| Zarchiwizowane Tutaj znajdują się archiwalne posty naszego dawnego serwera. |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 19
| Brak administracji !
Hmm nie wiem co volta ma zamiar z tym zrobić. Właśnie na servie gra sobie typek z 200 lvlem swamperta i bóg wie czym jeszcze co świadczy że długo nas na czitch odwedza ... Jest kompletny brak adminów i ludzie poprostu wychodzą. Ja złożyłem podanie myśląc że normalnie wypłatę w terminie dostane a tu dupa więc nic nie mogę narazie zrobić. Jakieś propozycje ? 1. Ja mam 1 żeby naprawić vote bo z tego co widziałęm nie działa . |
| |
| | #2 |
| Odp: Brak administracji !
Biegał, potwierdzam |
| |
| | #3 | |
| Wiek: 18
| Odp: Brak administracji ! Cytat:
| |
| |
| | #4 |
Jak dla mnie nawet dobrym rozwiązaniem było by rozdanie 2-3 adminów friko komuś kto dużo gra żeby pilnował i był na zawołanie . Volta nic nie straci a wręcz zyska graczy. Wcześniej gdy było 15 adminów na poke może ten pomysł był by niedorzeczny ale teraz myślę że to nie jest głupie.
|
| |
| | #5 |
| Wiek: 9
| Odp: Brak administracji ! |
| |
| | #6 |
|
| Odp: Brak administracji ! Jak bedziesz mial swoja siec, prosze bardzo rozdawaj adminy. Pomysl co inni admini maja powiedziec jak placa, a wpada inny gracz no life i ma miec za to admina?? Nie kazdy ma kase zeby wydawac na "gre". Napisz podanie, zaplac i ciesz sie "wladza" przez 3 miesiace. Ja na pokemod wchodze raz dziennie na 30 minut, wczesniej widzialem masterrrrrra, teraz go od dluzszego czasu nie widze :/
|
| |
| | #7 |
| Wiek: 17
Ja uważam, że admin za free dla 1-2 zasłużonych graczy serwera to pomysł dobry i dobra motywacja. Tylko jak wybrać tego "właściwego"... (Nie widzę żadnego takiego na pokemodzie, który jest idealny ).
|
| |
| | #8 |
| Wiek: 18
| Odp: Brak administracji ! m2, ale to że bedą admini gówno da. Muszą być admini, musi być reklama i sprowadzenie nowych graczy. to tak samo jak byś zatrudniała ochroniaży do pustego muzeum...
|
| |
| | #9 |
|
tak, tylko jak czlowiek dostanie admina to bedzie mial wtedy "wyjebane", bo on wkoncu nie zaplacil wiec mu nie zalezy, nie ma nic do stracenia.... chyba ze jakis juz znany gracz, ktory gra na volcie min pol roku, to wtedy moze mu zalezec na "honorze". Jak juz tak trzeba zrobic, to na kazdym serwerze zeby bylo po rowno |
| |
| | #10 |
Wiedziałem że w końcu się zainteresujecie tematem jak wspomne o free adminach. No ale w mojej opini wygląda to tak - przez server przewija się dziennie minimum 50 różnych graczy. Gdyby było zero czitów (a nie jest) to by grali godzinami a tak tylko wejdą zobaczą czita i papa. Więc server nie jest "pustym muzeum" tylko poprostu brakuje adminów żeby wyganiali kid neo na haxach . Jak ktoś się nie zgadza niech kupi okulary. BTW : Złożyłem podanie zostałem przyjęty tylko czekam na wypłatę. Czytaj więcej tematów poke |
| |
| | #11 |
| Wiek: 1
a mi tam fajnie sie dzis gralo z tym odpalonym typem:P raz go prawie zabilem ![]() co do war3 :P mysle ze tam jest dhair i 3 glownych adminow :P (ja schizma i rozowa) i to tylko dzieki tej 4 serwer jakos daje rade i jest ulepszany. Wiadomo sa jeszcze inni starannie wyselekcjonowani z calego grona tych nobsow co tam graja i tez rzadza :P ale wiedza gdzie ich miejsce w szeregu aaa no i jest Julka opowiadajaca historie swojego zycia |
| |
| | #12 |
|
ja jestem idealny ! ![]() ale serio jakąś rekrutacje trza zrobić |
| |
| | #13 |
| Wiek: 25
Piszcie do mnie jak jest jakiś cziter :/ Ehh...już nie będę oszukiwał że nie mam gdzieś admina :< ;D |
| |
| | #14 |
Dopadne Cie !!! xD I Rzulku ty jesteś zdecydowanie zamało na stimie żeby ogarnąc poke rlyz ale zawsze coś. Dam Ci znać jak będziesz :*.
|
| |
| | #15 |
|
rzeul3k ty nie badz swiety bo grales ze mna na eldorado, wyszedles i po 2 minutach typ na wh zapier.... gral a zadnego admina nie bylo;p Wydalo sie |
| |
![]() |