| Zarchiwizowane Tutaj znajdują się archiwalne posty naszego dawnego serwera. |
![]() |
|
| | #1 |
|
| Nowości @ UPDATE POKE [||||------] 60%
Dodaliśmy 25 nowych skilli, tym samym... dodaliśmy 25 nowych pokemonów! Ale to nie wszystko! Poprawiliśmy niedziałające ewolucje, wyrównaliśmy moce kilku pokemonów! Co w ciągu najbliższych dwóch tygodni? Następne 25 nowych skilli ! EDIT: Poprawiono drop cukierków i skamielin ! Nowy Pokemon Piplup staje sie legenda ! (do kupna wkrotce !) |
| |
| | #2 |
| Wiek: 9
| Odp: Nowości @ UPDATE POKE [||||------] 60%
Czy będzie rozpisana lista nowych pokemonów i ich skilli ? Mam Pytanie, bo w anime Latios i Latias to były pokemony legendarne, natomiast u nas na poke tylko Latias jest legendą, dlaczego ?
|
| |
| | #3 |
|
Brawo :]
|
| |
| | #4 |
| Wiek: 18
| Odp: Nowości @ UPDATE POKE [||||------] 60% |
| |
| | #5 |
| Wiek: 15
hmm a będzie dodana legenda " Arceus " (Niby najsilniejsza legenda wg. Anime i Mangi xD) (i na stronce o pokemonach tez tak pisze ) |
| |
| | #6 |
|
Wszystko wrzucone i testowane na szybko przez moim urlopem. Jak wrócę to doda się więcej skilli i lepiej je ustawi ![]() (to takie uprzedzenie jakby coś było za silne/za słabe) |
| |
| | #7 |
|
| Odp: Nowości @ UPDATE POKE [||||------] 60% Ja już moge się pochwalić nowymi nabytkami (jako 1 osoba na servie)... Skille są wywaliste - przynajmniej fajny efekt - wygląd ![]() Juz mam Intenape (przemiana Chimchar'a | 100 level) - pokemon wyczepisty - skill kula ognia, do tego paraliż i trzęsienie ziemiąBibarel (przemiana Bidoof'a | 100 level) - puszcza taką mroczną kule ;D Luxray (przemiana Shinx'a | 110 level) - nowy ulepszony raquazza (bo dodatkowo ma 2 skille , promień podobny to swamperta i coś jeszcze) Rampardos (przemiana Craindos'a | 100 lvl) - trzeba mu skilla zmienić bo ma jak legenda - cooldown (1 strzal - 4 sekundy colldownu) Kricketune (przemiana Krickentot'a | 100 lvl) - podwójny dmg z dgl (ciekawe ;D) Starly (1 lvl)- tego jeszcze nie sprawdziłem ;D (ale mam ;D) Piplup (50 lvl) - "dodatkowa szansa" ; respawn gracza Turtwig (1lvl) - tego jeszcze nie sprawdziłem (ale mam ;D) (Tak tak chwalę się pukemonami ;D) Teraz to już gram tymi nowymi pokami, i pewno będzie mania że znowu tylko te w obiegu będą przez najbliższy miesiąc ![]() A i mam pytanie czy Shinx'owi zostanie zmieniony skill ten mega szybkość jak rayquazza ma np. na szybkość scizora/rapidasha albo jakiś inny skill czy to będzie legenda? |
| |
| | #8 |
| Wiek: 24
enyx to proste bede musial oddac inna legende chcac go zatrzymac(czyli tak jakbym jego sie pozbyl) albo go wyrzucic tak jak bylo to z deoxysem itd po resecie. ps i mam juz 80lvl ![]() ps2 shinx pewnie tez bedzie legenda lub skill do zmiany |
| |
| | #9 |
| Wiek: 17
zanim Radeon wroci to zdazymy pozbierac sobie w hooy legend ;D to co opisal 3nyx . to raczej ten Cras i Shinx powinny miec zmienione skille ... bo jezeli kupilem sobie Rayquaze to czemu koles ma miec darmowego pokemona ktory jest od Rayquazy szybszy... ?
|
| |
| | #10 |
|
To jakie poki będą legendami?
|
| |
| | #11 |
1szy post >> Piplup na pewno |
| |
| | #12 |
| Wiek: 19
Piplup neee jest zaslaby .
|
| |
| | #13 |
|
Wskrzesza sie, wystarczy... Ale przydaloby sie tez chimecho oslabic, wbija taki Blacku na server ze 150 chimecho i placz bo jednym skillem leci 250+ hp Shinx za szybki ale reszta jest w porzadku ![]() @ A bez wapnia? 150+ hp na 150 lvl ... Puszczasz takie 2 i nawet ja z moim deoxysem padam Jeszcze jak odstep miedzy rzucaniem kulami wynosi u cb z 2 sec to prosze |
| |
| | #14 |
Shadowku 2 wapna robia swoje <3 jak wy spamujecie ampharosami , ja spamuje infernapem :F
|
| |
| | #15 |
|
Pytania:
Zmienione:
|
| |
![]() |
|