Strona główna | Użytkownicy | Grupy | Szukaj | Rejestracja |

| Rejestracja

Serwer War3 cs Warcraft 3 mod 80.72.41.210:27228 [S/NS] steam
Serwer Diablomod Diablomod 194.149.88.242:27017 [S/NS] steam
Serwer FFA FFA 193.33.177.14:27231 [S/NS] steam
Serwer Pokemod Pokemod 91.210.130.90:27004 [S/NS] steam
Serwer Minecraft Minecraft mc.volta-sq.pl:32403 1.2.4
Serwer Teamspeak 3 TeamSpeak ts.volta-sq.pl 3.0

Zarchiwizowane Tutaj znajdują się archiwalne posty naszego dawnego serwera.

Odpowiedz

Odsłon tematu: 641  
Stare 25-06-11, 19:11   #1

tomSKY

Male mapy- szybkie pokemony

A wiec , od dluzszego czasu jest ten sam problem , wkurwiajace dzieciaki na mapach fy itp. wyciagaja rapidashe,scizory i inne szybkie badziewia i biegaja po mapach jak pojebane... Moim zdaniem za to powinny leciec bany na 30 min , bo duzo osob przez to wychodzi z serwera. Wszyscy sie denerwuja wrecz wkurwiaja za to i po 2 minutach caly serwer biega grajac rapidashem. Rozumiem zeby takimi pokemonami gralo sie na mapach de,cs ktore przewaznie sa wieksze ale nie na fy_ . Teraz jak na serwie sa puldeje to jest po prostu masakra z tymi rapidashami bo w niecale 2 sek. gracz jest na obcym spawnie ... Zrobcie cos z tym bo przez to tracicie graczy. Moze nie dawajcie bany ale innaczej zainterweniujcie, nie wiem cos wymyslcie bo mozna dostac szalu.
SimeK pomógł ten post.
Stare 25-06-11, 19:13   #2

sunshine

Odp: Male mapy- szybkie pokemony

no są denerwujące, ale co zrobisz ? dużo osób trzyma sie mojej zasady, że nie gramy szybkimi pokami, ale są dzieci które nie idą za resztą i robią swoje, nie mogę za to dać bana, ponieważ to pokeskill .
Stare 25-06-11, 19:27   #3

Bad Day

Jeśli szybkie miałyby zniknąć z fy, to od razu piszę, żeby na mapie ka_ poki które podpalają i odrzucają były zablokowane, bo wqrwiają tylko.
Więc wybierajcie, działajcie.
Stare 25-06-11, 20:49   #4

ShadowAdu

Ale zauwaz bad ze juz prawie wszyscy maja takie poki wiec sie przyzwaczaili ;D A propo szybkich pokow, mozna banowac za ich uzywanie na fy tak samo jak za uzywanie skilli na mapach knife czyli na godzinke czy dwie
Stare 25-06-11, 20:59   #5

Bad Day

jakoś nie widziałem w regulaminie banowanie szybkich na fy_
więc moja jak już pisałem [ja się jeszcze nie przyzwyczaiłem]
Stare 25-06-11, 21:10   #6

popieram pomysl Shaadowa chociaz mnie wcale nie denerwuja te szybkie poki na fy itp ;d
Stare 25-06-11, 21:22   #7

Foka

Kiedyś każdy grał tym co mu się podoba i nikt nie narzekał, teraz tylko płacz o pokemony na każdym kroku.
Stare 25-06-11, 21:51   #8

tomSKY

Sluchaj Foka , kiedys jak ktos poprosil zeby nie grac szybkimi pokemonami to nikt nimi nie gral bo wiedzial ze to denerwuje i utrudnia gre , teraz na serwie do wladzy dochodza dzieciaki , ktore co chwile omg , zal itp. i graja specjalnie tymi szybkimi pokemonami zeby tylko krwi napsuc
Stare 25-06-11, 21:56   #9

Foka

Nie, nikt nie narzekał i nikt nie prosił o zmianę, bo nikomu nie przeszkadzało to, że ktoś gra szybkim pokiem
Stare 25-06-11, 22:02   #10

to sie nazywala tolerancja i dojrzalosc do gry - z takich powodow j.w. napisaliscie CS JEST OD 16 LAT.
Stare 25-06-11, 22:27   #11

pnowned

Cytat:
Zamieszczone przez Foka Zobacz posta
Kiedyś każdy grał tym co mu się podoba i nikt nie narzekał, teraz tylko płacz o pokemony na każdym kroku.
Kiedyś były inne realia... PRL etc
Stare 25-06-11, 22:30   #12

Foka

Np. Alchemizm "przestaje grać bo mnie biją, idę na codomoda"
Black pomógł ten post.
Stare 25-06-11, 22:46   #13

NiCh

ja pamiętam dobre czasy kiedy Anoda miał farmę areodaktyli to były cudowne czasy xD teraz to o wiele ciężej się gra za dużo globali, rapidash na fy może być ale aby jego skill działał po 3 sekundach a nie od razu jak się zrespi !!!!!!
Stare 25-06-11, 22:56   #14

a pamietasz jak ... ?

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=lq7dJ25Japs[/ame]

bawimy sie we wspomnienia czy w zalatwianie spraw ?

Mi sie bardziej podobal pokemod 1 chociaz nigdy zbyt wiele na nim nie osiagnalem, dojrzalem mam lepszego skilla i juz bym mial pare 100 lvli

Stare dobre czasy...
Stare 26-06-11, 00:18   #15

pnowned

Cytat:
Zamieszczone przez Foka Zobacz posta
Np. Alchemizm "przestaje grać bo mnie biją, idę na codomoda"
Ej no w csa nie gram od dłuższego czasu ;< Na codzie przynajmniej trochę skilla odzyskałem

Odpowiedz