| Zarchiwizowane Tutaj znajdują się archiwalne posty naszego dawnego serwera. |
![]() |
| | #1 |
|
| Male mapy- szybkie pokemony
A wiec , od dluzszego czasu jest ten sam problem , wkurwiajace dzieciaki na mapach fy itp. wyciagaja rapidashe,scizory i inne szybkie badziewia i biegaja po mapach jak pojebane... Moim zdaniem za to powinny leciec bany na 30 min , bo duzo osob przez to wychodzi z serwera. Wszyscy sie denerwuja wrecz wkurwiaja za to i po 2 minutach caly serwer biega grajac rapidashem. Rozumiem zeby takimi pokemonami gralo sie na mapach de,cs ktore przewaznie sa wieksze ale nie na fy_ . Teraz jak na serwie sa puldeje to jest po prostu masakra z tymi rapidashami bo w niecale 2 sek. gracz jest na obcym spawnie ... Zrobcie cos z tym bo przez to tracicie graczy. Moze nie dawajcie bany ale innaczej zainterweniujcie, nie wiem cos wymyslcie bo mozna dostac szalu.
|
| |
| | #2 |
| Wiek: 19
| Odp: Male mapy- szybkie pokemony
no są denerwujące, ale co zrobisz ? dużo osób trzyma sie mojej zasady, że nie gramy szybkimi pokami, ale są dzieci które nie idą za resztą i robią swoje, nie mogę za to dać bana, ponieważ to pokeskill .
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 21
Jeśli szybkie miałyby zniknąć z fy, to od razu piszę, żeby na mapie ka_ poki które podpalają i odrzucają były zablokowane, bo wqrwiają tylko. Więc wybierajcie, działajcie. |
| |
| | #4 |
|
Ale zauwaz bad ze juz prawie wszyscy maja takie poki wiec sie przyzwaczaili ;D A propo szybkich pokow, mozna banowac za ich uzywanie na fy tak samo jak za uzywanie skilli na mapach knife czyli na godzinke czy dwie |
| |
| | #5 |
| Wiek: 21
jakoś nie widziałem w regulaminie banowanie szybkich na fy_ więc moja jak już pisałem [ja się jeszcze nie przyzwyczaiłem] |
| |
| | #6 |
| Wiek: 17
popieram pomysl Shaadowa chociaz mnie wcale nie denerwuja te szybkie poki na fy itp ;d
|
| |
| | #7 |
Kiedyś każdy grał tym co mu się podoba i nikt nie narzekał, teraz tylko płacz o pokemony na każdym kroku.
|
| |
| | #8 |
|
Sluchaj Foka , kiedys jak ktos poprosil zeby nie grac szybkimi pokemonami to nikt nimi nie gral bo wiedzial ze to denerwuje i utrudnia gre , teraz na serwie do wladzy dochodza dzieciaki , ktore co chwile omg , zal itp. i graja specjalnie tymi szybkimi pokemonami zeby tylko krwi napsuc
|
| |
| | #9 |
Nie, nikt nie narzekał i nikt nie prosił o zmianę, bo nikomu nie przeszkadzało to, że ktoś gra szybkim pokiem |
| |
| | #10 |
to sie nazywala tolerancja i dojrzalosc do gry - z takich powodow j.w. napisaliscie CS JEST OD 16 LAT. |
| |
| | #11 |
| Wiek: 18
| Odp: Male mapy- szybkie pokemony |
| |
| | #12 |
Np. Alchemizm "przestaje grać bo mnie biją, idę na codomoda"
|
| |
| | #13 |
|
ja pamiętam dobre czasy kiedy Anoda miał farmę areodaktyli to były cudowne czasy xD teraz to o wiele ciężej się gra za dużo globali, rapidash na fy może być ale aby jego skill działał po 3 sekundach a nie od razu jak się zrespi !!!!!!
|
| |
| | #14 |
a pamietasz jak ... ? [ame]http://www.youtube.com/watch?v=lq7dJ25Japs[/ame] bawimy sie we wspomnienia czy w zalatwianie spraw ?Mi sie bardziej podobal pokemod 1 chociaz nigdy zbyt wiele na nim nie osiagnalem, dojrzalem mam lepszego skilla i juz bym mial pare 100 lvli Stare dobre czasy... |
| |
| | #15 |
| Wiek: 18
| Odp: Male mapy- szybkie pokemony |
| |
![]() |