związane z serwerem diablomod obsługuje Dotpay. Regulamin Usług i Serwisów SMS. Formularz służący do składania reklamacji. |
| |
![]() |
| Tagi |
| white |