| Zarchiwizowane Tutaj znajdują się archiwalne posty naszego dawnego serwera. |
![]() |
| | #31 |
| Wiek: 19
| Odp: Do trzech razy sztuka? |
| |
| | #32 |
| Wiek: 20
| Odp: Do trzech razy sztuka?
Może na miesięczny okres próbny? Admin zmienia ludzi a skoro tak go negatywnie oceniacie to na pewno nie zmieni się na gorsze |
| |
| | #33 |
| Wiek: 1
edoc jestem za jak cos bedzie nie tak zostanie zdegradowany |
| |
| | #34 |
| Wiek: 17
W takim wypadku mój neutral zmieniam na okres próbny
|
| |
| | #35 |
Lepsze podanie napisałbym w 3 minuty... I moim zdaniem się nie nadajesz swoja postawą i "dojrzałością" wypowiedzi na forum. Na nie. |
| |
| | #36 |
| Wiek: 18
| Odp: Do trzech razy sztuka? |
| |
| | #37 |
Tak, zgadza się, że nie gram na poke... Ale jak widzę wypowiedzi Shadowa to dosłownie za głowę się chwytam... A co do podania, no chyba nie sądzisz, że się wysilił -.- Poza tym, nie tylko ja na nie jak widać. |
| |
| | #38 |
| Wiek: 19
Kowal, nie wypowiadaj się ... shadow to bardzo aktywny gracz i miałem. Wszędzie musisz się wpierdzielić... Dać mu na okres próbny. ! |
| |
| | #39 |
Już widzę te bezsensowne posty i odpowiedzi na hmm.. "na poziomie" w ukrytym forum... ech no dobra, jak taka wasza wola. Pożyjemy zobaczymy. |
| |
| | #40 |
| Wiek: 1
nie no trzeba zmienic zasady rekrutacji niech jakis czerwony wypowie sie bo nie ma co juz dluzej ciagnac |
| |
| | #41 |
ABC i Edoc - nie starajcie się przepchnąć gościa na siłę jeśli są głosy przeciw. Jednak co do propozycji 1 miesięcznej próby jestem gotów wyrazić zgodę. W końcu flagi w każdej chwili można zabrać, bez żadnych konsekwencji Zobaczymy co z tego wyniknie i czy się pomylę z tą decyzją. Ktoś z AS/Zarząd chce coś dodać, bądź wyrazić sprzeciw?/Po prostu irytuje mnie jak admini pokemoda próbują odgrodzić sie od nowych adminów nie dając im szansy. |
| |
| | #42 |
| Wiek: 25
| Odp: Do trzech razy sztuka? Zostajesz przyjęty! (Na Okres Próbny) ! Proszę uiścić opłatę (do wyboru): 1. Przelew 11zł lub SMS 23,37zł na okres 1mc 2. Przelew 25zł. Kod zwrotny proszę na PM do użytkownika RADEON! SMS o treści AP.VOLTA2 na numer 79068 koszt sms 11,07 zł z VAT SMS o treści AP.VOLTA na numer 91958 koszt sms 23,37 zł z VAT SMS o treści AP.VOLTA1 na numer 92578 koszt sms 30,75 zł z VAT Dane do przelewu: Dane odbiorcy: Volta-sq.pl 37 1140 2004 0000 3502 5828 0479 W tytule wpisz swój nick na forum Usługa dostępna dla sieci Era, Plus, Orange, Play. Usługi związane z serwerem diablomod obsługuje Dotpay. Regulamin Usług i Serwisów SMS. Formularz służący do składania reklamacji. |
| |
| | #43 |
|
dodany
|
| |
![]() |