| Zamienię Zamienię siekierkę na kijek! |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 16
| Forumowe $ za kody z nakrętek!
Witam, zamienię forumowe $ za kody spod nakrętek takich napojów jak coca-cola, coca-cola light, coca-cola zero, fanta lemonic, fanta pomaranczowa, sprite. Kto posiada, proszę o napisanie w teamcie. 1kod=5$ |
| |
| | #2 |
| Odp: Forumowe $ za kody z nakrętek!
Nie ma już forumowego złota :<
|
| |
| | #3 |
lol, nie zauważyłem... Nie czytam forum ostatnio bo nie mogę ;< Hmm więc, kto ma - niech da ;d |
| |
| | #4 |
Wgl wyrzucony "plug-in" na złoto ;P A nakrętki jak bd miał to zarzucę ;D |
| |
| | #5 |
| Wiek: 17
Jak jutro przyjdę ze "sql" to może Ci coś załatwię w szkolę ale nie gwarantuje |
| |
| | #6 |
|
u mnie są duże kosze 2x2x2m i tam przez kraty możesz 100 takich odkręcić :P
|
| |
| | #7 |
Dziękuję wam,że wyrażacie chęci :] Więc jeżeli ktoś mógłby to poproszę najlepiej na PW. Jakoś się odwdzięczę jeżeli będzie trzeba. "U Ciebie" ? "kosze 2x2x2m" ? Nie rozumiem? Hmm, fajnie by było mieć 100 :] Mi osobiście szkoda kasy na kupowanie tego, ostatnio dziewczyna kupiła to sobie wziąłem i dziś o 21 wpisałem, może wygram piłkę. Trzeba próbować nie;p Po śmietnikach chodzić nie będę ![]() ---------- Post added at 17:27 ---------- Previous post was at 23:10 ---------- @ up ahh chodziło Ci raczej o śmietnik, gadałem o tym z kolegami i mówili, iż może chodziło Ci o to :] I w sumie jak byłem z psem obok śmietnika to wystawała, odkręcam, patrze - i dziękuję za kodzik |
| |
| | #8 |
|
Tak, dokładnie takie kosze ![]() A że Wrocław to wszyscy tutaj chleją to co niezdrowe. Bierz sekator i wyjdzie Ci ok 20nakrętek na 10minut ![]() (pomysł ten wykorzystał jeden poor znajomy) |
| |
| | #9 |
Heh, dziś wyciągnąłem 4 nakrętki - 7 punktów ahh.Ale takie wyciąganie, zaraz ludzie się spojrzą. Jak szedłem do dziewczyny to po drodze widziałem i oglądałem czy są, i były. W niektórych właśnie wyciągnąłem. No jak ktoś zobaczy? Niby nic, ale nie jestem śmieciarzem :] W sumie wszystko jest dla ludzi ;p Sekator? Wandal ten Twój "poor znajomy" ( biedny, czy zły? )!I jeszcze u mnie aż tyle tego nie znajdę w jednej kracie, Ty to pewnie masz tam taką co 5metrów + każda zapełniona. Więc ja nawet o 22 mogę się przejść to ludzi od groma nie chodzi. |
| |
| | #10 |
|
Jak przejmujesz sie zdaniem ludzi co o Tobie myślą w takich sprawach to nawet nie ma co zdradzać instrukcji tajnych operacji.
|
| |
| | #11 |
Nie no nie przejmuje się. Mhm jak myślicie ile gdzieś tak ktoś na tydzień potrafi ich wpisać?
|
| |
| | #12 |
|
| Odp: Forumowe $ za kody z nakrętek! *Muffin*napisz do mnie na gadu mam dwa do oddania od pepsi?? gadu moje 9742794 |
| |
| | #13 |
Proszę o zamknięcie tematu: powód:nieaktualne |
| |
![]() |
| Tagi |
| nakretek, kody, forumowe |