| Zarchiwizowane Tutaj znajdują się archiwalne posty naszego dawnego serwera. |
![]() |
| | #1 |
|
| Skradzione poki
Skradziono mi 3 poki min. Tentacruel 200 lvl Swampert 183lvl i Rapidash 156 lvl. Nie było mnie przez tydzień w domu, a gdy dzisiaj wróciłem okazało się, że mam 1 poka... Rezerwacje zrobiłem i prosiłem Mastera żeby mi ją potwierdził jednak jak widać nie zrobił tego o co go prosiłem :( Pewnie i tak nie odzyskam, ale prosiłbym, żeby osobę , która mnie okradła zbanować |
| |
| | #2 |
| Wiek: 18
| Odp: Skradzione poki
Ss'y albo dowody na posiadanie pokemonów takich...
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 17
zapsior , napisz do mnie na PW mam dla Cb oferte ;d
|
| |
| | #4 |
| Wiek: 19
Black oferował mi kilka ciekawych pokemonów w zamian za dyżur pod biurkiem, ale się nie zgodziłem.
|
| |
| | #5 |
|
Kij mu w oko już mam dowód na tentacruela i swamperta jeszcze tylko rapidash @@@edit Demko- widać, że bardzo szybko biega niestety nie widać tam lvla. ss- doskonale widać jak wbijam 200 lvl tentacruelem Swamperta jeszcze poszukam ![]() http://www.speedyshare.com/files/29710961/prosze_D.rar |
| |
| | #6 |
|
haloo zajrzy tu ktoś?? Odświeżam
|
| |
| | #7 |
| Wiek: 21
Odświeżam. Chyba Globek się teraz tym zajmuje ? |
| |
| | #8 |
| Wiek: 16
Przepraszam, dopiero zauważyłem skargę. To tak: Tentacruela mogę oddać, ale z pozostałymi dwoma na razie nic nie zrobię. Kiedy będziesz na serverze bym mógł Ci oddać? |
| |
| | #9 |
|
od 10 do 13 i od 9 do 12 @@@Edit To masz tego rapidasha ma mniejszy lvl, ale zawsze jest http://www.speedyshare.com/files/298...nferno0000.bmp |
| |
![]() |