| Zarchiwizowane Tutaj znajdują się archiwalne posty naszego dawnego serwera. |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 21
| Sh4dow, podanie na admina Nick w grze: Sh4dow Steam_ID (jeśli steam): brak (będzie w tym miesiącu) Wiek: 19 Znajomość konsoli AmxModMenu: 9/10 Na jakich serwerach mam admina?: brak Na jakich serwerach miałem admina?: Miałem admina trzy razy, na swoim serwerze i na dwóch, których nazw nie pamiętam, ponieważ to było dawno, zacząłem grać w wowa etc., ale postanowiłem powrócić do csa na dłużej gdy trafiłem na ten serwer. Dlaczego ja?: Mam doświadczenie, zapoznałem się z regulaminami. Z opinii osób, które mnie poznają, jestem miłą osobą, z którą łatwo nawiązać kontakt. Nie jestem fałszywy, nie używam wulgaryzmów, "nie oceniam książki po okładce". Szybko się uczę, wiem jak rozpoznać cheatera, mam mikro, stalowe nerwy, lubię pomagać i dobrze się bawić -.^ Więcej moich zalet/wad będziecie mogli poznać w grze lub na forum. Ile dziennie grasz na serwerze?: 3-8h Będę płacił OBOWIĄZKOWE składki ? (sms 23.18zł/przelew 11zł na 1mc lub 25zł/3mc): Tak. Myślę, że nie ma co czekać z podaniem, bo przypuszczam, że niedługo nie będzie potrzeba więcej adminów, a zależy mi na tym stanowisku. Mam szczerą nadzieję, że przyda się jeszcze choć jeden admin. Decyzja pozostaje w Waszych rękach! |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Sh4dow, podanie na admina
Hmmm na początku myślałem, że chodzi o Shadowa, ale naszego hajta na czele z walussiem. Jednak teraz przypomniałem sobie, że przyszła "podróbka" naszego Shadowa, którą tworzy Twoja osoba. Osobiście jestem na NIE, bo syfu nie ma oraz jesteś tutaj krótko w porównaniu chociażby z naszym serwerowym Shadowem |
| |
| | #3 |
| Wiek: 25
| Odp: Sh4dow, podanie na admina
Brak Steam... Podanie Odrzucone ! |
| |
![]() |