| Zarchiwizowane Tutaj znajdują się archiwalne posty naszego dawnego serwera. |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 21
| Sh4dow, podanie na admina 2
Nick w grze: Sh4dow Steam_ID (jeśli steam): STEAM_0:1:38624956 Wiek: 19 Znajomość konsoli AmxModMenu: 9~/10 Na jakich serwerach mam admina?: brak Na jakich serwerach miałem admina?: Miałem admina trzy razy, na swoim serwerze i na dwóch, których nazw nie pamiętam, ponieważ to było dawno, zacząłem grać w wowa etc., ale postanowiłem powrócić do csa na dłużej jak trafiłem na ten serwer. Dlaczego ja?: Mam doświadczenie, znam regulaminy. Z opini osób, które mnie poznają, jestem miłą osobą, z którą łatwo nawiązać kontakt. Nie jestem fałszywy, nie używam wulgaryzmów, "nie oceniam książki po okładce". Szybko się uczę, wiem jak rozpoznać cheatera, mam mikro, stalowe nerwy, lubię pomagać i dobrze się bawić -.^ Na volcie gram ok. miesiąca. Więcej moich zalet/wad będziecie mogli poznać w grze lub na forum, decyzja pozostaje w Waszych rękach ![]() Ile dziennie grasz na serwerze?: 3-8h Będę płacił OBOWIĄZKOWE składki ? (sms 23.18zł/przelew 11zł na 1mc lub 25zł/3mc): Tak. No to na tyle, dużo nie zmieniałem z poprzedniego mojego tematu ;P (te 2 ostrzeżenia na forum powinny już zniknąć, bo odpracowałem je xd) |
| |
| | #2 |
| Wiek: 25
| Odp: Sh4dow, podanie na admina 2
Za |
| |
| | #3 | |
| Wiek: 17
| Odp: Sh4dow, podanie na admina 2 Cytat:
lecz jestem wielkoduszny i dam Ci kredyt zaufania... na tak. | |
| |
| | #4 |
| Wiek: 1
hahaha kolega wyzej bomba Ja pierw mam pytanie... Czy chcesz admina tyleko ze wzgledu na reset poka? Jesli tak to nie NIE |
| |
| | #5 |
| Wiek: 19
Póki co neutral, ostatnio na serwerze rzadko Cię widywałem (rozumiem reset i te sprawy, lub po prostu nie mamy do siebie szczęścia). Strasznie mało mówisz przez mikrofon, popraw to! :d
|
| |
| | #6 | |
Może dodam coś od siebie ![]() W tematach offtop jest pełen fun, mam nadzieję, że nikt się nie przejmuje jakimiś śmiesznymi tekstami, bo jak w offie ktoś do mnie napisze coś śmiesznego to się nie obrażam, bo wiem, że to dla zabawy ![]() Na serwie mało grałem z kilku powodów. Po 1 pracuje, po 2 mała ilość graczy, co wchodziłem to nie było prawie nikogo, czasem 3 osoby, pograłem kilkanaście minut i znów sam :< Po 3 brat strasznie mnie prosił, żebym mu pomógł w docie (warcraft III). Co do foczki, nie lubię zbyt dużo mówić przez mikro, mówię jeśli mam coś do powiedzenia, to chyba dobrze, poza tym jestem typem osoby nieśmiałej ;d Jeśli są jakieś pytania do mnie to śmiało, chętnie odpowiem, bo znamy się dopiero miesiąc. #edit Cytat:
Złożyłem to podanie, bo w nawiasie było (jeśli steam), po tej informacji stwierdziłem, że nie koniecznie, nie było lub nie zauważyłem info o odrzuceniu podania jeśli brak steam. #down Na moje posty nawet nie patrzcie, ja już tak mam, ale jest jedna tego zaleta, jestem aktywny na forum xd | |
| |
| | #7 |
Nie wiem co myśleć . Biegasz i spamujesz gdzie się da i to takimi pierdołami , że się tego czytać nie da. Posty nabite tylko dzięki OT. Jestem Neu. Co mi po takiej aktywności ; ) W czy byłbyś w stanie ....... jest tak ty kuba ty kuba ty kuba ty kuba ty kuba ty kuba ; ) ŻAŁOSNE ! Wiadomo można napisać , ale Ty celowo nabijasz posty. Siedzisz tam , ledwo ktoś odpiszę od razu Ty też. Tak jakby ta zabawa było tylko dla Ciebie ; ) |
| |
| | #8 |
za moich pokowych czasów wgl cb nie było, w dodatku starym graczom możesz mylić się z naszym pro elo graczem z pokemoda :/ nigdy z tobą nie grałem ale jak cię foszka zneutralował... mam też podobne zdanie. Neutral |
| |
| | #9 |
Na nie, dlaczego ? Na pokemodzie rzadko widuje, nic sie nie udziela, z edockiem smiałem sie wczoraj ze za góra 3dni napisze podania na adma... na to 3ba czasu, a nie pisac 60 postow na dzien i fajnie a konto na forum nawet miesiąca nie ma... Dodaj jeszcze, że naprawde może adminów nigdy nie za wiele, ale każdy admin sie pali teraz na pokemoda po resie np: ja, alchemist, creep, master, paradox, nawet edoc bd grał ;P nie wspomne o abc :P oraz foce więc przez pierwsze 2 tygodnie adminów na serwerze będzie cały czas online 2-3 na bank EDIT// Z tego co zauwazyłem to pierwsze podanie odrzucone, nawbijał postów i znowu pisze... tak sie nie stara o admina... a na serwerze sie nie wyróżniał |
| |
| | #10 |
|
Na nie. Nie trawię innego Shadowa niż ten prawdziwy ( każdy wie o którego chodzi ). Ten jest podróbką, zresztą ekipa poksa jest dosyć spora i ogarnięta, więc na NIE |
| |
| | #11 |
| Odp: Sh4dow, podanie na admina 2 |
| |
| | #12 |
| Wiek: 18
Również jestem neutralny. Spamujesz, piszesz tam gdzie wniesiesz do tematu tyle co moja kolacja z przed dwóch tygodni. Myślę że w tej chwili adminów na poke nie brakuje bo jest ich dużo. (Koło 12? może 13?) |
| |
| | #13 |
Jestem neutral, chcesz admina bo reset jest?;P Mało ostatni grasz, i wogóle, rozumie że reset ale raz dziennie pograć z godzinę to nie jest dużo...
|
| |
| | #14 |
Sumując: Neutralnych - 5 Na NIE - 3 Na TAK - 2, z czego blacka nie było ohohoho na pokemodzie i sugeruje sie forum i jest wielkoduszny ...-,- to żaden mi głos. |
| |
| | #15 |
dobra sunn... chill... zawsze chcesz wyprodukowac spine nie wiadomo po co cienias i tak jestes ;p po wielu zdaniach , zmieniam zdanie na NIE , dlaczego? [ Bo tak na prawde nie jestem wielkoduszny chwila slabosci xd ]wiec 5 neu 4 nie 1 tak |
| |
![]() |