| Zarchiwizowane Tutaj znajdują się archiwalne posty naszego dawnego serwera. |
![]() |
|
| | #1 |
|
| Prośba o ub 2 Name Admina Banującego: Niestety nie pamiętam Powód: " zrzut ekranu wraz z modelem gracza " Czas pozostały do UB: Perm Twój name: lakiluk Twoje IP/SID: STEAM_0 : 0 : 22805190 SS z konsoli:ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting Dlaczego mamy dać UB: Tak jak poprzednio zostałem błędnie oskarżony o cheatowanie Link do hltv/demka/ssów: ImageShack Album - 6 images Proszę o pozytywne rozpatrzenie tego tematu. |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Prośba o ub 2
ciekawy powód 0_o nic , pewnie adminowi chodziło o to czy nie masz podmienionych modeli aby lepiej grać, według mnie czysty |
| |
| | #3 |
| Wiek: 19
Grałem z nim i nic nadzwyczajnego nie zauważyłem. Jeżeli chodzi o modele czy coś to bym musiał gengarem pograć i by było łatwiej zauważyć czy coś więcej widzi niż powinien.
|
| |
| | #4 |
| Wiek: 19
Grałem z nim, spoko koleś. Takich nam tutaj potrzeba. UB ! |
| |
| | #5 |
| Wiek: 17
Jestem pewien na 101 % , ze to master sie na niego uparl i go zbanowal...
|
| |
| | #6 |
| Wiek: 9
Hhahahhahahahahhaha Black, debilu. Wszedłeś chociaż raz na spect i go looknąłeś ? Nie chce się, bo po co tracić czas na bicie lvl, tak jest ze wszystkimi. Ktoś ich zbanuje, a Matka Teresa (Black) przyjdzie na forum i niczym Xeon, powie, że z nim grał, i że jest czysty. Nikt nie był na spect, więc morda. Specjalnie lookałem go z kilkoma innymi kolesiami. Drogi Blaczku. Ostatni Perm nie był za wh tylko za no-recoila, więc nie wpierdalaj swoich 5 groszy, bo tylko mieszasz na Volcie. Ostatnio to był sam no-recoil, wczoraj magiczne info. Nie wiem co zrobicie koleś śmierdzi.
|
| |
| | #7 |
|
iQ^Matrix - rozumiem że to ty mu wlepiłeś bana czy tak? podwód no-recoil ? jeśli tak to ban zasłużony skoro twierdzisz że widziałeś to pewnie tak było ale chcociaż mógłbyś podawać konkretny powód w opisie po to one są |
| |
| | #8 |
| Wiek: 18
Paru graczy skarżyło mi się na Steam ale zapomniałem do kogoś napisać ;p Breju dziubdziusiu niech lakiluk wrzuci ss'y do rara i wrzuci je tu w paczce bo na imageshacka mógł wrzucić co chciał i przerobić jak tylko chciał. @Laki Wrzuć screeny do rara w niezmienionym formacie i podeślij. Swoją drogą mi też troszkę śmierdział. |
| |
| | #9 |
|
Proszę, to jest paczka z ss'ami. Nie jestem na tyle głupi żeby przerabiać ss'y.
|
| |
| | #10 |
| Wiek: 18
Po za tym że ss 000 jest różowy to wszystko git.
|
| |
| | #11 |
| Wiek: 24
jakim prawem wogle typ zostaje odbanowany za no recoila bez mojej wypowiedzi tego do cholery nie rozumiem! koles popierdzielal na beszczelnym no recoilu! i wara mi go odbanowywac! wzial koles m249 na fy_inferno i latajac po mapie zatrzymujac sie do strzalu full auto i wszystko w jeden pkt! wiec mnie nie wku.... chlopak do perma bo nie wiedzial ze jestem adminem i sobie poszalal!!!! @blacku grales z nim kiedys? hm ciekawe kiedy jak on dopiero pierwszego poka ma na okolo 30lvlu czyli przy naszym buyxp maximum 2 mapki? |
| |
| | #12 |
Ale Masterrr, dla Blacka wszyscy są słabi i ze wszystkimi grał, trzeba się z tym pogodzić...
|
| |
| | #13 |
| Wiek: 17
pierdolone debile ze tak powiem , gralem z nim juz 3 dni temu spokojnie , wiec wy jestescie jacys nieudani.. naprawcie te jebane hltv bo przez takie akcje sa zbedne klotnie... wiem , ze master huj sie zna na cheatach , ale matrix to juz troszke ogarnia ;o , ja wiem master , ze ty jestes zajebiscie znajacy sie na cheatach i pro high skillem , ale pokemod to inna gra niz ffa ;o na przyszlosc nie wmawiajcie mi na sile , ze ja NIGDY NIE WCHODZE NA SPECTA I NIKOGO NIE SPRAWDZAM... oczy w dupie , nothing more |
| |
| | #14 |
|
Bana mu i tyle...
|
| |
| | #15 | |
| Odp: Prośba o ub 2 Cytat:
Nie naskakuj na Masterrrr'a bo to ja mu kazałem go zbanować, on tylko wbił i dal bana, więc jak nie znasz sytuacji to nie wypowiadaj się Filipku. | |
| |
![]() |
|