| Zarchiwizowane Tutaj znajdują się archiwalne posty naszego dawnego serwera. |
![]() |
| | #16 |
| Wiek: 18
| Odp: [Targowisko] Kupie / Sprzedam
Witam mam na wymiane wspanialego arcaine 270+ lvl 300 parasecta oraz 145+ dragonite Steam : HiSzPaN GG: 25847768 |
| |
| | #17 |
| Wiek: 17
Tak wiec kontynuuje poniewaz moj temat zostal usuniety. Wymienie 300 Flareon + 300 Starmie + 255 Aerodactyl ( caly czas go expie do 300 ) na legende. Oferty prosze skladac do mnie na pw na forum lub na serwerze ( Bardzo latwo mnie tam spotkac) |
| |
| | #18 |
|
Zamienie gengara 290~lvl na coś innego ![]() Btw. Wymiany pokemon->sms są legalne? Sms oczywiście na pokemoda |
| |
| | #19 |
|
ja wymienie 300 gengar |
| |
| | #20 |
| Wiek: 18
Moj temat zostal usuniety wiec tu napisz: Wymienie 300 ampharos 88 ampharos 300 parasect arcaine 270+ 100+ gengar |
| |
| | #21 |
|
Wymienie 110 Nidoqeena na expienie innego poka, którego dam.
|
| |
| | #22 |
|
wymienie 300 rapidasha. nick w grze: wyimaginowany xD steam : dawidt1244
|
| |
| | #23 |
| Wiek: 19
| POkemony - Foka
Idąc śladami Nyxia który wpadł na dobry pomysł, rozdam moje pokemony w zamian za reklamowanie volty na różnych forach: http://volta-sq.pl/ogloszenia-11/711...-serwerow.html POKEMONY: [TABLE] Muk 142lvl (globalny - chroni przed trucizną) Slowking 124lvl (puszcza falę podobną do Gyardosa, posiada jeszcze dwie inne umiejętności, których nie umiem ogarnąć) Kingdra 75lvl (szybko biega) Scizor 186lvl (szybko biega) Ditto 27lvl (przemieniasz się w to na co spojrzysz) Minun 11lvl (posiada promień, który rani przeciwników, a leczy sojuszników) Elekid 1lvl (global) Chansey 1lvl Scyther 1lvl Mantine 1lvl (global) Vulpix 1lvl Kecleon 1lvl Corpish 1lvl Goldeen 1lvl Staryu 1lvl Aron 1lvl Snorunt 1lvl Chinchou 1lvl Pidgey 1lvl Sunkern 1lvl Paras 1lvl (global) Slugma 24lvl (global - chroni przed zamrożeniem) Eevee 1lvl Electricke 1lvl [/TABLE]Linki do reklam należy wkleić tutaj. 3 reklamy - 1 pokemon 5 reklam - 2 pokemony lub więcej Maksymalna ilość pokemonów do wyboru = 2 |
| |
| | #24 | |
| Wiek: 15
| Poki do oddania za reklame :)
Witojcie, postanowiłem pooddawać te poki, którymi nie gram, a kurz je przykrył u oak'a ![]() Oto one: Cytat:
Pokemony 60+ - 4 reklamy Pokemony 30+ - 3 reklamy Pokemony 1+ - 2 reklamy Pokemony będę jeszcze dodawał ![]() Pozdrawiam, kto pierwszy ten lepszy | |
| |
| | #25 |
| Wiek: 21
Przeniosłem tematy "poki za reklamy" do tego tematu, żeby nie było chaosu gdzie indziej. Więc dalej możecie się targować/wymieniać/sprzedawać. |
| |
| | #26 |
| Wiek: 9
| Odp: [Targowisko] Kupie / Sprzedam |
| |
| | #27 |
|
| Oddaje poki
Siemanko! Koncze gre w cs 1.6 wiec mam do oddania wszystkie moje poki Aby dostac poka z 1 lvl wystarcza 2 reklamy forum, zeby dostac poka do 100 trzeba zrobic 5 reklam , a zeby dostac poka z lvl +150 potrzeba 10 reklam. Oto lista moich pokow: Pisac w tym temacie jakiego pokemona chcecie z tej listy i podawajcie linki do reklam pzdr!! A jezeli chcecie ze mna pograc to zapraszam na platforme cs:s |
| |
| | #29 |
|
| Odp: Oddaje poki |
| |
![]() |
| Tagi |
| sprzedam, kupie, targowisko |