Strona główna | Użytkownicy | Grupy | Szukaj | Rejestracja |

| Rejestracja

Serwer War3 cs Warcraft 3 mod 80.72.41.210:27228 [S/NS] steam
Serwer Diablomod Diablomod 194.149.88.242:27017 [S/NS] steam
Serwer FFA FFA 193.33.177.14:27231 [S/NS] steam
Serwer Pokemod Pokemod 91.210.130.90:27004 [S/NS] steam
Serwer Minecraft Minecraft mc.volta-sq.pl:32403 1.2.4
Serwer Teamspeak 3 TeamSpeak ts.volta-sq.pl 3.0

Zarchiwizowane Tutaj znajdują się archiwalne posty naszego dawnego serwera.

Zamknięty temat

Odsłon tematu: 766  
Stare 24-02-11, 03:55   #1

Sh4dow^^

Sh4dow, podanie na admina 2

Nick w grze: Sh4dow
Steam_ID (jeśli steam): STEAM_0:1:38624956
Znajomość konsoli AmxModMenu: 9~/10
Na jakich serwerach mam admina?: brak
Na jakich serwerach miałem admina?: Miałem admina trzy razy, na swoim serwerze i na dwóch, których nazw nie pamiętam, ponieważ to było dawno, zacząłem grać w wowa etc., ale postanowiłem powrócić do csa na dłużej jak trafiłem na ten serwer.
Dlaczego ja?: Mam doświadczenie, znam regulaminy. Z opini osób, które mnie poznają, jestem miłą osobą, z którą łatwo nawiązać kontakt. Nie jestem fałszywy, nie używam wulgaryzmów, "nie oceniam książki po okładce". Szybko się uczę, wiem jak rozpoznać cheatera, mam mikro, stalowe nerwy, lubię pomagać i dobrze się bawić -.^
Na volcie gram ok. miesiąca.
Więcej moich zalet/wad będziecie mogli poznać w grze lub na forum, decyzja pozostaje w Waszych rękach
Ile dziennie grasz na serwerze?: 3-8h
Będę płacił OBOWIĄZKOWE składki ? (sms 23.18zł/przelew 11zł na 1mc lub 25zł/3mc):
Tak.

No to na tyle, dużo nie zmieniałem z poprzedniego mojego tematu ;P
(te 2 ostrzeżenia na forum powinny już zniknąć, bo odpracowałem je xd)

Stare 24-02-11, 06:57   #3

Odp: Sh4dow, podanie na admina 2

Cytat:
jestem miłą osobą
pokazales mi sie ze strony bycia wrednym... w temacie "czy bylbys w stanie w zamian za ..." zasugerowales mi , ze jestem frajerem i mnie to strasznie urazilo...

lecz jestem wielkoduszny i dam Ci kredyt zaufania...

na tak.

Stare 24-02-11, 07:08   #4

ABC_Zabijania

hahaha kolega wyzej bomba
Ja pierw mam pytanie... Czy chcesz admina tyleko ze wzgledu na reset poka? Jesli tak to nie NIE

Stare 24-02-11, 07:51   #5

Foka

Póki co neutral, ostatnio na serwerze rzadko Cię widywałem (rozumiem reset i te sprawy, lub po prostu nie mamy do siebie szczęścia). Strasznie mało mówisz przez mikrofon, popraw to! :d

Stare 24-02-11, 12:13   #6

Sh4dow^^

Może dodam coś od siebie
W tematach offtop jest pełen fun, mam nadzieję, że nikt się nie przejmuje jakimiś śmiesznymi tekstami, bo jak w offie ktoś do mnie napisze coś śmiesznego to się nie obrażam, bo wiem, że to dla zabawy

Na serwie mało grałem z kilku powodów.
Po 1 pracuje, po 2 mała ilość graczy, co wchodziłem to nie było prawie nikogo, czasem 3 osoby, pograłem kilkanaście minut i znów sam :<
Po 3 brat strasznie mnie prosił, żebym mu pomógł w docie (warcraft III).

Co do foczki, nie lubię zbyt dużo mówić przez mikro, mówię jeśli mam coś do powiedzenia, to chyba dobrze, poza tym jestem typem osoby nieśmiałej ;d
Jeśli są jakieś pytania do mnie to śmiało, chętnie odpowiem, bo znamy się dopiero miesiąc.

#edit
Cytat:
Zamieszczone przez ABC_Zabijania Zobacz posta
Ja pierw mam pytanie... Czy chcesz admina tyleko ze wzgledu na reset poka? Jesli tak to nie NIE
Odpowiem na Twoje pytanie. Oczywiście, że nie dlatego, że jest reset, możesz się o tym przekonać w ten sposób, że na forum widnieje moje pierwsze podanie, w tamtym czasie nie miałem pojęcia, że może być reset na poke.
Złożyłem to podanie, bo w nawiasie było (jeśli steam), po tej informacji stwierdziłem, że nie koniecznie, nie było lub nie zauważyłem info o odrzuceniu podania jeśli brak steam.

#down
Na moje posty nawet nie patrzcie, ja już tak mam, ale jest jedna tego zaleta, jestem aktywny na forum xd

Stare 24-02-11, 12:18   #7

Paradoxalny

Nie wiem co myśleć . Biegasz i spamujesz gdzie się da i to takimi pierdołami , że się tego czytać nie da. Posty nabite tylko dzięki OT.

Jestem Neu.

Co mi po takiej aktywności ; )

W czy byłbyś w stanie ....... jest tak ty kuba ty kuba ty kuba ty kuba ty kuba ty kuba ; ) ŻAŁOSNE !
Wiadomo można napisać , ale Ty celowo nabijasz posty. Siedzisz tam , ledwo ktoś odpiszę od razu Ty też. Tak jakby ta zabawa było tylko dla Ciebie ; )

Stare 24-02-11, 12:22   #8

Pucant

za moich pokowych czasów wgl cb nie było, w dodatku starym graczom możesz mylić się z naszym pro elo graczem z pokemoda :/

nigdy z tobą nie grałem ale jak cię foszka zneutralował... mam też podobne zdanie. Neutral

Stare 24-02-11, 12:42   #9

sunshine

Na nie, dlaczego ? Na pokemodzie rzadko widuje, nic sie nie udziela, z edockiem smiałem sie wczoraj ze za góra 3dni napisze podania na adma... na to 3ba czasu, a nie pisac 60 postow na dzien i fajnie a konto na forum nawet miesiąca nie ma...

Dodaj jeszcze, że naprawde może adminów nigdy nie za wiele, ale każdy admin sie pali teraz na pokemoda po resie np: ja, alchemist, creep, master, paradox, nawet edoc bd grał ;P nie wspomne o abc :P oraz foce więc przez pierwsze 2 tygodnie adminów na serwerze będzie cały czas online 2-3 na bank

EDIT// Z tego co zauwazyłem to pierwsze podanie odrzucone, nawbijał postów i znowu pisze... tak sie nie stara o admina... a na serwerze sie nie wyróżniał

Stare 24-02-11, 12:42   #10

PaNiKa

Na nie.
Nie trawię innego Shadowa niż ten prawdziwy ( każdy wie o którego chodzi ).
Ten jest podróbką, zresztą ekipa poksa jest dosyć spora i ogarnięta, więc na NIE

Stare 24-02-11, 13:48   #11

Sh4dow^^

Cytat:
Zamieszczone przez sunshine Zobacz posta
a na serwerze sie nie wyróżniał
Chodzi o staty? ;P

Stare 24-02-11, 14:35   #12

pnowned

Również jestem neutralny. Spamujesz, piszesz tam gdzie wniesiesz do tematu tyle co moja kolacja z przed dwóch tygodni.
Myślę że w tej chwili adminów na poke nie brakuje bo jest ich dużo. (Koło 12? może 13?)

Stare 24-02-11, 14:52   #13

Creepnightt

Jestem neutral, chcesz admina bo reset jest?;P Mało ostatni grasz, i wogóle, rozumie że reset ale raz dziennie pograć z godzinę to nie jest dużo...

Stare 24-02-11, 15:23   #14

sunshine

Sumując:

Neutralnych - 5
Na NIE - 3
Na TAK - 2, z czego blacka nie było ohohoho na pokemodzie i sugeruje sie forum i jest wielkoduszny ...-,- to żaden mi głos.

Stare 24-02-11, 15:48   #15

dobra sunn... chill... zawsze chcesz wyprodukowac spine nie wiadomo po co cienias i tak jestes ;p

po wielu zdaniach , zmieniam zdanie na NIE , dlaczego? [ Bo tak na prawde nie jestem wielkoduszny chwila slabosci xd ]

wiec

5 neu
4 nie
1 tak

Zamknięty temat