| Zarchiwizowane Tutaj znajdują się archiwalne posty naszego dawnego serwera. |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 24
| Przedluzanie
jak zapewne wiele osob zauwazylo wybitnie drazniace dla niektorych jest to iz mapki typu fy_rock przedluza sie parokrotnie co drazni slabszych graczy dostajacych lanie. proponuje ustawic ze tylko jeden raz dana mapka moze zostac przedluzona i przy powtornym vote juz nie byloby opcj 6 przedluzenie mapy.
|
| |
| | #2 |
| Wiek: 19
| Odp: Przedluzanie
jak najbardziej za ! no ile można grać rocka przy prawie full serwie i jeszcze z 2 lamami/no-liferami na serwie |
| |
| | #3 |
niee, ale wieczorami lubimy sobie pograć na tej mapie ... możecie zmienić do dwóch przedłużeń, ale jak wy dostajecie wpiedziel to nie znaczy, że inny tej mapy nie lubią |
| |
| | #4 |
noc to noc :P w nocy jak najbardziej ale nie w dzień gdzie jest prawie pełny serwer i po kilka razy przedłużają ...
|
| |
| | #5 |
To chyba o czymś znaczy, gracze lubią tą mape i chcą tam grać.
|
| |
| | #6 |
| Wiek: 21
to znaczy, że grozisz im, żeby podbijać swoje Uber staty ![]() Teraz pewnie będzie tak zastraszał, żeby miał staty 300 killów ![]() Mapka dobra do exp'ienia. Nawet ja botek mogę na niej nabić z 50lvl będąc prawię co rundę zabijany. |
| |
| | #7 |
Bad to chyba nie możliwe, żeby tyle killów zrobić Właśnie oto chodzi to jest mapka do expa i przyjemnie sie gra. |
| |
| | #8 |
|
Mapę można przedłuzać 6 razy można to zmienić może tak na 3 przedłużenia.
|
| |
| | #9 |
na 1 wystarczy, max 2
|
| |
| | #10 |
Nie przyjemnie się gra jak się widzi staty 250:50.... Oraz czeka na jakąś zmienę... Alternatywnych map typu rock dodać kilka. Zlikwidować przedłużenie więcej niż raz i będzie git. Edoc miał ponoć mapki nowe powgrywać to będzie fun ile dusza zapragnie.
|
| |
| | #11 |
| Wiek: 1
mapki sa jzu dodane ale do mapcycle nikt ich nie wpisuje :P dlatego tez gracze nie moga nominowac |
| |
| | #12 |
| Wiek: 17
ueee... ja moglbym zrobic 300 kilow , gdybym byl na miejscu Sunn'a xd bo grajac 1.5 h na jednej mapie to nie problem zrobic 300 killow i jeszcze bije jakies nubki ! :[moze 3 przedluzenia ?
|
| |
| | #13 |
nie ! 2 to max |
| |
| | #14 |
Według mnie 1 MAX!!! Powiedzmy: Wchodzi nowy gracz, zainteresował go mod poke oraz mapa fun. Wchodzi i widzi jednego z lepszych ze statami 80:20 załóżmy. Myśli hmm nie ma co zaczynać, ide poszukać serva który dopiero postawiono i mam szanse być w topce. Mapy FUN TAK przedłużenie więcej niż 1 raz NIEEEE!@!!!!@!!@! Moja subiektywna ocena tego tematu. |
| |
| | #15 |
Black chyba jak mnie nie będzie :** bo zawsze słychać płacz sunn wyjdz haha <33 3 przedłużenia, bo lubie Blacka w nocy bić ;P |
| |
![]() |
| Tagi |
| przedluzanie |
| |