| Zarchiwizowane Tutaj znajdują się archiwalne posty naszego dawnego serwera. |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 1
| Botownik
Nick w grze: botownik aka Abc_Zabijania Steam_ID (jeśli steam):0:1:36594558 Wiek: 23 Znajomość konsoli AmxModMenu: 8/10 Na jakich serwerach mam admina?: war3, ctf, Dlaczego ja?: a czemu nie ?:d przydam sie po za tym bez admina to jak bez reki![]() Ile dziennie grasz na serwerze?: no teraz to nawet 3h dziennie :P zaniedbuje war3 i ctf ale godze obowiazki ![]() Będę płacił OBOWIĄZKOWE składki ? (sms 23.18zł/przelew 11zł na 1mc lub 25zł/3mc): ugadamy sie |
| |
| | #2 |
| Wiek: 19
| Odp: Botownik
Miły chłop, ale gra na serwerze krótko, a poza tym smietnik sie robi więcej adminów jak graczy -,-... jeszcze foka dojdzie Nie. |
| |
| | #3 |
| Wiek: 17
Oj tam, sunn, nie marudź, nie widziałeś, ile jest na war3 adminów. ![]() Na war3 bardzo dobrze ogarnia, za. |
| |
| | #4 |
| Wiek: 18
Za! Porządny chłop. Solidny
|
| |
| | #5 |
|
Znam nie odzywa się za bardzo, ale adminów jest bardzo dużo już i niestety no NIE, bo robi się gęsto.
|
| |
| | #6 |
Za dużo adminów: narazie neutral. edit/ po dłuższym przemyśleniu podania powiem że jestem na TAK. Mam nadzieję że miło się będzie pracować w tak dorodnym gronie |
| |
| | #7 |
| Wiek: 21
Ale że tak zadam pytanie ? Teraz na nie wpadłem , czy to źle że więcej adminów ? Raz jeden ma czas , raz drugi itd. ps TAK |
| |
| | #8 |
|
brac go toc to abecus |
| |
| | #9 |
| Wiek: 25
Oczywiście że ZA |
| |
| | #10 |
Dobra przekonaliście mnie ! :< Rzulek czyń swoją powinność ! ;D JESTEM NA TAK ! prawie jak wojewódzki :<<
|
| |
| | #11 |
| Wiek: 25
Niech chociaż 24h podanie "poleży" ... Co Wam tak się śpieszy. Nie chcę mieć ponownie zarzucone że za szybko "Przyjmuję" |
| |
| | #12 |
|
| Odp: Botownik |
| |
| | #13 |
| Wiek: 24
nie ma innej opcji niz go brac na Tak kulturka na wysokim poziomie w przeciwienstwie do niektorych, brak przeciwskazan zwiazanych z czymkolwiek.
|
| |
| | #14 |
| Wiek: 1
to ty mojej kultury jeszcze nie znasz <hahaha> po co ja to pisalem :P |
| |
| | #15 |
| Wiek: 24
hehe cicho kultura na servie mowie nie ogolem i w realu. apropo wypowiedzi sunna smietnik za duzo admow? to czemu w tzw szczycie od 15-19 gralem i zadnego adma poza mna? a nasz botek byl w tym czasie:P
|
| |
![]() |
| |