| Wyniki Spotkań Tutaj zakładamy tematy dot. wyników spotkań fazy grupowej i finałowej. |
|
| | #1 |
| Wiek: 19
| [FINAŁ] EViLEX v Kumple z siłki
Mamy grać dzisiaj o wyznaczonym terminie. SS: Zdjęcia - Pokazywarka.pl Jeśli rywalom "nagle" nie pasuje, proszę o post tutaj (nie na gg) i administrator wyznaczy termin. |
| |
| | #2 |
| Wiek: 20
| Odp: [FINAŁ] EViLEX v Kumple z siłki
Tak jak mówiłem, nam dzisiaj nie bardzo. Próbowałem ustawić termin, pytając "kiedy wam pasuje" ale uzyskałem tylko godzinę ;o Najprędzej nam pasuje czwartek od 18 wzwyż.
|
| |
| | #3 |
Moim zdaniem jak na godzine przed spotkaniem nie jest to tzw. "fair" w stosunku do nas. Rozumiem że są różne sprawy itp, itd, ale godzinę przed? Moim zdaniem jest to parodia. W zupełności was rozumiem, ale bardzo prosiłbym o rozegranie tego meczu dzisiaj, bowiem później mogę jednak JA nie posiadać ludzi, pozdrawiam.
|
| |
| | #4 |
Jaką godzinę przed bo nie rozumiem ? Dzisiaj się nie da, mówiłem ... Widzę, że dążysz do w/o w finale, skoro tak chcesz je zgarnąć to gratuluję |
| |
| | #5 |
Nie, nie chodzi o te w/o, tylko chodzi mi o sam fakt, że sądziłem że byłeś na tyle inteligentny że spojrzałeś że admin wydzielił datę oraz godzinę spotkania. Lecz nie.. wolałeś to sobie olać i czekać dopiero na to aż napiszę na twoje gg... IP: 92.43.119.232:27110 PW: ESL |
| |
| | #6 |
|
ale nam wyznaczona godzina całkowicie nie pasuje więc przekładamy finał : O a to ip to co to ? jakieś fajne ffa ? chyba tutaj nie powinieneś go reklamować <ok> |
| |
| | #7 |
Tylko widzisz Lucas, to nie jest zwykły mecz grupowy czy coś, tylko finał a ty dalej się upierasz na walkowera... Powinniśmy przełożyć go na taki dzień, aż wszystkim będzie pasowało.
|
| |
| | #8 |
Sam przekładasz? Haha, naprawdę żałosne:-) Trzeba było lekko wcześniej uprzedzić że łaskawym paniom nie pasuje. A ile czasu było na napisanie głupiego posta "Sory, ale chcemy przełożyć finał"? Bardzo dużo, więc sory bardzo ale zapraszam na wyżej podane IP PW, które jak sam nazwałeś FFA, a ja dodam że u M!3TK@ + czekam na zdanie admina... ale pewnie dopiero jutro.. P.S - Dla nas to jest zwykły mecz, tyle że o jakieś serwery, tyle odemnie. |
| |
| | #9 |
|
koledzy chyba sie przestraszyli :(, uczciwie wygrac nie potraficie (tylko zeby ego wam nie skoczylo i zebyscie nie odpalili bo bedzie wstyd :(), jak mi wiadomo edoc pisal do was lecz niestety nikt od was nie odpisal, najlatwiej napisac godzine przed meczem ze gramy i miec wydymane nie ?. Jezeli wam tak zalezy na serwerze to postawie wam na lanie ![]() "P.S - Dla nas to jest zwykły mecz, tyle że o jakieś serwery, tyle odemnie." - to z czym masz problem aby przelozyc?, |
| |
| | #10 |
|
a dla nas jest to bardzo ważny mecz |
| |
| | #11 | |
| Odp: [FINAŁ] EViLEX v Kumple z siłki Cytat:
2. Godzinę przed? Proszę nie ośmieszaj się... administrator wyznaczył terminy od razu po półfinałach. 3. Gdybyście byli na naszym miejscu, również byście tak postąpili. | |
| |
| | #12 |
|
AD 1. pozniej nie bedziecie mogli ? nabijacie levele na eslku?, AD 2. edok pisal podobno do was, AD 3. no na pewno bysmy wzieli w/o, jezeli ta gra jest dla ciebie taka wazna, gratulacje. |
| |
| | #13 |
| Odp: [FINAŁ] EViLEX v Kumple z siłki Nie zesraj się z tym humorkiem. Chętnie bym go przełożył ze względu na was, lecz niestety nie będziemy mogli w późniejszym terminie. To że jak norbiak nie gra to wy też? Jest was tam 10 czy 15 i nagle nie macie ludzi do gry? Ehhh ... szkoda jednymi słowy. |
| |
| | #14 |
|
tyle ze norbiak akurat mogl dzisiaj grac ; ) po prostu inni nie mogli
|
| |
| | #15 |
Jesteś tego pewien? Pisaliśmy z nim i o dziwo nie mógł.. warto kłamać?
|
| |
|