Strona główna | Użytkownicy | Grupy | Szukaj | Rejestracja |

| Rejestracja

Serwer War3 cs Warcraft 3 mod 80.72.41.210:27228 [S/NS] steam
Serwer Diablomod Diablomod 194.149.88.242:27017 [S/NS] steam
Serwer FFA FFA 193.33.177.14:27231 [S/NS] steam
Serwer Pokemod Pokemod 91.210.130.90:27004 [S/NS] steam
Serwer Minecraft Minecraft mc.volta-sq.pl:32403 1.2.4
Serwer Teamspeak 3 TeamSpeak ts.volta-sq.pl 3.0

Zarchiwizowane Tutaj znajdują się archiwalne posty naszego dawnego serwera.

Zamknięty temat

Odsłon tematu: 1606  
Stare 17-07-11, 22:04   #1

Prośba o ub 2

Name Admina Banującego: Niestety nie pamiętam
Powód: " zrzut ekranu wraz z modelem gracza "
Czas pozostały do UB: Perm
Twój name: lakiluk
Twoje IP/SID:
STEAM_0 : 0 : 22805190
SS z konsoli:ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting
Dlaczego mamy dać UB: Tak jak poprzednio zostałem błędnie oskarżony o cheatowanie
Link do hltv/demka/ssów:
ImageShack Album - 6 images

Proszę o pozytywne rozpatrzenie tego tematu.

Stare 17-07-11, 22:11   #2

breju_pl

Odp: Prośba o ub 2

ciekawy powód 0_o nic , pewnie adminowi chodziło o to czy nie masz podmienionych modeli aby lepiej grać, według mnie czysty

Stare 17-07-11, 23:01   #3

Faith

Grałem z nim i nic nadzwyczajnego nie zauważyłem. Jeżeli chodzi o modele czy coś to bym musiał gengarem pograć i by było łatwiej zauważyć czy coś więcej widzi niż powinien.

Stare 17-07-11, 23:13   #4

Creepnightt

Grałem z nim, spoko koleś. Takich nam tutaj potrzeba. UB !

Stare 18-07-11, 00:00   #5

Jestem pewien na 101 % , ze to master sie na niego uparl i go zbanowal...

Stare 18-07-11, 07:48   #6

iQ^MatriX

Hhahahhahahahahhaha Black, debilu. Wszedłeś chociaż raz na spect i go looknąłeś ? Nie chce się, bo po co tracić czas na bicie lvl, tak jest ze wszystkimi. Ktoś ich zbanuje, a Matka Teresa (Black) przyjdzie na forum i niczym Xeon, powie, że z nim grał, i że jest czysty. Nikt nie był na spect, więc morda. Specjalnie lookałem go z kilkoma innymi kolesiami. Drogi Blaczku. Ostatni Perm nie był za wh tylko za no-recoila, więc nie wpierdalaj swoich 5 groszy, bo tylko mieszasz na Volcie. Ostatnio to był sam no-recoil, wczoraj magiczne info. Nie wiem co zrobicie koleś śmierdzi.

Stare 18-07-11, 08:54   #7

breju_pl

iQ^Matrix - rozumiem że to ty mu wlepiłeś bana czy tak? podwód no-recoil ? jeśli tak to ban zasłużony skoro twierdzisz że widziałeś to pewnie tak było ale chcociaż mógłbyś podawać konkretny powód w opisie po to one są

Stare 18-07-11, 11:01   #8

pnowned

Paru graczy skarżyło mi się na Steam ale zapomniałem do kogoś napisać ;p

Breju dziubdziusiu niech lakiluk wrzuci ss'y do rara i wrzuci je tu w paczce bo na imageshacka mógł wrzucić co chciał i przerobić jak tylko chciał.

@Laki

Wrzuć screeny do rara w niezmienionym formacie i podeślij.

Swoją drogą mi też troszkę śmierdział.

Stare 18-07-11, 12:11   #9

Proszę, to jest paczka z ss'ami. Nie jestem na tyle głupi żeby przerabiać ss'y.
Attached Files
Typ pliku: rar SSY.rar (4.08 MB, 5 views)

Stare 18-07-11, 12:17   #10

pnowned

Po za tym że ss 000 jest różowy to wszystko git.

Stare 18-07-11, 17:14   #11

MaStEEER

jakim prawem wogle typ zostaje odbanowany za no recoila bez mojej wypowiedzi tego do cholery nie rozumiem! koles popierdzielal na beszczelnym no recoilu! i wara mi go odbanowywac! wzial koles m249 na fy_inferno i latajac po mapie zatrzymujac sie do strzalu full auto i wszystko w jeden pkt! wiec mnie nie wku.... chlopak do perma bo nie wiedzial ze jestem adminem i sobie poszalal!!!!
@blacku grales z nim kiedys? hm ciekawe kiedy jak on dopiero pierwszego poka ma na okolo 30lvlu czyli przy naszym buyxp maximum 2 mapki?

Stare 18-07-11, 19:17   #12

iQ^MatriX

Ale Masterrr, dla Blacka wszyscy są słabi i ze wszystkimi grał, trzeba się z tym pogodzić...

Stare 19-07-11, 13:20   #13

pierdolone debile ze tak powiem , gralem z nim juz 3 dni temu spokojnie , wiec wy jestescie jacys nieudani..

naprawcie te jebane hltv bo przez takie akcje sa zbedne klotnie... wiem , ze master huj sie zna na cheatach , ale matrix to juz troszke ogarnia ;o , ja wiem master , ze ty jestes zajebiscie znajacy sie na cheatach i pro high skillem , ale pokemod to inna gra niz ffa ;o

na przyszlosc nie wmawiajcie mi na sile , ze ja NIGDY NIE WCHODZE NA SPECTA I NIKOGO NIE SPRAWDZAM... oczy w dupie , nothing more

Stare 19-07-11, 17:59   #15

iQ^MatriX

Cytat:
Zamieszczone przez Black Zobacz posta
pierdolone debile ze tak powiem , gralem z nim juz 3 dni temu spokojnie , wiec wy jestescie jacys nieudani..

naprawcie te jebane hltv bo przez takie akcje sa zbedne klotnie... wiem , ze master huj sie zna na cheatach , ale matrix to juz troszke ogarnia ;o , ja wiem master , ze ty jestes zajebiscie znajacy sie na cheatach i pro high skillem , ale pokemod to inna gra niz ffa ;o

na przyszlosc nie wmawiajcie mi na sile , ze ja NIGDY NIE WCHODZE NA SPECTA I NIKOGO NIE SPRAWDZAM... oczy w dupie , nothing more

Nie naskakuj na Masterrrr'a bo to ja mu kazałem go zbanować, on tylko wbił i dal bana, więc jak nie znasz sytuacji to nie wypowiadaj się Filipku.

Zamknięty temat