| Zarchiwizowane Tutaj znajdują się archiwalne posty naszego dawnego serwera. |
![]() |
| | #1 |
|
| Bananowy
Nick w grze: Bananowy Joe Steam_ID: STEAM_0:1:18811328 Wiek: 17Lat Znajomość konsoli AmxModMenu: Dobra 8/10 Na jakich serwerach mam admina?:---- Na jakich serwerach miałem admina?:Cs-Dexter.pl Dlaczego ja?: Hmmm od długiego czasu gram w tą gre i widze po paru akcjach czy ktoś coś ma czy nie.Spokojny oczywiście do czasu Miły dla tych ktorzy są dla mnie mili.Ile dziennie grasz na serwerze?: W tygodniu od 15 do 22 bo szkoła rano. W weekendy oczywiście dłużej ![]() Będę płacił OBOWIĄZKOWE składki ? (sms 23.18zł/przelew 11zł na 1mc lub 25zł/3mc): Tak, sms. |
| |
| | #2 |
| Wiek: 17
| Odp: Bananowy
widzieć cię widzę ale się wgl nie odzywasz. Na moje jeszcze a wcześnie jeszcze nie zaaklimatyzowałeś się wśród ludzi. W dodatku mało pomagasz nowym graczom nawet pisząc a jeżeli chcesz startować na adma to takie rzeczy to podstawa by zapulsować. Więc podsumowując jestem na nie |
| |
| | #3 |
| Wiek: 1
a ja bede za ![]() dlaczemu? 1. Znam go i wiem ze ogarnia adminowanie 2. Gra na volcie juz sporo czasu ( war3, ffa , poke, tp) 3. Pomaga w rekalmie pokemoda sciaga graczy na serwer tak jak robie to ja :P
|
| |
| | #4 |
| Wiek: 16
A to czasem nie jest nasz stary znajomy 'Sky' ? ...
|
| |
| | #5 |
| Wiek: 15
Odezwał się ten co go często widzi: Pucant -,^ Jestem na TaQ ![]() 1. Ogar ![]() 2. Często gra ;> 3. Zero bulwersu ;> |
| |
| | #6 |
|
Nie wiem czy moje zdanie sie liczy ale tez jestem na TAK ! Dlaczego? Bo lubie placki ![]() A tak na powaznie to samo co wyzej ABCadlo |
| |
| | #7 |
| Wiek: 19
Gra mixy, więc jest duży, bo nie udaje, że nie używa mikrofonu. Zaczął na pokemodzie dość niedawno a bije na łeb i szyje starych wyjadaczy. Ogarnia, to prawda. TAK |
| |
| | #8 |
A ja ponownie pytam czy to Sky ....
|
| |
| | #9 |
| Wiek: 1
tak to on ale nowy steam skoro tamten mu zbanowaliscie za BL z 2008 roku ma nowego |
| |
| | #10 |
| Wiek: 9
Jestem na tak.
|
| |
| | #11 |
| Wiek: 24
po prostu ZA !
|
| |
| | #12 |
Zawieszam podanie ze względu na 'korupcje' Zamykam. Kto ma pytania czy wątpliwości zapraszam na Steam\PW |
| |
| | #13 |
| Wiek: 20
Ja tam za, chciałbym zobaczyć co z tego wyjdzie |
| |
| | #14 | |
|
No dobra ma być grzecznie, bo Vinc grozi, że przestanie bawić się moim wężem, a tego nie chcę ![]() Cytat:
Jestem na duże NIE. Po 1 za to, że to sky, który miał Haxy Po 2 za to, że się do mnie sapał, a ja tego nie lubię. Po 3 za to, że mówił, iż rzekomo te haxy to były jego brata czy tam cioci ![]() Po 4 za to, że nie lubię Cię Po 5 za to, że adminów mamy wystarczająco i kolejny jest zbędny ( nie nachalać się na kasę ) Po 6 za to, że jesteś tutaj stosunkowo nowy A na koniec coś w moim stylu PIERDOLI MNIE TO,ŻE MASZ NOWEGO STEAMA ![]() | |
| |
![]() |