| Zamienię Zamienię siekierkę na kijek! |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 18
| Potrzebuję Modern Warfare 2
Elo elo, Jako że z xeonem nie mogę się złapać to zrobię to w ten sposób. Potrzebuję gry Call of Duty Modern Warfare 2 Może być samostójka / steam / cd-key steam whatever byle by był orginalny abym mógł na necie popykać ![]() Co mogę zaoferować ? CD-key Crysis Warhead (Orginał + działa na necie, brak cheatów używanych itp.) Lub CD-key Medal of Honor Airborne (Również orginał + działa na necie) Jeżeli ktoś chętny na taką wymianę niech się wpisze w temat. |
| |
| | #2 |
| Wiek: 20
| Odp: Potrzebuję Modern Warfare 2
i bez oryginała popykasz, bez większych ograniczeń, dostałem ostatnio fajną wersję od kumpla; a klucze na allegro w automacie 24h około 45 złotych |
| |
| | #3 |
| Wiek: 18
| Odp: Potrzebuję Modern Warfare 2
A mógł byś zapodać jaka to wersja? Nazwa albo coś? Jestem kompletnie zielony w tym temacie :P Pograłem 30 minut w MW2 u kolegi i mi się po prostu spodobało a co do ceny to jakoś nie chcę kupować bo mam niepotrzebne gierki ;< takie jak crysis lub MoH to może je wymienie :P @Edit takie coś znalazłem: http://thepiratebay.org/torrent/5182...PROPER-SKIDROW |
| |
![]() |