| Zarchiwizowane Tutaj znajdują się archiwalne posty naszego dawnego serwera. |
![]() |
|
| | #1 |
| Wiek: 19
| Lekki balans
A więc pogrywam sobie na poke i prosiłbym o balans kilku poków - Arcanine - za mały cooldown Rid3LL biega sobie uzyje raz, przeładuje i odrazu leci kolejny -.- bezsens na 240 lvl jaki on ma zostaje 6 ammo w m4, lub ak i cooldown wynosi jakies 4-5 sec - RegiIce - Rozumiem, że to legenda, ale o wiele za duże obrażenia zadaje, dzisiaj jak dostałem tym na pysk to 1 sec i leżałem nie wiedziałem nawet co sie stało ![]() Black sie jeszcze na coś skarżył więc może dopisze też. Pozdrawiam. |
| |
| | #2 |
| Wiek: 17
| Odp: Lekki balans
Ja sie osobiscie skarze na Flygona , konkretniej trapincha , ktory ma pokeskill dig ... zdecydowanie przekopywanie jest zbyt wolne... zeby sie przekopac musze czekac po 3 sekundy na kazde uzycie :/ prosilbym na zmiane chociazby do 1 sekundy... nie chodzi tu o cooldown , lecz o "spam skillem" :/
|
| |
| | #3 |
|
| Odp: Lekki balans |
| |
| | #4 |
Black, próbowałeś przytrzymywać zbindowany klawisz dłużej?
|
| |
| | #5 |
tak probowalem :F da sie przekopac przez sciane czy cos co 3 sekundy... parodia
|
| |
| | #6 |
| Wiek: 18
| Odp: Lekki balans |
| |
| | #7 |
wiesz , nie spamujemy ale tak btw. jak gram ja to jest fajnie wiec wbijaj misiaku :* gram dopiero 3 dni i na razie jest okeej , nie zapowiada sie na razie jeszcze , zebym skonczyl . Ale podzial jest na FFA / Poke / W3 |
| |
| | #8 |
|
W pokedexie jest ze arcanine powoduje ze przeciwnik obok ciebie przeładowywuje a ten skill działa na calej mapie!
|
| |
| | #9 |
| Wiek: 15
Nie działa na całej mapie, a znając życie, jak nawet osłabią tego Arcaine, Riedel weźmie innego poka, i znów będziecie płakać na forum żeby osłabili... |
| |
| | #10 |
No takie życie, co poradzisz :<
|
| |
| | #11 |
Mc... arcanine dziala na calej mapie... nie ma ograniczonego zasiegu... na D2 z B , przeladowywuje na A ... porazka jakas
|
| |
| | #12 |
mC pierdolisz na rid3LLa, a sam grasz rapidashem cały czas na fy mapach i gry nie ma istnieje możliwość zablokowana rapidasha ? na mapach fy ? |
| |
| | #13 |
| Wiek: 15
Ojj nie, ja nic nie mam do Ri3d3la, mówię tylko że jak ktoś się już czymś nauczy dobrze grać, i ogarnia, to już szybko jest osłabianie poka... A co do zasięgu, może mi się pomyliło, ale na westwoodzie, jak byłem na daszku obok respa TT, a on na tym "zbiorniku na wodę" czy czymś na repsie CT to było słychać że skilla użył, a nie odjeło mi ammo... Może akurat wtedy jakiś bugg był. nie wiem... |
| |
| | #14 |
|
Mc tak samo bylo z swampertem . sha4dow nim wszystkich zabijał to go osłabili.
|
| |
| | #15 |
| Wiek: 20
Macie z tym jakiś problem ? To jest oczywiste, że musimy balansować pokemony na bieżąco, bo to pokemod 300lvl a nie 100 i siły niektórych pokemonów są 3x mocniejsze niż powinny. Ale oczywiście wy musicie wszystko widzieć inaczej i pewnie chcielibyście żeby każdy pokemon zabijał 1 pokeskillem...
|
| |
![]() |
|
| Tagi |
| balans, lekki |