| Zarchiwizowane Tutaj znajdują się archiwalne posty naszego dawnego serwera. |
![]() |
| | #16 |
| Wiek: 19
| Odp: Ograniczenie przedmiotów
Co pokemon to płacz, to jest mod, jak nie chcesz żeby Ci skille przeszkadzały przerzuć się na TP/FFA. Pasywne skille pokemonów na mapach typu fy_ aim_ awp_ powinny być całkowicie wyłączone. |
| |
| | #17 | |
| Wiek: 18
| Odp: Ograniczenie przedmiotów Cytat:
Jak masz taki problem Faith przewal się na FFA, bedziesz mi tylko truć dupę, raz chcesz osłabić jynxa, teraz nie chcesz bo wiesz z czym to się wiaze (usuniecie knife_zone)... | |
| |
| | #18 |
| Wiek: 9
Ja na FFA go nie chce, już i tak jest zbyt dużo noobów.
|
| |
| | #19 |
Was poj@$#^ ? Czy wy czytaliście 1 post? Chodzi mi jedynie o podniesienie limitu a nie usuwanie czegoś czy osłabianie... I nie offtopujcie proszę .
|
| |
| | #20 |
Ani jedno, ani drugie nie na racji bytu.
|
| |
| | #21 |
| Wiek: 24
jedynym rozwiazaniem pozwalajacym na pozostanie knife to wywalenie na niej skilla jynxa tak jak to zrobiono z blazikenem! btw faith jak zwykle mysli o sobie juz widze jak zmienia te swoje bindy z "BUY NA 2" na "BUY NA 20" i tylko o to mu chodzi! |
| |
| | #22 |
CZYTAJ KURWA ZE ZROZUMIENIEM WSZYSTKO W TEMACIE A NIE TO CO CHCESZ !!!! Nie chce a wręcz jestem przeciwny żeby zmienili ilość NAPOJÓW tylko żeby podnieśli limit takich rzeczy jak przebudzenie antyparaliż anty trutka !!! Jezu ludzie jak nie macie zamiaru czytać all co jest w temacie to może się nie wypowiadajcie głupio ? |
| |
![]() |