| Zarchiwizowane Tutaj znajdują się archiwalne posty naszego dawnego serwera. |
![]() |
| | #1 |
|
| CHeaters
Data: 20.07.2011 Name Gracza:Ramb0o0xD Sid/IP Gracza: 95.41.2.26 Kto Składa skargę: ShadowAdu Opis skargi: WH Dowody (HLTV/Demko/SS): http://hltv.gamesol.pl/102816/2011-0..._india.dem.zip Data: 20.07.2011 Name Gracza: zylo Sid/IP Gracza: 83.9.129.238 / STEAM_0:0:15917666 Kto Składa skargę: ShadowAdu Opis skargi: WH Dowody (HLTV/Demko/SS):http://hltv.gamesol.pl/102816/2011-0..._india.dem.zip Rambo wszedl do gry w 6.36 i od razu mozna zauwazyc jego "dziwne" akcje.. Ewidentne WH. Co do zyta, nie jestem pewien ale przez cala mapke i 2 poprzednie + nastepna bardzo dziwnie gral Jesli admini nie bd co do niego zgodni to zrobie wypiske |
| |
| | #2 |
| Wiek: 21
| Odp: CHeaters
Ktoś w ogóle obejrzy te demka ? Albo zbanuje, a potem będzie prośba o UB ? |
| |
| | #3 |
|
obejrzałem . ten Rambo - wh/do pjeca zylo - według mnie czysty , prosiłbym o Twoją rozpiskę Shadow , może przeoczyłem |
| |
| | #4 |
| Wiek: 19
Jeśli to ten Zylo co kiedyś, to on po prostu jest dobry zawsze był płacz, że podejrzanie gra.
|
| |
| | #5 |
Shadow rozpiska Zylo, a Rambo niech ktoś zbanuje.
|
| |
| | #6 |
?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????? ruszy się ktoś ?????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????
|
| |
| | #7 |
|
Dla mnie zylo ma na tym demku wh. Trochę skilla też tam jest, ale bardziej cheatem jedzie.
|
| |
| | #8 |
|
u Zyla jest pare smierdzacych akcji, ale można je wyjaśnic dobrymi słuchawkami, jak dla mnie czysty |
| |
| | #9 |
| Wiek: 18
| Odp: CHeaters |
| |
| | #10 |
| Wiek: 24
z tego co pamietam przed resetem banow mial wlasnie perma za WH.
|
| |
| | #11 |
|
jak dla mnie czysty w chóy ![]() uczepiliście się go .. |
| |
| | #12 |
| Wiek: 19
Zabawni jesteście... Kto ma niby banować ? Ja osobiście admina nie widziałem przynajmniej 4 dni grając w godzinach 6:00-16:00 coś około tego w miarę dużo. Ja złożyłem podanie na admina myśląc że odrazu nim zostanę ale szef mi zwleka z wypłatą więc nie pomogę. Tyle z mojej strony. PS: Pisałem do Masteera i Globka z prośbą żeby zbanowali kid neo na czitach jak grałem a oni albo off steam albo zero reakcji ... Będąc adminem raczej powinno się wywiązywać z obowiązków. AA i jeszcze jedno ZA MAŁO Adminów na poke ! |
| |
![]() |
| |