Strona główna | Użytkownicy | Grupy | Szukaj | Rejestracja |

| Rejestracja

Serwer War3 cs Warcraft 3 mod 80.72.41.210:27228 [S/NS] steam
Serwer Diablomod Diablomod 194.149.88.242:27017 [S/NS] steam
Serwer FFA FFA 193.33.177.14:27231 [S/NS] steam
Serwer Pokemod Pokemod 91.210.130.90:27004 [S/NS] steam
Serwer Minecraft Minecraft mc.volta-sq.pl:32403 1.2.4
Serwer Teamspeak 3 TeamSpeak ts.volta-sq.pl 3.0

Zarchiwizowane Tutaj znajdują się archiwalne posty naszego dawnego serwera.

Zamknięty temat

Odsłon tematu: 1240  
Stare 30-07-11, 14:35   #1

Faith

Brak administracji !

Hmm nie wiem co volta ma zamiar z tym zrobić. Właśnie na servie gra sobie typek z 200 lvlem swamperta i bóg wie czym jeszcze co świadczy że długo nas na czitch odwedza ... Jest kompletny brak adminów i ludzie poprostu wychodzą. Ja złożyłem podanie myśląc że normalnie wypłatę w terminie dostane a tu dupa więc nic nie mogę narazie zrobić. Jakieś propozycje ?
1. Ja mam 1 żeby naprawić vote bo z tego co widziałęm nie działa .

Stare 30-07-11, 14:52   #2

Foka

Odp: Brak administracji !

Biegał, potwierdzam

Stare 30-07-11, 15:38   #3

pnowned

Cytat:
Zamieszczone przez Alchemist
Nie oszukujmy się tak jest nie tylko z Diablo, wystarczy poczytać dział pokemod.

Prawda jest taka że nie ma się kim zajmować serwerownią z tego co widzę (Bez urazy dla czerwonych). Myślę że jedyne sensowne wyjście to przydzielenie do każdego serwera admina tak jak na war 3 Dhair lub na GG julia. Odciążyło by to główna administracje a pozwolilo każdemu serwerowi rozwijac się niezależnie od tego czy uwaga skupiona jest aktualnie na aktualizacji na poke, czy jailbreakiem. Każdy h@ serwera powienien miec dostep do plików serwera i znać się na modyfikowaniu by można było coś zrobić z tym. Jeżeli tak się nie stanie to skończy się jak z Udiabelka.com (<3) niegdyś ogromna sieć niezwykle mocna i posiadająca zajebistych userów. A teraz? Nic... Głowna administracja nie miała czasu i wszystko z czasem upadło.

Jeżeli nie stanie się tak jak piszę troszkę wyżej to z diablomoda jak i innych serwerów (Prócz war3 i FFA) zostaną wspomnienia.

Nie chce mi się wiecej pisać i tak wiem że gówno zostanie zrobione...
Większa mobilizacja i ogarniamy serwery, graczy, adminów bo wychodzi na to że na każdym serwie (Procz war3) robi się burdel powoli. Zróbcie w dziale dla adminów jakąś mobilizacje, przydzielcie H@, może zróbcie coś w stylu że niektórzy mają dodatkowo admina na poke aby jak coś można było ich zawołać ...

Stare 30-07-11, 17:40   #4

Faith

Jak dla mnie nawet dobrym rozwiązaniem było by rozdanie 2-3 adminów friko komuś kto dużo gra żeby pilnował i był na zawołanie . Volta nic nie straci a wręcz zyska graczy. Wcześniej gdy było 15 adminów na poke może ten pomysł był by niedorzeczny ale teraz myślę że to nie jest głupie.

Stare 30-07-11, 17:41   #5

iQ^MatriX

Cytat:
Zamieszczone przez Faith Zobacz posta
Jak dla mnie nawet dobrym rozwiązaniem było by rozdanie 2-3 adminów friko komuś kto dużo gra żeby pilnował i był na zawołanie .

Jak opłacisz tego admina za innych to nie mam nic przeciwko.

Stare 30-07-11, 17:46   #6

Efix

Cytat:
Zamieszczone przez Faith Zobacz posta
Jak dla mnie nawet dobrym rozwiązaniem było by rozdanie 2-3 adminów friko komuś kto dużo gra żeby pilnował i był na zawołanie.
Jak bedziesz mial swoja siec, prosze bardzo rozdawaj adminy. Pomysl co inni admini maja powiedziec jak placa, a wpada inny gracz no life i ma miec za to admina?? Nie kazdy ma kase zeby wydawac na "gre". Napisz podanie, zaplac i ciesz sie "wladza" przez 3 miesiace. Ja na pokemod wchodze raz dziennie na 30 minut, wczesniej widzialem masterrrrrra, teraz go od dluzszego czasu nie widze :/

Stare 30-07-11, 17:48   #7

Ja uważam, że admin za free dla 1-2 zasłużonych graczy serwera to pomysł dobry i dobra motywacja. Tylko jak wybrać tego "właściwego"... (Nie widzę żadnego takiego na pokemodzie, który jest idealny ).

Stare 30-07-11, 18:00   #8

pnowned

Cytat:
Zamieszczone przez Julia Zobacz posta
Ja uważam, że admin za free dla 1-2 zasłużonych graczy serwera to pomysł dobry i dobra motywacja. Tylko jak wybrać tego "właściwego"... (Nie widzę żadnego takiego na pokemodzie, który jest idealny ).
m2, ale to że bedą admini gówno da. Muszą być admini, musi być reklama i sprowadzenie nowych graczy. to tak samo jak byś zatrudniała ochroniaży do pustego muzeum...

Stare 30-07-11, 18:00   #9

Efix

tak, tylko jak czlowiek dostanie admina to bedzie mial wtedy "wyjebane", bo on wkoncu nie zaplacil wiec mu nie zalezy, nie ma nic do stracenia.... chyba ze jakis juz znany gracz, ktory gra na volcie min pol roku, to wtedy moze mu zalezec na "honorze". Jak juz tak trzeba zrobic, to na kazdym serwerze zeby bylo po rowno

Stare 30-07-11, 18:10   #10

Faith

Wiedziałem że w końcu się zainteresujecie tematem jak wspomne o free adminach. No ale w mojej opini wygląda to tak - przez server przewija się dziennie minimum 50 różnych graczy. Gdyby było zero czitów (a nie jest) to by grali godzinami a tak tylko wejdą zobaczą czita i papa. Więc server nie jest "pustym muzeum" tylko poprostu brakuje adminów żeby wyganiali kid neo na haxach . Jak ktoś się nie zgadza niech kupi okulary.
BTW : Złożyłem podanie zostałem przyjęty tylko czekam na wypłatę. Czytaj więcej tematów poke

Stare 30-07-11, 18:44   #11

ABC_Zabijania

a mi tam fajnie sie dzis gralo z tym odpalonym typem:P raz go prawie zabilem

co do war3 :P mysle ze tam jest dhair i 3 glownych adminow :P (ja schizma i rozowa) i to tylko dzieki tej 4 serwer jakos daje rade i jest ulepszany. Wiadomo sa jeszcze inni starannie wyselekcjonowani z calego grona tych nobsow co tam graja i tez rzadza :P ale wiedza gdzie ich miejsce w szeregu aaa no i jest Julka opowiadajaca historie swojego zycia

Stare 30-07-11, 19:46   #12

ja jestem idealny !
ale serio jakąś rekrutacje trza zrobić

Stare 30-07-11, 19:58   #13

Rzul3k

Piszcie do mnie jak jest jakiś cziter :/
Ehh...już nie będę oszukiwał że nie mam gdzieś admina :< ;D

Stare 30-07-11, 22:19   #14

Faith

Dopadne Cie !!! xD I Rzulku ty jesteś zdecydowanie zamało na stimie żeby ogarnąc poke rlyz ale zawsze coś. Dam Ci znać jak będziesz :*.

Stare 30-07-11, 22:39   #15

Efix

rzeul3k ty nie badz swiety bo grales ze mna na eldorado, wyszedles i po 2 minutach typ na wh zapier.... gral a zadnego admina nie bylo;p Wydalo sie

Zamknięty temat