| Zarchiwizowane Tutaj znajdują się archiwalne posty naszego dawnego serwera. |
![]() |
| | #1 |
|
|
Dostałem Bana Powód : ss na forum ale niestety nie mam żadnych ssów szukałem wszędzie czyli (cały folder Counter-Strike) Przepraszam za mój brak dyscypliny Name Admina Banującego:1Shot_2Deaths cos takiego nie wiem dokładnie bo nawet nie zdążyłem nic zrobić i nawet nie wiem czy to on czy NEOBAN Powód: SS na forum Czas pozostały do UB: Nigdy Twój name: CannabisSquad Twoje IP/SID: 78.131.135.173 Dlaczego mamy dać UB: Ponieważ nie widzę do tego podstaw nie mam ssów naprawdę uwierzcie w moc słuchawek xD Link do hltv/demka/ssów: Nie ma ssów nie ma linku |
| |
| | #2 |
| Wiek: 24
| Odp: Brak SS
mowi sie trudno nie takie bajeczki slyszelismy! dziekuje dobranoc do pieca! dodatkowo +1 za brak wzoru! |
| |
| | #3 |
|
MastEEEr oglądał cię z 5-6 rund. Po czym zrobił 5 screenshotów Dodatkowo też cie oglądałem z 3-4 rundy i jak na te 3-4 rundy to mogę powiedzieć ze WH na przycisk . A że wyszło szydło z worka, to trzeba zastosować wymówkę, nie? (ewentualnie zyskać czas na modyfikację ss'ów)
|
| |
| | #4 |
| Wiek: 17
SSy mogą się nie zapisać. Mi też się kiedyś na nsie nie zapisywały.
|
| |
| | #5 |
| Wiek: 23
nie ma takiej opcji zeby sie nie zapisaly przeszukaj caly dysk gdzie masz cs musza byc a jak nie ma to znaczy ze miałeś cheaty |
| |
| | #6 |
|
to mój nie pierwszy raz i to nie jest żadna wymówka i proszę o nie o obrażanie mnie szukam dalej
|
| |
| | #7 |
|
a gdzie wzor ? steam/non steam ?
|
| |
| | #8 |
| Wiek: 19
Cannaabis już dość długo gra, nigdy nie widziałem w jego grze nic podejrzanego, ale wiadomo Masteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer woli zrobić screeny każdemu kto gra trochę lepiej |
| |
| | #9 |
|
nie wiem czemu nie dziala hltv, lecz watpie zebys dostal ub, jakby dzialala stronka z hltv to bys mial wieksze szanse.
|
| |
| | #10 | |
| Odp: Brak SS Cytat:
a co do duzej ilosci skarg na mnie hmmmm bo do jasnej cholery od ponad 2 tygodni jestem jedynym adminem grajacym codziennie po "N" godzin na poke wiec zejdzcie ze mnie bo mi ciezko a naprawde staram sie trzymac ten server czystym od cheatow i to ze podejrzanym graczom robie screeny tak was boli? zastanowcie sie na czym polega praca admina! | |
| |
| | #11 |
lol2 ? siedzisz sam od 2 tygodni :F ? wyjechalem tylko na tydzien , wiec nie sciemniaj mi tu po drugie teraz jest podzialka na obowiazki i sie tak nie wywyzszaj ;d
|
| |
| | #12 |
| Wiek: 19
Tylko niektórym ciężko wywalczyć unbana, bo bronisz zaciekle swojego zdania, mimo że często nie nasz racji :d /czekam z niecierpliwością aż będzie można dostać się do dema z HLTV na podstawie którego trudno ocenic czy ktoś ma no recoil.
|
| |
| | #13 | |
| Odp: Brak SS Cytat:
@ Foka to tak ciezko zrozumiec ze odwoluja sie w 50% ludzie czysci a drugie 50% stanowia ludzie o niskim poziomie inteligencji probujacy zrobic z nas idiotow ze nic nie maja ale ssow tez nie itp. pozdro wiadomo ze czity sa swiadome swoich cheatow i w wiekszosci poprostu ida na inny serv i sie nie odwoluja! @topic bez ssow nie ma UB do czasu demka bo dalej nie wierze w te bajeczke o braku ssow | |
| |
| | #14 |
Screeny mogą się nie zapisywać, poszukajcie w google nawet. ![]() Ja miałam tak samo, tzn. mam system windows 7 i na ns po prostu nie chciały się zapisywać. Dopiero, kiedy ustawiłam na zgodność z systemem xp zaczęły się zapisywać. Na windows vista mogą być chyba podobne przypadki. Jeżeli nie o to chodzi, to ja nie wiem. |
| |
| | #15 |
| Wiek: 21
Decyzja ostateczna ? Ja nie znam tego 'problemu' z brakiem SS'ów. |
| |
![]() |