| Zarchiwizowane Tutaj znajdują się archiwalne posty naszego dawnego serwera. |
![]() |
| | #1 |
|
| SPIDER
Nick w grze: SPIDER Steam_ID (jeśli steam): Nie mam,ale zamierzam kupić w tym tygodniu Wiek: 15 i pol( po zaokrągleniu 16 :P) Znajomość konsoli AmxModMenu: 9/10 Na jakich serwerach mam admina?: Na volcie żadnego admina. Na jakich serwerach miałem admina?: Diablomod,JailBreak,Codmod,ZOMBIEMod,deathroom(zap omnialem jak się to pisze...) Dlaczego ja?: Potrafię ogarnąć cheatera.Mam dobrą reputacje.Wielu ludzi mnie zna.Nie bylem banowany. Wielu adminów z pokemod wyjechało na wakacje i nie ma żadnego ogara co by ogarną chetów.Odwiedzam 1x dziennie forum.Jestem godny zaufania,proszę tylko o 1 szansę. Ile dziennie grasz na serwerze?: 5-6 h jak jest dobra mapa(nie jestem uzależniony!!!) Będę płacił OBOWIĄZKOWE składki ? (sms 23.18zł/przelew 11zł na 1mc lub 25zł/3mc): sms.Tylko muszę wiedzieć na jaki numer wysłać i co napisać. Proszę o zaufanie,o szansę i pozytywne rozpatrzenie podania. Pozdr. SPIDER |
| |
| | #2 |
| Wiek: 24
| Odp: SPIDER
NA NIE ja jestem codziennie na servie po pare czasem parenascie godzin na servie to raz! dwa wiek duzy minus sam cs jest od 16 lat! trzy masz dobra reputacje wielu ludzi cie zna? ahahah 1 post na naszym forum i to jest twoje podanie! cztery brak microfonu! piec na servie grasz od paru dni! podsumowujac juz moge Ci powiedziec jaka bedzie decyzja odrzucone sprobuj za dwa tygodnie jak bedziesz mial steama i dasz sie troche ludziom poznac! ps. chociaz i za miesiac bede na NIE ze wzgledu na wiek i brak microfonu co utrudnia komunikacje i poznanie ciebie jak i wplyw na graczy jako ewentualny admin! |
| |
| | #3 |
| Wiek: 19
oczywiście nie nie czaje nic
|
| |
| | #4 |
| Wiek: 19
Mam dobrą reputacje. Pewnie na dzielni w GTA, na NIE. |
| |
| | #5 |
|
Mam mikrofon i gram od ponad miesiąca(porozdawałem poki,ale wróciłem na serwer),a ludzie mnie dobrze znali.
|
| |
| | #6 |
| Wiek: 20
Póki co, nie. Pośpieszyłeś się.
|
| |
![]() |