Strona główna | Użytkownicy | Grupy | Szukaj | Rejestracja |

| Rejestracja

Serwer War3 cs Warcraft 3 mod 80.72.41.210:27228 [S/NS] steam
Serwer Diablomod Diablomod 194.149.88.242:27017 [S/NS] steam
Serwer FFA FFA 193.33.177.14:27231 [S/NS] steam
Serwer Pokemod Pokemod 91.210.130.90:27004 [S/NS] steam
Serwer Minecraft Minecraft mc.volta-sq.pl:32403 1.2.4
Serwer Teamspeak 3 TeamSpeak ts.volta-sq.pl 3.0

Wyniki Spotkań Tutaj zakładamy tematy dot. wyników spotkań fazy grupowej i finałowej.

Odsłon tematu: 2212  
Stare 04-07-11, 18:16   #1

lucas

[FINAŁ] EViLEX v Kumple z siłki

Mamy grać dzisiaj o wyznaczonym terminie.

SS: Zdjęcia - Pokazywarka.pl

Jeśli rywalom "nagle" nie pasuje, proszę o post tutaj (nie na gg) i administrator wyznaczy termin.

Stare 04-07-11, 18:21   #2

Edoc

Odp: [FINAŁ] EViLEX v Kumple z siłki

Tak jak mówiłem, nam dzisiaj nie bardzo. Próbowałem ustawić termin, pytając "kiedy wam pasuje" ale uzyskałem tylko godzinę ;o Najprędzej nam pasuje czwartek od 18 wzwyż.

Stare 04-07-11, 18:51   #3

lucas

Moim zdaniem jak na godzine przed spotkaniem nie jest to tzw. "fair" w stosunku do nas. Rozumiem że są różne sprawy itp, itd, ale godzinę przed? Moim zdaniem jest to parodia. W zupełności was rozumiem, ale bardzo prosiłbym o rozegranie tego meczu dzisiaj, bowiem później mogę jednak JA nie posiadać ludzi, pozdrawiam.

Stare 04-07-11, 19:13   #4

Edoc

Jaką godzinę przed bo nie rozumiem ? Dzisiaj się nie da, mówiłem ...
Widzę, że dążysz do w/o w finale, skoro tak chcesz je zgarnąć to gratuluję

Stare 04-07-11, 19:26   #5

lucas

Nie, nie chodzi o te w/o, tylko chodzi mi o sam fakt, że sądziłem że byłeś na tyle inteligentny że spojrzałeś że admin wydzielił datę oraz godzinę spotkania. Lecz nie.. wolałeś to sobie olać i czekać dopiero na to aż napiszę na twoje gg...

IP: 92.43.119.232:27110
PW: ESL

Stare 04-07-11, 19:49   #6

ale nam wyznaczona godzina całkowicie nie pasuje więc przekładamy finał : O

a to ip to co to ? jakieś fajne ffa ? chyba tutaj nie powinieneś go reklamować <ok>

Stare 04-07-11, 19:50   #7

Edoc

Tylko widzisz Lucas, to nie jest zwykły mecz grupowy czy coś, tylko finał a ty dalej się upierasz na walkowera... Powinniśmy przełożyć go na taki dzień, aż wszystkim będzie pasowało.

Stare 04-07-11, 19:52   #8

lucas

Sam przekładasz? Haha, naprawdę żałosne:-) Trzeba było lekko wcześniej uprzedzić że łaskawym paniom nie pasuje. A ile czasu było na napisanie głupiego posta "Sory, ale chcemy przełożyć finał"? Bardzo dużo, więc sory bardzo ale zapraszam na wyżej podane IP PW, które jak sam nazwałeś FFA, a ja dodam że u M!3TK@ + czekam na zdanie admina... ale pewnie dopiero jutro..

P.S - Dla nas to jest zwykły mecz, tyle że o jakieś serwery, tyle odemnie.

Stare 04-07-11, 19:56   #9

koledzy chyba sie przestraszyli :(, uczciwie wygrac nie potraficie (tylko zeby ego wam nie skoczylo i zebyscie nie odpalili bo bedzie wstyd :(), jak mi wiadomo edoc pisal do was lecz niestety nikt od was nie odpisal, najlatwiej napisac godzine przed meczem ze gramy i miec wydymane nie ?. Jezeli wam tak zalezy na serwerze to postawie wam na lanie

"P.S - Dla nas to jest zwykły mecz, tyle że o jakieś serwery, tyle odemnie." - to z czym masz problem aby przelozyc?,

Stare 04-07-11, 19:58   #10

a dla nas jest to bardzo ważny mecz

Stare 04-07-11, 19:59   #11

lucas

Cytat:
Zamieszczone przez LAKI LUKI Zobacz posta
koledzy chyba sie przestraszyli :(, uczciwie wygrac nie potraficie (tylko zeby ego wam nie skoczylo i zebyscie nie odpalili bo bedzie wstyd :(), jak mi wiadomo edoc pisal do was lecz niestety nikt od was nie odpisal, najlatwiej napisac godzine przed meczem ze gramy i miec wydymane nie ?
1. Potrafimy wygrać uczciwie, poprostu chcemy to zagrać dzisiaj, ponieważ później to my nie będziemy mogli.
2. Godzinę przed? Proszę nie ośmieszaj się... administrator wyznaczył terminy od razu po półfinałach.
3. Gdybyście byli na naszym miejscu, również byście tak postąpili.

Stare 04-07-11, 20:01   #12

AD 1. pozniej nie bedziecie mogli ? nabijacie levele na eslku?,
AD 2. edok pisal podobno do was,
AD 3. no na pewno bysmy wzieli w/o, jezeli ta gra jest dla ciebie taka wazna, gratulacje.

Stare 04-07-11, 20:04   #13

lucas

Cytat:
Jezeli wam tak zalezy na serwerze to postawie wam na lanie
Nie zesraj się z tym humorkiem.

Cytat:
to z czym masz problem aby przelozyc?,
Chętnie bym go przełożył ze względu na was, lecz niestety nie będziemy mogli w późniejszym terminie.

To że jak norbiak nie gra to wy też? Jest was tam 10 czy 15 i nagle nie macie ludzi do gry? Ehhh ... szkoda jednymi słowy.

Stare 04-07-11, 20:05   #14

tyle ze norbiak akurat mogl dzisiaj grac ; ) po prostu inni nie mogli

Stare 04-07-11, 20:07   #15

lucas

Jesteś tego pewien? Pisaliśmy z nim i o dziwo nie mógł.. warto kłamać?