| Zarchiwizowane Tutaj znajdują się archiwalne posty naszego dawnego serwera. |
![]() |
|
| | #46 |
| Wiek: 17
| Odp: Prośba o ub 2
dajcie mu tego ub , mistrzu jezeli dojrzysz u niego EWIDENTNE WH czy inny h*j typu ewidentny no recoil to napisz do bravo potem do nas =] dorosly j**ana mac sie znalazl... 6 lat , uohoho ! TATO ?! pogodz sie z tym , ze nie znasz sie na cheaterach procz aimerow >.< Alchem , za miekki w uszach ![]() A Matrixowi juz kiedys pokazalem ze nie zna sie na cheaterach ![]() Panowie , nawet podrzuccie demko Suvoshiemu to was wysmieje. 3ba Grac na cheatach , zeby znac sie na cheaterach |
| |
| | #47 |
| Wiek: 9
| Odp: Prośba o ub 2 |
| |
| | #48 |
SAM SIE SPRZEDALES GEJU xD |
| |
| | #49 |
|
Dobra zamknijcie ten OT, na fy pool dayu to zadna akcja mi nie przypomina wh a na infernogownie to jedna akcja z dupy. A zadnego no recoila nie widze (chyba ze slepy jestem albo wobec innych "pro adminow" gram na nim to nie odrozniam juz).
|
| |
| | #50 |
| Wiek: 18
Dobra, wysyłam prozbę o zamknięcie tematu widzę że większość jest za UB, każdy wyraził swoją opinie, a nawet więcej. Laki będziesz pod obserwacją. |
| |
| | #51 |
Wiec widac kto sie tutaj nie zna na cheatach masterze , phi.
|
| |
| | #52 |
| Wiek: 19
Dajcie se buzi... Kłócicie się jak byście mieli po 12 lat... Ludzie !!! I tak każdy wie że was karam ![]() <haha> Ale proszę zamknąć ten temat, dać UB, oraz mieć go pod dobrą obserwacją Tyle na ten temat |
| |
| | #53 |
|
skoro ustaliliście żeby ub dać to tylko przypominam żebyście nie zapomnieli bo ub nadal nie dostałem
|
| |
| | #54 |
|
I jeszcze jedno master widać jak się znasz skoro po steam id nie umiesz przeczystaćze steam graczem jestem NS maja Steam_ID_LAN
|
| |
| | #55 |
|
Dostane te ub kiedyś? Bo nie mogę się doczekać macie zabójcze tępo
|
| |
| | #56 |
Pokemony potrafią napisać 'do ub' a już więcej nic nie zrobią. ![]() Odbanowany. |
| |
| | #57 |
| Wiek: 21
Jak Julcia mówi, że odbanowany to klozet. A reszta po warnie za pisanie "do ub" :P |
| |
![]() |
|