| Zarchiwizowane Tutaj znajdują się archiwalne posty naszego dawnego serwera. |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 19
| Foka stara się o admina
Nick w grze: Foka Steam_ID (jeśli steam): STEAM_0:0:31843551 Wiek: 18 Znajomość konsoli AmxModMenu: 8.5/10 Na jakich serwerach mam admina?: brak danych Na jakich serwerach miałem admina?: na sieci serwerów volta admina nie posiadałem, jednak swojego czasu ze znajomymi miałem własny serwer gdzie byłem H@. Dlaczego ja?: Staram się pomagać jak mogę, rozmawiam z ludźmi na serwerze, potrafię się zachować, cziterka rozpoznam, porządek zachowam. Czasem zdarza się, że niektóre osoby (nie wiedząc czemu) proszą mnie o zmianę mapy lub zbanowanie gracza. Znajomość komendy amxmodmenu jest mi bliska, chociaż niektóre fakty mogłem zapomnieć poprzez swoją dwuletnią abstynencję na adminowanie. Ile dziennie grasz na serwerze?: Nie jestem noł lajfem, ale gram kiedy mogę, kiedy jest szkoła - wiadome gram rzadziej bo mam wtedy ważniejsze obowiązki. Nie potrafię określić ile gram dokładnie, ale nie jest to dużo, mało w sumie też nie. Będę płacił OBOWIĄZKOWE składki ? (sms 23.18zł/przelew 11zł na 1mc lub 25zł/3mc): Tak, przelewem. |
| |
| | #2 |
| Odp: Foka stara się o admina
Lubię cie, ale wole abyś został normalnym graczem władza psuje ludzi uwierz ;D Neutral |
| |
| | #3 |
| Wiek: 1
A ja bede na TAK ogarnia pokemoda:P nie widzialem zeby utrudnial gre Nie widzialme zeby lamal regulamin Gracze go znaja i nie wyzywaja ![]() Pzdr. botownik |
| |
| | #4 |
| Wiek: 21
Nie wiem sam , dobry chłopak z niego , ale trochę admów lata po poke. Na razie neu , jutro się dowiem pewnie jak z robotą. Jak będę szedł do pracy , to będę na tak. |
| |
| | #5 |
w sumie racja adminów na poke jest troche nawet dużo, więc ja zmieniam zdanie na NIE. Teraz aktywnie gramy : ja,creep,paradox,siwy,sunri,panika i czasem wchodzi czesiek/megan/master więc troche tego jest nawet za duzo wg mnie
|
| |
| | #6 |
| Wiek: 18
Na tak...
|
| |
| | #7 |
Dobra sun wiem jest dużo adminów, ale zawsze jeszcze jeden się przyda, więc mój głos będzie na TAK |
| |
| | #8 |
| Wiek: 25
Lepszy 1 ogar więcej jak ma być za mało ![]() Wiek całkiem całkiem, widzę po opinii chłopaszków że dobry w tym będziesz. Więc ZA |
| |
| | #9 |
| Wiek: 17
za foczką chłopak ogarnia jestem zaaaaaaaaa |
| |
| | #10 |
|
ja byc za foka ogrania i kuma klimat wiec nadaje sie jak najbardziej |
| |
| | #11 |
| Wiek: 24
Foczka hmm zdarza Ci sie poniesc emocjom ale nic znaczacego, jak najbardziej na tak adminow nigdy za wiele:P
|
| |
| | #12 |
|
uznajmy że będę ZA |
| |
| | #13 |
|
Ja na TAAAAAK.
|
| |
| | #14 |
| Wiek: 24
dodam tylko ze jego brat gra na tym samym koncie steam ale z tego co mowil na serverze brat bedzie mial swoj steam, tak czy siak jesli dostaniesz admina a zapewne tak bedzie nie wolno Ci udostepniac adminowego konta na tym serverze. (tak zeby czarno na bialym bylo:P nick brata r2z)
|
| |
| | #15 |
Wiem, wiem, rozmawiałem już nawet z nim, ale póki nie da mi kasy będzie grał na Non Steamie |
| |
![]() |