| Zarchiwizowane Tutaj znajdują się archiwalne posty naszego dawnego serwera. |
![]() |
|
| | #61 |
| Wiek: 19
| Odp: Lekki balans
Nie czaje po co w takim razie na pokemodzie mapy typu aim skoro nie można używać żadnego skilla prócz globali. Chyba tylko po to żeby expić nie działające poki ...
|
| |
| | #62 |
| Wiek: 21
Duch - gogle (bardzo tanie, bo tylko 2 koła), nawet bym był do podniesienia kwoty, między 500-1000, czyli 2500, lub 3000. Rapi itp. - dragonite i po problemie. |
| |
| | #63 |
| Wiek: 17
Chce zostac w przyszlosci archelogiem Upominam sie kolejny raz o ulepszenie skillu DIG... czemu poki typu ampharos maja byc nr1 sratata , a Flygon ma byc w huj oslabiony...? |
| |
| | #64 |
| Wiek: 24
przylacze sie do wykopaliska! oslabic porygona bo to troche przegiecie ze mam go na 160lvlu i jestem mniej widzialny niz gengar 300! albo dodac go chociaz do pokemonow widzialnych za pomoca gogli |
| |
| | #65 |
| Wiek: 19
tylko osłabiać byście chcieli |
| |
| | #66 |
| Wiek: 15
(Nie wiem czy dobry temat) O co chodzi z pokemonami jak np. Nuzleaf - Aby go ewoluować trzeba mu dać lecznicą wodę, ale gdy wpisuję /use i naciskam na leczniczą wodę, aby dać Nuzleafowi, pisze " zgaszony xP " I mnie gasi, więc nie ma jak dać mu tej leczniczej wody, i jak go ewoluować |
| |
| | #67 |
| Wiek: 17
pisalem juz o problemie z Nuzleafem i skillem Diga :[ zero reakcji :(
|
| |
| | #68 |
| Wiek: 15
To nie tylko Nuzleaf, bo w EMP mam 4 fajne poki, których przez ten szit nie mogę ewoluować.. :/
|
| |
| | #69 |
|
Witam, skoro tak już osłabiacie poki (ewentualnie zwiększacie moc skilla) to i ja coś napiszę. Proszę o osłabienie skilla Butterfree (ten co spowalnia) nie można się z tego uwolnić (slow heal nie działa) skill pikachu (obrona przed paraliżem również nie działa) Więc proszę o dodanie itemku bądź zmianę (obniżenie) ów skilla. (Pok nie będzie słaby bo i tak ma jeszcze tam chyba 2 skille teleport na repsawn i coś tam ). Pozdrawiam Enyks (3NyX)
|
| |
| | #70 |
|
Szkoda, że nikt tego do mnie nie napisał... Czas dig: Z 0.5 na 2.0 Jynx: cd niższy, zasięg mniejszy Nuzleaf (Kamien_Trawy): naprawione ewolucje jego i innych Zaraz będziemy testowaće jeszcze nowe poki i skille ![]() EDIT: Porygon: zamiast zwalniać o 50 na max lvl, zwalnia o 75, podwyzszylem widzialnosc o 10 |
| |
![]() |
|
| Tagi |
| balans, lekki |