| Zarchiwizowane Tutaj znajdują się archiwalne posty naszego dawnego serwera. |
![]() |
|
| | #61 |
| Wiek: 17
| Odp: Elekid
ale z tych "400 pokow" kazdy gra prawie takimi samymi -.- w uzytku jest ~40-60 pokow...
|
| |
| | #62 |
|
Black prowde wam powie :P wiecie co ? a kichać na tego electrabuzza :P jak komuś bardzo przeszkadza to niech gra gengarem xD my tu polemizujemy a i tak kija zrobią :P
|
| |
| | #63 |
| Wiek: 19
ja to pierdole za przeproszeniem taką grę jak będę miał mleko co 2 sekundy a tak będzie jak kolejne botki go sobie wyexpią. do pieca z nim !! |
| |
| | #64 | |
| Wiek: 18
| Odp: Elekid Cytat:
| |
| |
| | #65 |
|
Ej ludzie juz sie powoli robi spam, Elekid wy******la z globali i koniec tematu Dziękuje dobranoc Airon |
| |
| | #66 |
dokładnie :P
|
| |
| | #67 |
| Wiek: 9
| Odp: Elekid |
| |
| | #68 | |
|
Ale łacznie jest 400 A nawet jesli zliczymy te 150 to i tak wiecej niz 6, prawda? Ale jak zauwazyli wyzej spam sie robi... Cytat:
| |
| |
| | #69 |
|
robi się spam bo żaden ważny nie odwiedza tego tematu :P nikt się nami nie interesuje :(( skoro wszystkie pokemody mają ponad 150 pokemonów to bądźmy oryginalnie i zróbmy pokemoda z 6 pokemonami xDDD
|
| |
| | #70 |
| Wiek: 17
Nich ma racje |
| |
| | #71 |
| Wiek: 20
Ale to będzie nudne Ja kontroluję temat i wiem co trzeba zrobić, a że nie mam możliwości to nie robię nic tylko czekam na Radeon'a, chociaż będę musiał chyba zenka pomęczyć
|
| |
| | #72 |
Elekid na prezydenta!
|
| |
| | #73 |
|
to skoro temat jest kontrolowany to można off robić ?? :P