| Zarchiwizowane Tutaj znajdują się archiwalne posty naszego dawnego serwera. |
![]() |
| | #1 |
|
| Male mapy
Witam. Chcialbym aby byl zakaz uzywania pokemonow typu Rapidash, Scizor, Aerodactyl i innych szybkich pokemonow na malych mapach takich jak fy_rock i fy_buzzkill. Gracze skarza sie, ze nie moge z respa wyjsc a gracze posiadajacy szybkie pokemony rashuja. Prosze o rozpatrzenie tej propozycji. Pozdrawiam |
| |
| | #2 |
| Wiek: 20
| Odp: Male mapy
Nie najgorszy pomysł wyłaczyć agility skill, tak samo z night shade duchów. Poczekam jeszcze na kilka wypowiedzi i zobaczymy co da się zrobić.
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 19
Nic na to nie poradzisz niestety, a zakazywanie gry pokemonami szybkimi, odstraszyłoby pół serwera - o ile nie więcej.
|
| |
| | #4 |
| Wiek: 21
Mi to by nie przeszkadzało, aczkolwiek wiadomo, gracze ważniejsi.
|
| |
| | #5 |
|
Paradox dobrze napisal |
| |
| | #6 |
|
Poczekajmy na inne wypowiedzi. Ale zastanowcie sie... Nie irytowaloby was to jak nie zdazycie wziac broni i juz ded?
|
| |
| | #7 |
| Wiek: 21
Tak szybko to nie ma. Chyba, że się szuka broni przez pół minuty. Małe mapy przyciągają ludzi. Ale na nich poke, zawsze 1 osoba góruje nad innymi i reszta może się wqrzyć. Co nie Edoc |
| |
| | #8 |
Przeciw. Wyłączenie skili manualnych jest dość uporczywe na małych mapkach a co dopiero pasywne ....
|
| |
| | #9 |
| Wiek: 20
Mówimy tu tylko o agility i night shade a nie o wszystkich pasywnych.
|
| |
| | #10 |
|
Ale chodzi mi tylko o wylaczenie skilla Agility... Faith ty masz dobrze bo wbijesz sobie 300 gengarem na fy_rock i lejesz na wszystkich bo malo kto cie widzi, a inni...?
|
| |
| | #11 |
|
| Odp: Male mapy |
| |
| | #12 |
|
| Odp: Male mapy |
| |
| | #13 |
jak dla mnie mogą być wyłączone :P
|
| |
| | #14 |
Night shade na małej mapie typu rock? Google są darmowe jak broni nie kupujesz praktycznie... Agility normalna rzecz ... Nie umiesz trafić w szybko biegającego ? Zostawić jak jest ...
|
| |
| | #15 |
|
Ja jestem za wylaczeniem skilla Agility... Poczekajmy na wypowiedz h@. Pozdro |
| |
![]() |
| Tagi |
| mapy, male |