| Zarchiwizowane Tutaj znajdują się archiwalne posty naszego dawnego serwera. |
![]() |
|
| | #1 |
|
| Spadajaca liczba graczy
Zauważyłem ze od pewnego czasu spadła ilość graczy na poke , jak zaczynałem około półtora miesiąca temu to serwer bywał nawet pełny , ale zawsze była stała liczba graczy 12-16 osób. Teraz jak jest 10 osób to już sukces. Proponuje żeby zrobić coś takiego jak exp za ilość reklam np. 30k expa za 40 reklam serwera lub za 80 reklam jedna ze słabszych legend co wy na to ? ![]() |
| |
| | #2 |
| Wiek: 21
| Odp: Spadajaca liczba graczy
Reset exp'a i max 100 lvl i low exp ![]() I już nie będą latać uber poki |
| |
| | #3 | |
| Wiek: 18
| Odp: Spadajaca liczba graczy Cytat:
Tyle ode mnie. | |
| |
| | #4 |
| Wiek: 21
a może po prostu już się znudził pokemod? Może czas zmienić na coś innego? BB, surf ?
|
| |
| | #5 |
|
Znudził ? jakoś inne serwery pokemod się utrzymują , i często są pełne , trzeba coś wymyśleć i poprawić jakość serwera
|
| |
| | #6 |
tylko co zmienic? |
| |
| | #7 |
|
ja mam pomysł każdy obojętnie który gracz ma 255 hp. Pokemon im ma większy lvl tym większe dmg zadaje ze skilla ale jego couldown (czy jak to się nazywa) rośnie. W taki sposób, że ampharos na 1 lvl używa skilla co 2 sekundy ale zadaje super małe dmg a skill ampharosa na 300 lvl można użyć co 15 sekund. W ten sposób sądzę, że można przyciągnąć nowych graczy i ich zachować bo będzie łatwiej expić pierwsze lvle. Następną propozycją jest aby gracz, który pierwszy raz przyjdzie na serwer, może wybrać sobie pokemona. Oczywiście bez legend. Dzięki temu nie będzie sytuacji "Jestem nowy ma ktoś dać pokemona?".Ja mam pomysł każdy obojętnie który gracz ma 255 hp. Pokemon im ma większy lvl tym większe dmg zadaje ze skilla ale jego couldown (czy jak to się nazywa) rośnie. W taki sposób, że ampharos na 1 lvl używa skilla co 2 sekundy ale zadaje super małe dmg a skill ampharosa na 300 lvl można użyć co 15 sekund. W ten sposób sądzę, że można przyciągnąć nowych graczy i ich zachować bo będzie łatwiej expić pierwsze lvle. Następną propozycją jest aby gracz, który pierwszy raz przyjdzie na serwer, może wybrać sobie pokemona. Oczywiście bez legend. Dzięki temu nie będzie sytuacji "Jestem nowy ma ktoś dać pokemona?".Pewnie takie zmiany nie znajdą sprzymierzeńców, pewnie nawet znajdzie się więcej przeciwników (będą to osoby, które grają tylko skillem) ale moim zdaniem to poprawiłoby serwer |
| |
| | #8 |
|
Przecież wybór pokemonów jest i do tego w tych starterach sa dobre pokemony np. torchic , bulbasaur itp. najlepiej jakbysmy reklamowali serwer na innych serwerach , ja moge napisac binda bo to 30 sekund roboty i kazdy kto gra na volcie bedzie spamic tym na innych serwerach
|
| |
| | #9 |
mozna by bylo dodac takie noze ze piszesz /knife albo /noze i wyskakuje ci lista nozy i np wybierasz z gravitka albo ze cicho chodzisz itp na wielu poke widzialem ten plugin |
| |
| | #10 |
|
wyobrażasz sobie rapidasha z katana ?? wiesz co to będzie ?? kosa w plecy jak będziesz na respie bo go nie usłyszysz... Ja tego plugina bym nie wgrywał. Tak przy okazji to rapidashowi trzeba zmienić... On szybko biega od razu. Trzeba zmienić aby działał po 5 sekundach po zmianie na nóż a nie, że z respa na dd2 nie wyjdę a on jest już na b
|
| |
| | #11 |
to niewiem ja innych pomyslow niemam moze jacys admini maja... Poczekamy zobaczymy:P
|
| |
| | #12 | |
| Odp: Spadajaca liczba graczy Cytat:
| |
| |
| | #13 |
| Wiek: 24
czy naprawde tylko ja zauwazylem zaleznosc carawana nie ma w szczycie i jest 20 graczy wchodzi carawan wkur... caly serv kara dzieci i obraza i next mapa zostaje 5-7 graczy?
|
| |
| | #14 |
|
| Odp: Spadajaca liczba graczy |
| |
| | #15 |
|
też prawda :P ja bym brał oddisha ale pomysł gengara bez footstepów zły pomysł :P utrudnić grę nowym zamiast ją ułatwić ?? ;> HP UP !!
|
| |
![]() |
|